×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Top 10 cele mai bune plaje din Grecia

Daca ti-ai cumparat deja sejurul sau ai inceput sa-ti planuiesti vacanta in Grecia, fii pe faza si descopera cele mai apreciate plaje ale anului. Astfel, te vei bucura nu doar de gastronomia tarii, ci si de frumusetile ei naturale, menite sa-ti ofere distractie de vara: balaceala, relaxare si un bronz sanatos, pe masura asteptarilor. Ti-am pregatit un top 10 al celor mai bune plaje din Grecia, pentru a le strabate anul acesta, cu scopul de a descoperi varietatea si izul exotic al tarii. Have fun!

1. Cea exotica
Plaja Myrtos, in Kefallonia. Un cadru uimitor, cu ape turcoaz si pietricele mici albe. Cea mai buna perioada in care sa o vizitezi este cand vanturile puternice de nord-vest nu bat si nu fac valuri.

2. Celebra
Aceasta este, probabil, cea mai fotografiata plaja din Grecia. Celebra plaja cu epava din Zakynthos, accesibila doar de pe mare. Ia-ti o excursie cu barca de la una dintre companiile din port sau porneste la drum cu propriul iaht sau velier (daca esti navigator, bineinteles) si exploreaz-o. Este o adevarata splendoare.

3. Incredibila
Pare a fi un peisaj din basme. Sarakiniko din insula Milos este ca un platou de filmare. Roci albe sculptate de valurile marii, golfuri mici de nisip, ape albastre si pesteri subacvatice... toate te asteapta sa le explorezi. Si pun pariu ca nu ai auzit pana acum de ea.

4. Cea retrasa
In capatul sudic al insulei Rhodos, vei gasi plaja de Prassonisi. O intindere infinita de nisip, cu o vedere neintrerupta spre Marea Egee, aceasta plaja este un mic paradis pentru iubitorii de windsurfing si sporturi nautice. Viziteaz-o chiar daca nu te regasesti printre ei. Frumusetea sa este frapanta.

5. Cosmopolitana
Plaja Psarrou in Mykonos este locul ideal al celebritatilor venite pe insula. In timpul verii, zona este plina de iahturi de lux, vizitatori celebri si staruri de cinema. Atat pe plaja, cat si in prejurimile ei, exista o multime de zone de luat masa si zone de shopping ademenitoare.

6. Cea mai mare
Creta si zona Chania au probabil cea mai larga plaja din Grecia. In Falasarna, poti merge kilometri pe jos pana la mare, iar aceasta este anecdota perfecta pentru a scapa de multimile mari din timpul sezonului ...

7. Rasarita
Porto Katsiki din Lefkada continua sa atraga tot mai multi vizitatori in fiecare an. Ea se intinde la baza unei stanci imense, cu apele cristaline, care nu sunt deloc prea adanci pentru copiii care vor sa se balaceasca toata ziua. Asadar, poate fi o alegere buna anul acesta, pentru vacanta in Grecia. Si asa vara se apropie cu pasi repezi.

8. Luxurianta (verde)
Ar trebui sa vizitezi partea estica a Pilio, chiar dupa Insulele Skiathos si Skopelos, in regiunea Sporades. Litoralul este acoperit aproape in totalitate de umbra naturala a armorilor mari de pin, iar cea mai buna parte de relaxare este in golful Plaka.

9. Coloratele
Este posibil sa fi auzit tot ce se putea auzi despre cele trei plaje colorate din Santorini: rosie, alba si neagra. Peisajul unic, cu rocile de lava din jur, chiar deasupra litoralului, face din acest domeniu o celebritate, pe care trebuie sa il strabati mocar o data in viata. Asta daca vrei sa stii cum arata cu adevarat atmosfera exotica a Greciei.

10. Plaja turcoaz
Intr-un loc mic, de pe enorma coasta greceasca de litoral, rasare insula Elafonissos, cu a sa plaja celebra Simos. Ele sunt, de fapt, doua plaje mici, una care se confrunta cu cealalta. Culorile apei din jurul acestora te fac sa crezi ca ai ajuns in Caraibe, adancimea lor fiind mica, iar limpezimea atingand parca cel mai inalt nivel.

Rezerva acum!