×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Experiente de neuitat printr-un circuit in Fiordurile Scandinaviei

Norvegia, unul dintre tinuturile fascinante ale Europei, este locul care te face sa visezi la vikingi si la fiorduri pitoresti. Viziteaza una dintre cele mai prospere natiuni din lume si descopera un amestec impresionant de minuni culturale si naturale din Fiordurile Scandinaviei. Peisajae spectaculoase te asteapta, de la munti si ghetari grandiosi pana la fiordurile adanci si luminile nordice orbitoare. Surprinde privelisti idilice in drumetii pline de aventura, orase medievale, biserici de lemn bine conservate si facilitati moderne.

Norvegia, muzeu al naturii

Unul dintre bunurile cele mai de pret ale Norvegiei este reprezentat de natura impresionanta, care atrage in fiecare an turisti din toate colturile lumii. Cele mai faimoase astfel de atractii sunt cu siguranta fiordurile, ce iti ofera peisaje dramatice exceptionale unice. Admira muntii acoperiti de zapada, florile colorate si pomii fructiferi ce renasc odata cu primavara si peisajele exotice uluitoare. Naeroyfjord, o ramura ingusta a Sognefjord, cel mai lung si mai adanc fiord al Norvegiei, si Geirangerfjord au fost incluse in lista patrimoniului mondial UNESCO. Aceste minuni naturale, ce adapostesc ape albastre adanci, sunt inconjurate de stanci maiestuoase si munti de un verde luxuriant ce despasesc altitudini de 1000 metri. Acest spectacol al naturii este completat de cascadele uluitoare si peisajele rurale oferite de fermele pitoresti din imprejurimi.

fiordurile_scandinaviei
(Sursa foto: Pixabay)

Croaziere de poveste

Desi exista numeroase fiorduri pe tot globul, coasta norvegiana este cea mai populara datorita frumusetilor rapitoare. De aceea sute de nave de croaziera le ofera turistilor oportunitatea de a se bucura de experiente minunate, in mijlocul naturii, de unde poti imortaliza cele mai frumoase imagini. O croaziera pe Geirangerfjord, cel mai vizitat dintre fiordurile norvegiene, iti descopera faimoasele sale cascade, Cele Sapte Surori, care se varsa direct in fiord. Sognefjord iti ofera ocazia de a descoperi si importante obiective turistice, precum cea mai veche biserica din Norvegia, Urnes, vechiul sat al vikingilor Gudvangen, unde se gasesc si Pesterile Albe, sau Valea Aurlandsdalen. Aceasta din urma este adesea numita Marele Canion Norvegian, datorita bogatiei sale naturale si a diversitatii faunei salbatice. Nordfjord, situat in vestul tarii, impresioneaza printr-un amestec splendid de peisaje uimitoare, situri istorice si o gama larga de activitati. Exploreaza imprejurimile pentru a descoperi cel mai inalt varf al Norvegiei, Skala, si ruinele unei manastiri din secolul XII. In plus, amatorii de experiente noi se pot bucura de diverse activitati locale, precum rafting, canotaj, pescuit sau schi nautic.

fiordurile scandinaviei
(Sognefjord - Sursa foto: Pixabay)

Porneste intr-o aventura fascinanta in fiordurile Scandinaviei, printr-un circuit de poveste oferit de noi, ce iti poarta pasii pe urmele vikingilor: vezi oferta.

Rezerva acum!