INFORMARI PENTRU CALATORIE

Noutati

Agentia pentru Dezvoltare si Management al Destinatiilor din Atena (Athens Development and Destination Management Agency (EATA) a informat media internationala ca metropola va fi in curand gata sa-si intampine din nou vizitatorii.
Imagini ale orasului decorat au „calatorit „in jurul lumii, printr-un videoclip de doua minute filmat cu o drona, trimis de EATA corespondentilor mass-media din capitala Greciei.
„Municipalitatea Atenei, prin intermediul ghidului oficial al orasului This is Athens, trimite tuturor urari de bine, impreuna cu un mesaj optimist: Atena va fi in curand gata sa-si intampine din nou vizitatorii”, a transmis EATA intr-un comunicat.
Videoclipul arata imagini ale Atenei iluminat de Craciun: pomul de Craciun din Piata Omonia, steaua impresionanta din Piata Syntagma, strazile Atenei iluminate feeric, bulevardele principale si cladirile iconice.
 
Potrivit agentiei, Atena se afla deja pe lista destinatiilor de top din lume, mentinand una dintre cele mai inalte pozitii in cautarile online pentru calatorii in 2021.
 
„Orasul se pregateste in prezent pentru redresarea turismului, concurand puternic cu alte destinatii europene. Platforma digitala This is Athens promoveaza orasul in strainatate cu continut actualizat constant, in functie de sezon ”, a mai precizat EATA.
Lansata de municipalitatea din Atena, EATA este agentia care promoveaza capitala Greciei ca destinatie turistica.
 
Vezi si: Atena deschide din nou o moschee, dupa aproape 200 de ani

Rezerva acum!