×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Usoare si rezistente. Cele mai bune trolere din 2016!

Elegante, colorate, vintage sau cu imprimeuri… Cand vine vorba de trolere, lasa fashion-ul si cauta necesitatea. O vacanta frumoasa incepe fara greutati, iar bagajul tau trebuie sa fie cat mai light posibil. Tocmai de aceea, ti-am pregatit o lista cu trolere din 2016 (sub cinci kilograme), care sa-ti faca vacanta mai usoara. Sunt modele aparute anul acesta, dure, incapatoare, capabile sa reziste la lovituri repetate si atractive ca design! Alege-ti unul dintre ele si pregateste-te de vacanta!

Valize usoare: Rimowa

Fabricate din acelasi material ca durabilitate ca si cele din Colectia Salsa, trolerul Salsa Air de la Rimowa este cu 26% mai usor decat celelalte modele si, de asemenea, vine intr-o gama de culori fashion, cum ar fi „Ultra Violet” si „Pearl Rose”. O alegere ideala daca tii la fashion. Greutate: 3.26 kg.

Valize usoare: Neopulse

Cu un finisaj frumos cu nervuri de scoica, trolerul Neopulse este dur si poate gestiona incidente de mare impact, protejandu-ti astfel bunurile impotriva daunelor nedorite. Iar asta este o caracteristica de aur a unei valize de calitate, care caantareste mai putin de trei kilograme. Greutate: 2.22 kg.

Valize usoare: Tumi

Trolerul Tumi este cunoscut pentru durabilitatea sa, iar acest model nu face exceptie. Acest trolet reprezinta o parte din cea mai dura si mai noua colectie de trolere a lui Tumi si este este realizat dintr-un „multi-strat de aliaj special, policarbonat”, care ar trebui sa faca exteriorul dur, practic indestructibil. Greutate: 3.26 kg.

Valize usoare: Hartmann

Hartmann Lineaire Journey spinner are un cadru din polipropilena si o captuseala din poliester jacard, extrem de usoara. Este o alegere buna daca obinuiesti sa calatoresti cu avionul, greutatea fiind buna, iar rezistenta extraordinata. Modelul a aparut anul acesta si a fort unul dintre cele mai apreciate din gama Hartmann. Greutate: 3.26 kg.

Valize usoare: Delsey

Exteriorul acestui troler Delsey este extrem de light, simpatic si… rezistent la apa si zgarieturi. Da, vezi bine! Este unul dintre putinele trolere de pe piata care au aceste caracteristici, destul de importante daca tii la aspect. Greutate: 2.08 kg.

Valize usoare: Victorinox

Datorita mobilitatii de 360 de grade a acestui troler, greutatea Victorinox este zero cand il manevrezi. Este cel mai nou model al companiei si, probabil, si cel mai practic si usor de manevrat de pe piata, la ora actuala. Greutate: 2.58 kg.

Valize usoare: Dash

Cand niciun alt troler nu e destul de incapator pentru dorintele tale, aceasta coaja tare Dash, care masoara 56 de centimetri in inaltime si cantareste mai putin de trei kilograme, iti sare in ajutor. In plus, la nevoie, trolerul se mai extinde inca cinci centimetri. Greutate: 2.99 kg.

Valize usoare: Samsonite

Carcasa acestui troler Samsonite este formata 100% din policarbonat, ceea ce inseamna ca este suficient de flexibila pentru incasa lovituri puternice, fara a ramane urme. Greutate: 2.99 kg.

Valize usoare: Roncato

Acest model mic de Roncato este rezistent la apa, are o rezistenta mare la socuri si mantareste mai putin ca o pereche de bocanci barbatesti: 1.85 kg.

Valize usoare: Zero Halliburton

Trolerul Zero Air II , marca Zero Halliburton, are 79 de centimetri inaltime si vine cu o combinatie de blocare TSA, dar cantareste aproape cat un galon de lapte: 3.76 kg.

Valize usoare: American Tourister

Acest troler cu patru roti, 100% poliester, de la American Tourister, are o manevrabilitate usoara si o culoare frumoasa care il face sa se evidentieze pe carusel. Este o imbinare aproape perfecta intre cerintele fashion si utilitatea necesara unui troler de vacanta. Greutate: 2.81 kg.

Valize usoare: Bric’s

Tapiteria din piele ii ofera acestui Bric’s un aspect de epoca, insa caracteristicile cum ar fi greutatea, manevrabilitatea cu patru roti si organizarea interiorului) sunt ultramoderne. Greutate: 2.63 kg.

Valize usoare: Flight 001

Acest troler dur, realizat de Flight 001, nu este cel mai usor din gama sa, insa este, probabil, cel mai atragator din punct de vedere estetic. Trolerul Flight 001 are un simt de epoca si a fost scos pe piata in mai multe culori, printre care albastru, roz bombon si verde. Greutate: 3.58 kg. [Best_Wordpress_Gallery id="35" gal_title="Trolere"]

Rezerva acum!