×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacanta in Grecia! Cele mai apreciate plaje din Insulele Ionice

Multi dintre voi si-au facut deja planurile pentru vacanta in Grecia, in 2015. Insa, tot atat de multi inca se mai gandesc incotro sa mearga si pentru ce insula sa opteze. Cu totii vrem peisaje noi, plaje generoase si facilitati din plin, care sa ne faca vacanta in Grecia lejera si placuta din toate punctele de vedere. Fie ca esti cu copiii, cu parintii, socrii sau doarc u partenerul, alegeti una dintre destinatiile de top ale anului trecut. Mai exact, indreapta-te catre cele mai apreciate plaje ale insulelor Ionice din 2014. Restul, vine de la sine.

Myrtos, Kefalonia
In mai toate fotografiile cu Kefalonia exista o imagine a Myrtos Beach. Este cel mai fotografiat tarm al insulei si, cu toate acestea, nu este arhiplin in timpul verii. Mergand cu masina spre sud, din Fiskado, vei vedea o regiune verde, frapanta, care se intinde de-a lungul coastei. Iar daca urmezi traseul spre Agkonas si virezi dreapta spre marea turcoaz, te vei bucura de un drum serpuit ce ofera un spectacol de culori printre care se zareste si auriul plajei Myrtos Beach. Stancile albe, nisipul auriu si apele turcoaz linistite sunt un deliciu pentru privire. Iar odata ajuns acolo, plaja poate fi a ta...

Assos, Kefalonia
Pe aceeasi cale, chiar inainte de plaja Myrtos, vei trece prin Assos. Este unul din satele istorice si pitoresti ale insulei, pe care vrei sa le vezi intr-o vacanta in Grecia. Amfiteatrul construit in jurul acestui mic golf este plin de celebrele flori Bougainvillea spectabilis si iasomie, de taverne mici si de o multime de hoteluri din care saalegi. Assos, Kefalonia, este o locatie ideala pentru o vacanta in Grecia, intr-o atmosfera linistita si relaxanta, departe de atractiile turistice zgomotoase si aglomerate.

Porto Katsiki, Lefkada
Aceasta este o plaja celebra, denumita adesea un top spot al Greciei si una dintre cele mai bune din intreaga Marea Mediterana. Sancile albe si ascutite, care se ridica fix deasupra plajei de nisip, alaturi de apele turcoaz slipitoare formeaza un tot unitar izbitor, de la care greu iti mai poti lua privirea. Probabil asociezi deja imaginea cu celebrele imagini din cataloagele de travel sau de pe cardurile postale vandute ca suveniuri in orice destinatie de vacanta in Grecia.

Kathisma beach, Lefkada
Multa vreme aceasta a fost plaja favorita a nudistilor si excursionistilor cu rulote. Astazi, Kathisma beach este o plaja cosmopolita din Lefkada, cu baruri, sezlonguri si numeroase restaurante. Plaja de nisip este ornata cu mici pietricele albe si marginita de ape turcoaz. Este locul ideal de joaca si de distractie alaturi de prieteni, copii sau de familie.

Glyfada, Corfu
In zona nord-vestica a insulei Corfu, exista un peisaj spectaculos, cu natura luxurianta, maslini si golfuri mici, cu apele cristaline. Plaja Glyfada este organizata cu sezlonguri, umbrele si o multime de baruri si restaurante. Este un loc ideal pentru sporturi nautice si scufundari. Daca esti explorator din fire, iti inchiria o barca din satul Paleokastritsa cu care sa explorezi toate plajele si pesterile ascunse de-a lungul coastei de vest a insulei.

Desi suna aventuros, traseul este sigur si spectaculos. Doar sa nu te indepartezi prea tare de tarm. Aceasta experienta iti va asigura o vacanta in Grecia dremna de povestit intregii familii.
Gina Rotaru

Rezerva acum!