×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite autocar
Circuit - Elvetia - Alsacia 2024

Itinerariu: Viena -Melk - Innsbruck - Linderhof - Neuschwanstein - Liechtenstein - Zurich - Lucerna - Montreaux - Geneva Chamonix-Mont Blanc - Lausanne - Berna - Basel - Mulhouse - Colmar - Strasbourg - Munchen - Salzburg
Date plecare: 23.06.2024, 21.07.2024, 11.08.2024
Circuit cu autocarul, 8 zile
Tarife de la 665 625 euro/persoana

Program

Ziua 1. Bucuresti - Budapesta (cca. 820 Km)

Ora 05:30 Imbarcare din Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR. La ora 06:00 vom pleca pe traseul Sibiu - Deva - Arad - Budapesta. In capitala Ungariei putem opta (contra cost) sa incheiem ziua cu o croaziera pe Dunare, pentru a admira din vaporas principalele obiective: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal, stanca Ghelert. Cazare la Budapesta, in hotel 3*.

Ziua 2. Budapesta - Viena - Abatia Melk - Innsbruck (cca. 705 Km)

Mic dejun. Parasim Ungaria si ne indreptam spre Viena, unde vom face un tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez, admirand Opera de Stat, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Universitatea si Biserica Votiva. Vom continua cu un tur pietonal plecand de la Neue Burg pe Kartnerstrasse, spre Monumentul Ciumei si Catedrala Sf. Stefan. Pornim spre Innsbruck, cu o oprire la Abatia Benedictina Melk, cu un rol cultural important de-a lungul secolelor, si care ne va incanta cu decoratiunile sale in stil baroc. In Innsbruck, capitala Tiroulului, considerat unul dintre cele mai frumoase orase austriece, vom vizita centrul istoric: Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Iacov si Casa cu acoperisul de aur - simbolul orasului. Cazare in zona Innsbruck, Hotel 3*(sau similar).

Ziua 3. Linderhof - Neuschwanstein - Tyrol (cca. 230 Km)

Mic dejun. Ne indreptam spre cazarea de la Hotelul Tyrol 3* (sau similar). Timp liber la hotel, sau excursie optionala in Germania, la castelele Linderhof si Neuschwanstein. Cel mai mic dintre castelele cosntruite spre sfarsitul sec. al XIX-lea de catre Ludovic al II-lea, regele Bavariei, castelul Linderhof a fost singurul care a fost finalizat in timpul vietii sale. Realizat in stil rococo, avand ca inspiratie Versailles-ul, a fost palatul preferat al regelui „nebun”, care la locuit aici circa opt ani. Dupa o deplasare de doar cateva zeci de km, ajungem in pitorescul orasel Fussen, in apropierea caruia admiram castelul Neuschwanstein, construit tot de Ludovic al II-lea al Bavariei, in stil romantic -renascentist, avand o arhitectura amintind mai mult de decorurile teatrale. Peste 60 de milioane de turisti au vizitat acest obiectiv turistic important al Germaniei, fiind o sursa de inspiratie pentru Disneyland si pentru alte productii cinematografice. Seara ne intoarcem la cazare in hotelul Tyrol 3* (sau similar).

Liechtenstein - Zurich - Lucerna - Montreux (cca. 605 Km)

Mic dejun. Ne indreptam spre Vaduz, capitala Principatului de Liechtenste, apoi spre Zurich, pentru un tur de oras si vom admira Lacul Zurich, Opera, Fraumunster, Wasserkirche, Catedrala Grossmunster si Primaria. Urmatoarea oprire va fi la Lucerna, cu faimosul pod de lemn Kappelbrucke, Wassertum - turnul de apa, Primaria Veche si St. Peterskapelle, iar seara vom face un popas in statiunea Montreux pentru a admira Castelul Medieval Chillon. Seara ne vom caza la Hotel Kyriad 3*(sau similar) in zona Annemasse.

Ziua 5. Geneva - Chamonix-Mont Blanc - Aiguille du Midi - Bellegarde (cca. 240 Km)

Mic dejun. Astazi vom face turul Genevei - centrul vechi, Catedrala St. Pierre, Podul Mont Blanc, Park Des Anglais cu L’horologe Fleurie -ceasul cu flori, Jet d’eau, marea fantana arteziana - simbol al Genevei si sediul O.N.U. Timp liber in Geneva, sau excursie optionala la Chamonix -Mont Blanc, pentru o ascensiune cu telecabina (daca starea vremii va permite), catre statia Aiguille du Midi la 3842 m, in apropiere de varful Mont Blanc. Intoarcere la acelasi Hotel Kyriad 3*(sau similar) in zona Annemasse.

Ziua 6. Lausanne - Berna - Basel - Mulhouse (cca. 315 Km)

Mic dejun. Vizitam centrul istoric din Lausanne, unde vom urca pe langa Fantana Justitiei catre Catedrala gotica, de unde ni se va deschide o frumoasa priveliste asupra cladirilor istorice din jur. Urmeaza Berna, capitala Elvetiei, unde admiram Groapa cu Ursi -Barengraben, Kramgasse, Turnul cu ceas Zytglogge si Catedrala St.Vicentiu.Ultima oprire din Elvetia o vom face in Basel, al doile oras al tarii, unde vom face un tur pietonal: Poarta Spalentor, ramasa din vechile fortificatii medievale, Primaria, care domina Marktplatz de mai bine de cinci secole si Catedrala din gresie rosie, construita in sec. al XIII-lea. Ultima vizita din acesta zi, va fi in Alsacia -Franta, in Mulhouse, unde ne vom si caza la Hotel Roi Soleill Mulhouse Sausheim (sau similar). Incepem plimbara pin orasul vechi de la Turnul Diavolului, spre Biserica Saint-Etienne, Vechea Primarie si Templul Saint-Etienne din Piata Reunion.

Ziua 7.Colmar - Strasbourg - Munchen (cca. 490 Km)

Dupa micul dejun ponim spre Colmar, capitala vinului Alsacian. Ferit de distrugerile evolutiei Franceze si a marilor razboaie din ultimle secole, centrul istoric al orasului este excelent conservat, vechile cartiere ale macelarilor si tabacarilor,facand parte din ceea ce se numeste astazi “Mica Venetie”. Incepem turul pietonal de la Mica Ventie spre Casa Pfister, Muzeul Bartoldi, Casa Adolph si Catedrala Saint Martin. Traseul strabate Alsacia spre Strasbourg, unde admiram Parlamentul si Consiliul Europei. Urmeaza o plimbare (pietonal) in Cartierul Petite-France spre Catedrala din Strasbourg. Intram in Germania pe care o traversam pana in capitala Bavariei, Munchen, in care vom vizita Domul, Primaria, Marienplatz si Hofbrauhaus (beraria de la 1589). Cazare in zona Munchen la hoteluri de 3*(amplasate la cca. 7 -25 km de centrul Munchenului).

Ziua 8. Munchen - Salzburg - Budapesta (cca. 685 Km)

Mic dejun. Parasim Munchenul si traversam Austria, cu oprire in Salzburg, unde vom vizita Orasul Vechi cu minunatele sale cladiri: Palatul Mirabell din gradinile omonime, Casa in care a copilarit inegalabilul Mozart, si Domul, unde vom descoperi cristelnita in care acesta a fost botezat. Sosim la Budapesta in cursul serii, pentru cazare in Budapesta, hotel Bestline 3* (sau similar.

Ziua 9. Budapesta - Bucuresti (cca. 820 Km)

Mic dejun. Intoarcere in tara pe ruta Arad - Deva - Sibiu, sosire seara in Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR.

Informatii utile

Persoanele care calatoresc singure pot rezerva cazare in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla sau tripla, in functie de numarul de turisti inscrisi care au solicitat partaj. In situatia in care nu mai sunt alte persoane care sa solicite cazare in regim partaj, turistii vor achita suplimentul pentru camera single.

Tarife

Data plecare Tarif
23.06.2024 665 625 Euro
21.07.2024 665 625 Euro
11.08.2024 665 625 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 225 euro.
Nu exista posibilitatea cazarii in camera tripla.
Grup minim 35 de persoane. Pentru un grup de 25-34 de persoane se va achita un supliment de 86 euro/persoana.
Pentru un grup de 16-24 de persoane se poate achita un supliment de 190 euro/persoana.

Servicii incluse

Transport cu autocar clasificat, adaptat numarului de turisti;
8 cazari cu mic dejun inclus in hoteluri de 3* (ca exceptie 2*);
Ghid insotitor roman din partea agentiei.

Nu sunt incluse

Intrarile la obiective (inclusiv pentru excursiile optionale), urcari cu telecabine, trenulete, vaporase si ghizii locali.
Excursiile optionale (grup minim 30 de pers.):
Asigurare storno + medicala
Taxele de oras (se achita cash la ghid, care le achita la receptie pentru tot grupul).

Excursii optionale

Croaziera pe Dunare la Budapesta fara masa 19 euro
Chamonix - Mont Blanc 35 euro
- Castelele Bavariei 35 euro

Rezerva acum!