FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite autocar
Circuit Paste in Belgrad 2022

Itinerariu: Bucuresti - Horezu - Targu Jiu - Valea Cernei - Baile Herculane - Cazanele Dunarii - Belgrad (Serbia) -Turnu Severin - Craiova - Pitesti - Bucuresti
Date plecare: 22.04.2022
Circuit cu autocarul, 4 zile
Tarif: 169 euro/persoana

Program

Ziua 1. Vineri 22.04.2022: Bucuresti - Baile Herculane (420 km)

Ora 05:30 imbarcare din Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR.
Ora 06:00 plecare pe traseul Bucuresti - Pitesti - Horezu - Targu Jiu - Baile Herculane. Se viziteaza Manastirea Horezu, cea mai de seama ctitorie a lui Constantin Brancoveanu si apoi Pestera Muierii, sculptata in calcarele mezozoice de pe marginea sudica a Masivului Parang, prima pestera electrificata din Romania. Ajungem in Targu Jiu unde vom admira operele lui Constantin Brancusi (Coloana Infinitului , Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor). Ne vom continua drumul nostru prin Parcul National Domogled pe Valea Cernei pana ajungem in Baile Herculane. Cazare la Hotel Dacia***.

Ziua 2. Sambata 23.04.2022: Baile Herculane - Portile de Fier - Belgrad (320 km)

Mic dejun. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Se parcurge Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Cazanele Mici) pe ruta Tekija - Mosna - Dobra - Golubac - Pozarevac. Sosire in Belgrad si deplasare pentru scurt tur pietonal urmat de program liber in centrul orasului, in pitorescul cartier Skaralija, supranumit Montmartre-ul belgradean. Pe stradutele inguste, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si artisti ambulanti, gasim numeroase cafenele si restaurante. Dupa servirea cinei ne pregatim pentru a participa la slujba de inviere. Cazarea in zona Belgrad la hotel Centar Balasevici***.

Ziua 3.Duminica 24.04.2022: Belgrad

Mic dejun. Belgrad, Orasul Alb, unul dintre cele mai vechi orase europene, a fost capitala Serbiei din anul 1403, a Iugoslaviei intre anii 1918 si 2003, apoi a Serbiei si Muntenegru. Din 2006, a ramas doar capitala Serbiei. Incepem azi explorarea orasului cu un tur panoramic. Vom admira ruinele anticei cetati Kalemegdan, supranumita Cetatea Belgradului, in parcul cu acelasi nume, la confluenta raului Sava cu Dunarea. Vom trece apoi in revista Palatul Printesei Ljubice, Piata Republicii si Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Muzeul National. Dupa-amiaza vom lua parte la masa de Paste, cu traditionale bucate sarbesti, oua rosii, cozonac, vin. Cazare in Belgrad la acelasi hotel, Centar Balasevici***.

Ziua 4. Luni 25.04.2022: Belgrad - Portile de Fier - Craiova - Pitesti - Bucuresti (410 km)

Mic dejun. Pornind catre Bucuresti, vom face o oprire la Craiova . Sosire in Bucuresti in cursul serii pe Calea Grivitei - Muzeul CFR.

Hoteluri

Hotel Dacia***, amplasat in centrul statiunii Baile Herculane, la mica distanta de principalele puncte de interes din statiune, reprezinta locatia ideala pentru tratament, spa sau relaxare.Dispune:4 lifturi,baie/dus,TV cablu,WI-FI gratuit,restaurant.
Hotel Balasevici***, situat in apropierea parcului mare din Kosutnjak, targul Belgraduluit. Are 88 de camere confortabile, cu echipamente care corespund standardelor din industria hoteliera mondiala. camere cu aer conditionat, linii telefonice directe, conexiune la internet WI FI, TV prin cablu si satelit, mini-bar si seif de securitate.

Informatii utile

• Documente necesare calatoriei: Carte de Identitate sau Pasaport valabile
• Informatii si documente pentru viza turistica: Pasaport valabil.
• Conditiile de calatorie pentru minori le puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii)
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).
• Asigurarile storno si cele medicale nu sunt obligatorii dar sunt recomandate, detalii; (vezi detalii)
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
• Cazare in regim PARTAJ: Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel, tarife informative gasiti la: (vezi detalii)
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vor comunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Tarife

Data plecare Tarif
22.04.2022 169 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment cam. single: 69 euro;
Tarif copil pana la 12 ani: 89 euro, cazat in camera cu 2 adulti suplimentar.
 
• Plata avans 30% la inscriere;
• Plata integrala cu pana la 21 zile inainte de plecare.

Servicii incluse

• Transport cu autocar clasificat;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in zona Baile Herculane,hotel Dacia***sau similar.
• 2 nopti de cazare cu demipensiune:mic dejun si cina(in 02.05 in loc de cina masa de Paste) la hotel Centar Balasevici*** sau similar.Adresa: Miska Kranjca 17A, Beograd 11090, http://www.centarbalasevic.rs/
• Ghid insotitor.

Nu sunt incluse

• Intrarile la obiectivele turistice;
• Polita de asigurare medicala si storno.

Transferuri

Transferuri la Bucuresti

Oras Punct imbarcare Ora Tarif/persoana/sens
Brasov Benzinaria Mol (Hotel Cubix) 03:00 15 Euro
Sinaia Gara Sinaia 03:30 15 Euro
Campina Banesti DN1 avion 04:00 10 Euro
Ploiesti Benzinaria Petrom Metro 04:30 10 Euro
Constanta Gara Centrala 02:00 25 Euro
Galati McDonald's 02:00 25 Euro
Braila Hotel Traian 02:30 20 Euro
Bacau Parcare Stadion Municipal 01:00 25 Euro
Focsani Benzinaria Mol (centura) 03:00 20 Euro
Buzau Benzinaria Petrom Vama 04:00 10 Euro
Giurgiu Rompetrol vis-a-vis de Kaufland 04:30 10 Euro
Craiova McDonald's (transfer la Pitesti) 05:30 10 Euro
Slatina Benzinaria Lukoil (transfer la Pitesti) 06:00 10 Euro

Imbarcare pe traseu

Oras Punct imbarcare Ora
Pitesti Bascov - Petrom 07:30

Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul companiilor partenere care efectueaza curse regulate. In functie de numarul solicitantilor, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita. Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de traffic
Turistii care intentioneaza sa se imbarce dintr-o alta localitate decat din Bucuresti trebuie sa informeze agentia de turism la inscriere.

Rezerva acum!