INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite autocar
Circuit Revelion Budapesta

Itinerariu: Budapesta - Esztergom - Visegrad - Szentendre - Viena
Date plecare: 30.12.2023
Circuit cu autocarul, 5 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Epuizat

Program

Ziua 1. Sambata 30.12.2023 Bucuresti - Sibiu - Arad - Budapesta (cca. 830 km)

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:30, pe Calea Grivitei, in fata Muzeului CFR din Bucuresti pentru imbarcarea in autocar. Plecare la ora 06:00 spre Budapesta pe ruta: Bucuresti-Sibiu-Timisoara-Arad-Budapesta. Sosire in cursul serii. Cazare Hotel Budapest 3* (sau similar), in Budapesta. Prin achitarea unui supliment de 90 E / pers, cazare la hotel Danubius Hungaria 4* (sau similar), in Budapesta. Seara, optional (19 euro / pers.), Croaziera pe Dunare fara masa cu tur de Budapesta by night.

Ziua 2. Duminica 31.12.2023 Budapesta

Mic dejun. Incepem turul de oras panoramic si pietonal in Budapesta: Catedrala Sf. Stefan, Piata Mileniului, B-dul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Timp liber la dispozitie pentru plimbari individuale in zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase. Ne vom intoarce la hotelul rezervat, pentru a ne pregati pentru festivitatile de trecere in noul an. LA MULTI ANI 2024 !!! (Autocarul va efectua o deplasare catre zona centrala a orasului la ora 22.00, apoi se va intoarce gol la hotel pentru stationare. In functie de ora la care fiecare doreste sa revina la hotel, se va putea apela la servciile de taxi.)

Ziua 3. Luni 01.01.2024 Budapesta - Cotul Dunarii: Esztergom, Visegrad, Szentendre (cca. 120 km)

Dupa un somn odihnitor si micul dejun, program liber pt. vizite individuale la Budapesta, sau excursie optionala (25 euro /pers.), in Defileul Dunarii la Esztergom, fosta capitala a Ungariei pana in 1241. Aici admiram Bazilica Episcopala, cea mai mare biserica din Ungaria si printre cele mai importante din lume, propusa pentru a fi inclusa, impreuna cu Castelul de la Visegrad pe lista patrimoniului universal UNESCO. La Visegrad, capitala Ungariei in sec. al XIV-lea, si resedinta de vara a regelui Matya Corvin, vizitam cetatea medievala, foarte pitoresc amenajata. Incheiem excursia optionala la Szentendre, un adevarat muzeu in aer liber, unde numerosi artizani si artisti plastici isi expun creatiile. Seara, timp liber la dispozitie pentru plimbari individuale, sau cina optionala traditionala (45 E/pers., minim 30 pers.) cu degustare de vin si program folcloric, muzica lautareasca, la o renumita crama. Veti fi fermecati de muzica si dansurile traditionale maghiare. Cazare la acelasi Hotel Budapest 3* (sau similar), sau la hotel Danubius Hungaria 4* (sau similar), in Budapesta.

Ziua 4. Marti 02.01.2024 Budapesta - Viena - Budapesta (cca. 470 km)

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale la Budapesta, sau excursie optionala (35 euro /pers.), la Viena, majestuasa capitala imperiala, unde vom ajunge in cursul diminetii. Tur de oras in Viena cu autocarul, de-a lungul celebrului Ring: Ministerul de Razboi, Muzeul de Arta Contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg -fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Monumentul Ciumei, Catedrala Sf. Stefan. Ne vom intoarce la Budapesta pentru cazare la acelasi Hotel Budapest 3* (sau similar), sau la hotel Danubius Hungaria 4* (sau similar), in Budapesta.

Ziua 5. Marti 02.01.2024 Budapesta - Arad - Sibiu - Bucuresti (cca. 830 km)

Mic dejun. Plecare spre tara, sosirea seara in functie de conditiile meteo, trafic si durata formalitatilor vamale.

Informatii utile

• Grup minim 35 persoane.
• Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Asigurarea medicala si asigurarea storno nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de oras. Aceasta se va achita de catre turisti la receptiile hotelurilor.
• Insotitorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Tarife

Data plecare Tarif Hotel Budapest 3* Tarif Hotel Danubius Hungaria 4*
30.12.2023 Epuizat 455 Euro

Suplimente, reduceri

Hotel Budapest 3* (sau similar)
Suplim. cam. single: 175 euro;
A-3-a pers. in cam.: 355 euro/pers.
Copil 6 -12 ani: 349 euro cazat in camera cu parintii

Hotel Danubius Hungaria 4* (sau similar)
Suplim. cam. single: 275 euro;
A-3-a pers. in cam.: 439 euro/pers.
Copil 6 -12 ani: 429 euro cazat in camera cu parintii

Grup minim 35 pers. Pentru un grup intre 25 - 34 de pers., se va achita un supliment de 37 euro/pers. Pentru un grup intre 16 - 24 de pers., se poate achita o diferenta de pana la 94 euro/pers.

Servicii incluse

• transport cu autocar clasificat;
• 4 nopti, cazare cu mic dejun la Hotel Budapest 3* sau similar;
• Prin achitarea a 90 E / pers. suplimentar, 4 cazari cu mic dejun la hotel Danubius Hungaria 4* (sau similar).
•tur de oras panoramic si pietonal la Budapesta;

Nu sunt incluse

• Asigurare storno + medicala si taxe de oras (se achita la ghid pt. a le achita la receptie pentru tot grupul);
• ghizi locali si bilete de intrare la obiectivele turistice, inclusiv pentru excursiile optionale;
• excursii optionale.

Excursii optionale

la Cotul Dunarii Szentendre - Esztergom - Visegrad
25 euro/persoana
Croaziera pe Dunare la Budapesta fara masa
19 euro/persoana

Excursie la Viena
35 euro/persoana

Masa festiva traditionala la Crama cu bautura si program folkloric
45 euro/persoana
Grup minim 30 de persoane

Rezerva acum!