FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite autocar
Circuit Revelion Budapesta cu excursie la Viena

Itinerariu: Budapesta - Viena (optional) - Cotul Dunarii
Date plecare: 29.12.2021
Circuit cu autocarul, 5 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 399 359 euro/persoana (loc in camera dubla)

Program

Ziua 1. 29 Decembrie | Bucuresti - Budapesta

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:30, pe Calea Grivitei, in fata Muzeului CFR din Bucuresti pentru imbarcarea in autocar. Plecare la ora 06:00 spre Budapesta pe ruta: Bucuresti - Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu - Deva - Timisoara - Arad - Budapesta. Sosire in cursul serii. Cazare Hotel Training 3*** sau similar, zona Budapesta.

Ziua 2. 30 Decembrie | Budapesta

Mic dejun. Tur de oras panoramic si pietonal cu ghid local in limba romana: Citadela, Podul Elisabeta, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Dupa turul de oras, tur pietonal cu insotitorul de grup pe „Ringul Mic” al Budapestei, intr-o zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase, care pastreaza inca frumusetea si spiritul imperial al vremurilor trecute. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite individuale. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu tur Budapesta by night si ghid local in limba romana: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: o sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. (Tarif: 32 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus). Cazare Hotel Training 3*** sau similar,zona Budapesta.

Ziua 3. 31 Decembrie |Budapesta - Viena - Budapesta | La Multi Ani 2022!

Mic dejun. In aceasta ultima zi a anului vom face o minunata excursie la Viena, majestuasa capitala imperiala, unde vom ajunge in cursul diminetii. Tur de oras Viena cu autocar si ghid local in limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de Razboi, Muzeul de Arta Contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg -fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan. Dupa aceasta plimbare prin locuri istorice de poveste, vom putea servi un copios pranz alcatuit din renumitul snitel vienez si deliciosul strudel cu mere. Dupa pranz, timpul liber, pe care il avem la dispozitie, ne poate conduce pasii intr-un program de shopping pe celebrele artere comerciale Mariahilfestrasse si Kartnerstrasse. Dupa amiaza, ne vom intoarce la Budapesta si ne vom pregati pentru petrecerea noptii dintre ani.
Cina Festiva de Revelion la Restaurantul traditional Udvarhaz cu panorama deosebita asupra orasului din cel mai inalt punct al Budapestei sau alt restaurant local.
Avem ocazia sa degustam atat preparate traditionale unguresti cat si rafinate produse din bucataria internationala, toate stropite cu vinuri de calitate. Cina festiva include: welcome drink, supa servita la masa, felurile principale tip bufet suedez, pachet de bauturi inclus pana la miezul noptii, bufet la miezul noptii, muzica live, program folcloric si de varietati, program de dans si animatie, DJ. Dupa miezul noptii (transfer cu autocarul dus-intors inclus).

Ziua 4. 1 Ianuarie 2019 | Budapesta - Cotul Dunarii - Crama Borkatakomba

Mic dejun. Excursie in Cotul Dunarii (parc national sub protectie UNESCO). Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf. Andrei) -oras-muzeu in aer liber al artistilor plastici-, Muzeul Satului; orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, cu Bazilica Episcopala (Cardinala, a XII-a bazilica din lume ca marime). Cetatea medievala Visegrad, capitala Ungariei in sec. al XIV-lea si resedinta de vara al lui Matei Corvin, Palatul Regal al regelui Matei Corvin. Intoarcere in Budapesta. Seara, optional, Cina traditionala ungureasca cu degustare de vin si program folcloric, muzica lautareasca, la cea mai renumita crama din Budapesta -Borkatakomba -vestitul labirint de tuneluri cu vinuri, cu vizitarea Butoiului Urias de 120.000 litri de vin. Veti fi fermecati de muzica si dansurile traditionale maghiare, intregul program artistic concentrandu-se in jurul unui adevarat ritual inchinat lui Bachus (Tarif 30 E/persoana, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus). Cazare Hotel Training 3*** sau similar,zona Budapesta.

Ziua 5. 2 Ianuarie 2019 | Budapesta - Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara, sosirea seara in functie de formalitatile vamale.

Informatii utile

• Grup minim 35 persoane.
• Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Asigurarea medicala si asigurarea storno nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de oras. Aceasta se va achita de catre turisti la receptiile hotelurilor.
• Insotitorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2021 399 359 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 90 euro;
Copil cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani: 99 euro;
Copil cu varsta cuprinsa intre 6-11 ani: 189 euro.

Servicii incluse

• transport cu autocar clasificat;
• 4 nopti, cazare cu mic dejun la Hotel Training 3*** sau similar;
• excursie la Viena;
• tur de oras panoramic si pietonal la Budapesta;
• excursie la Cotul Dunarii Szentendre - Esztergom - Visegrad;
• asistenta turistica, ghid roman;
• Cina Festiva de Revelion, la restaurantul traditional Udvarhaz sau alt restaurant local.

Nu sunt incluse

• asigurarea de calatorie si asigurarea storno (optionale, dar recomandate);
• bilete de intrare la obiectivele turistice;
• excursii optionale.

Transferuri

Transferuri la Bucuresti:

Oras Punct imbarcare Ora Tarif/persoana/sens
Brasov Benzinaria Mol (Hotel Cubix) 03:00 15 Euro
Sinaia Gara Sinaia 03:30 10 Euro
Campina Banesti DN1 avion 04:00 10 Euro
Ploiesti Benzinaria Petrom Metro 05:00 10 Euro
Constanta Gara Centrala 02:00 20 Euro
Galati McDonald's 02:00 20 Euro
Braila Hotel Traian 02:30 15 Euro
Bacau Parcare Stadion Municipal 01:00 20 Euro
Focsani Benzinaria Mol (centura) 03:00 20 Euro
Buzau Benzinaria Petrom Vama 04:00 10 Euro
Giurgiu Rompetrol vis-a-vis de Kaufland 04:30 10 Euro

Transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus sau autocar, in functie de marimea grupului.

Imbarcari de pe traseu:

Oras Punct imbarcare Ora
Pitesti Bascov - Petrom 07:30
Rm. Valcea Petrom iesire Pasarela Nord 09:00
Sibiu Petrom Obor Calea Surii Mari 11:00
Deva Magazinul Billa 14:00
Timisoara Benzinaria Gazprom Calea Aradului 15:30
Arad Benzinaria OMV Calea Timisorii 16:00

Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic.
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita.

Rezerva acum!