EVOLUTIE COVID-19 LIVE
FLEXIBILITATE SI SIGURANTA
Ai toate motivele sa rezervi relaxat
Parteneriate cu clinici acreditate, pentru testare RT-PCR COVID-19

Circuite avion
Circuit Argentina - Uruguay - Brazilia 2021

Itinerariu: Buenos Aires - Colonia de Sacramento - Iguacu - Rio de Janeiro
Date plecare: 12.03.2021
Circuit cu avionul, 13 zile
Tarif: 2298 euro/persoana (toate taxele incluse)

Program

Ziua 1. Bucuresti - Paris - Buenos Aires

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 15:45 pentru imbarcare pe zborul companiei Air France spre Paris. Decolare din Bucuresti la ora 17:45. Aterizare la ora locala 20:00 in Paris. Imbarcare la zborul companiei Air France spre Buenos Aires. Decolare la ora 23:40. Zbor in timpul noptii.

Ziua 2. Buenos Aires

Sosire la ora locala 09:50 in Buenos Aires. Pe aeroport ne vom intalni cu reprezentantul local si vom pleca intrun tur al capitalei Argentinei. In acest tur vom vedea principalele zone istorice ale orasului, in cartierul Monserrat precum, Plaza de Mayo, Guvernul casa Rosada, Cabildo, Catedrala Metropolitana si Piramida de Mayo. Vom continua cu un tur pietonal prin cariterul La Boca, unu dintre cele mai vechi din Buenos Aires. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Cazare in Buenos Aires la hotel Dazzler Maipu 4* sau similar.

Ziua 3. Buenos Aires - Delta del Tigre

Dupa micul dejun vom face o excursie de o jumatate de zi in Delta del Tigre, unde vom putea descoperi miile de insule formate la gura de varsare a fluviului Parana. Vom naviga la bordul unei ambarcatiuni pe diferitele brate. Pe insule sunt construtie mai multe case elegante, cu o arhitectura unica, printre care si casa presedintelui Sarmiento. Dupa amiaza ne vom intoarce in Buenos Aires, unde vom avea timp liber la dispozitie. Cazare in Buenos Aires la hotel Dazzler Maipu 4* sau similar.

Ziua 4. Buenos Aires - Ferma Santa Susana - Buenos Aires

Mic dejun. Excursie de o zi la o Ferma Argentinana (Santa Susana), unde vom putea vedea cultura si viata cotidiana a calaretilor Gaucho. Calaretii Gaucho sunt echivalentul unui cowboy in pampasul argentinian. Aici vom putea servi un pranz cu barbeque, acompaniat de cantece si dansuri populare. Spre seara ne intoarcem in Buenos Aires, unde vom avea timp liber la dispozitie sau putem opta pentru o cina optionala cu spectacol de Tango la restaurantul La Vantana Tango House. Cazare in Buenos Aires la hotel Dazzler Maipu 4* sau similar.

Ziua 5. Buenos Aires - Colonia del Sacramento - Buenos Aires

Mic dejun. Astazi vom face o excursie de o zi in Uruguay. Transfer in port si imbarcare pe feribot. Calatoria cu feribotul dureaza aproximativ o ora pana la Colonia del Sacramento, un oras colonial din sud-vestul Uruguay-ului. Aici vom vizita centrul vechi - Barrio Historico, care pastreaza vii fragmente importante ale istoriei coloniale de aici. Aici vom vizita si Iglesia Martiz, cea mai veche biserica din Uruguay, finalizata in 1699. Mare parte a centrului vechi a fost inclus in patrimoniul Mondial UNESCO. Timp liber la dispozitie pentru masa de pranz la un restaurant local. Intoarcere la Buenos Aires. Cazare in Buenos Aires la hotel Dazzler Maipu 4* sau similar.

Ziua 6. Buenos Aires - Iguacu

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare la zborul companiei LAN, cu destinatia Iguacu. Pe aeroportul Iguacu vom fi intampinati de ghidul local si transfer la hotel. Dupa-amiaza vom participa la o excursie la Cascadele Iguacu (partea argentiniana). Vom admira la Gatul Diavolului, un sector incredibil, unde apele curg pe toti versantii abrupti ale acesteia. Accesul este facitiltat de un tren ecologic care aduce vizitatorii pana la diferite pasari. Intoarcere la Hotel. Cazare in zona Iguacu la hotel Viale Cataratas 4* sau similar 4*.

Ziua 7. Iguacu

Mic dejun. Excursie la Cascadele Iguacu, partea Braziliana. Cascada Iguacu este amplasata pe granita dintre Brazilia si Argentina. Aceste cascade au un debit de peste 1000 de metri cubi pe secunda, iar in anotimpul ploios este cascada cu cel mai mare debit din lume. La marginea superioara a cascadelor se gasesc mai multe insulate pe care este desfasurat un adevarat labirint de pasarele. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru programe optionale locale: Macuco Safari, Parcul de Pasari si/sau Cina cu spectacol local. Tarifele si descrerea programelor vor fi anuntate de ghidul local la sosire. Cazare in zona Iguacu la hotel Viale Cataratas 4* sau similar 4*.

Ziua 8. Iguacu - Rio de Janerio

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare la zborul companiei LAN spre Rio de Janeiro. Sosire pe aeroportul din Rio de Janeiro, unde ne vom intalni cu ghidul local. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare in Rio de Janeiro la hotel Royal Rio 4* sau similar 4*.

Ziua 9. Rio de Janeiro - Sugarloaf

Mic dejun. Astazi vom face o excursie de o jumatate de zi la Sugarloaf (cu intrari incluse). Vom ajunge in apropiere de Urca, la intrarea in Golful Guanabara, unde se afla simbolul orasului: Painea de Zahar. Pentru a ajunge in varf vom utilize funicularul pe doua nivele. Primul nivel va fi pe Dealul Urca, la 215 metri inaltime, de unde vom putea admira panorama minunata a Golfului Guanabara si insulitele sale, podul Rio-Niteroi si Dealul Corcovado. Al doilea nivel va fi in varf, la o inaltime de 395 de metri deasupra nivelului marii, de unde vom putea admira Plaja Copacabana, Fortareata Cruz si o parte din Plaja Niteroi. Pranz la un restaurant local (optional). Intoarcere la hotel. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare in Rio de Janeiro la hotel Royal Rio 4* sau similar 4*.

Ziua 10. Rio de Janeiro - Corcovado

Mic dejun. Excursie de o jumatate de zi la Muntele Corcovado. In varful acestuia se gaseste unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale orasului si chiar ale Braziliei, Statuia Mantuitorului Iisus Hristos. Varful se afla la 710 metri altitudine deasupra nivelului marii. Vom incepe vizitia in apropiere de Cosme Velho, unde un trenulet ne v-a transporta prin cea mai mare padure urbana din lume, Padurea Tijuca spre statuie. Ajunsi sus vom admira privelistea extraordinara aproape a intregului oras Rio de Janeiro. Intoarcere la hotel. Pranz la un restaurant local (optional). Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare in Rio de Janeiro la hotel Royal Rio 4* sau similar 4*.

Ziua 11. Rio de Janeiro - Itacuruca

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau puteti participa la o excursie optionala de 1 zi la Insulele Tropicale cu pranz inclus. Vom pleca dimineata devreme, impreuna cu ghidul local spre satul pescaresc Itacuruca. Vom traversa numeroase campuri, plantatii de bananieri si sate. Itacuruca este amplasat pe malul unui golf cu peste 300 de insulite. Micile insulite sunt acoperite de vegetatie luxurianta. La Itacuruca, ne vom imbarca pe un saviero (vaporas local), cu care vom face o croaziera prin golful Sepetiba. Vom face mai multe opriri pentru baie si plaja. Dupa croaziera ne vom indrepta spre Insulele Martin, unde vom putea servi un pranz delicos. Excursia se achita local. Tarif 100 USD/persoana. Cazare in Rio de Janeiro la hotel Royal Rio 4* sau similar 4*.

Ziua 12. Rio de Janeiro - Petropolis - Rio de Janeiro - Paris

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau puteti participa la o excursie optionala la Petropolis, cu pranz inclus. Prima oprire va fi la Muzeul Imperial, resedinta de vara a familiei imperiale braziiene. Vom vedea aici sceptrul si coroana Imparatului Dom Pedro al II-lea, documente importante, bijuteriile coroanei si piese de arta de nepretuit. Vom vizita si Palatul de Cristal, constuit in Franta si adus aici la cererea printesei Isabel. Acesta este folosit in prezent pentru concerte si reprezentatii de teatru. Ultima vizitia va fi la catedrala Sao Pedro de Alcantara, o cladire in stil neogotic, constuita in 1884. Aici sunt imormantati, imparatul Don Pedro al II-lea, Dona Teresa Cristina, contele D’Eu si printesa Isabel. Vom servi pranzul la un restaurant local (bauturile nu sunt incluse). Intoarcere la Rio. Tarif 75 USD/persoana, se achita local. Transfer la aeroport pentru imbarcare la zborul companiei Air France spre Paris. Decolare la ora 16:30. Zbor in timpul noptii.

Ziua 13. Paris - Bucuresti

Sosire in Paris la ora locala 07:45. Imbarcare la zborul companiei Air France spre Bucuresti. Decolare la ora 09:40 si aterizare in Ucuresti la ora 13:35.

Informatii utile

• Grup minim 30 de persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Pasaportul temporar nu este valabil.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
12.03.2021 2298 Euro

Suplimente, reduceri

Tarif camera single: 2681 euro

Servicii incluse

• Bilete de avion pe ruta Bucuresti - Buenos Aires, via Paris, compania Air France;
• Bilete de avion pe Rio de Janeiro - Bucuresti, via Paris, compania Air France;
• Bilete de avion, zbor domestic, Buenos Aires - Iguacu, compania LAN;
• Bilete de avion, zbor domestic, Iguacu - Rio de Janeiro, compania LAN;
• Taxele de aeroport pentru toate segmentele de zbor;
• 10 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*;
• Tururile si excursiile mentionate ca fiind incluse in program;
• Ghizi locali la toate excursiile din program;
• Bilete de intrare in parcurile nationale Iguasu, Sugar Loaf si Corcovado.
• Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• Insotitor de grup roman.

Nu sunt incluse

• Asigurarea medicala;
• Asigurarea storno;
• Excursiile optionale;
• Bacsisuri soferi si ghizi locali: aprox. 5 USD/pers/zi.

Orar de zbor

• Bucuresti - Paris: 17:45 - 20:00 (durata: 3h 10min)
• Paris - Buenos Aires: 23:40 - 09:50 (+1) (durata: 14h 10min)

• Rio de Janeiro - Paris: 16:30 - 07:45 (+1) (durata: 11h 15min)
• Paris - Bucuresti: 09:40 - 13:35 (durata: 2h 55min)
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Air France

Excursii optionale

Cina si spectacol de Tango la restaurantul La Ventana Tango House
85 USD/persoana
Include: transfer cu autocarul, bilet de intrare, cina si spectacol de tango, insotitor de grup.

Rezerva acum!