Circuite avion
Circuit Belgia - Olanda - Luxemburg - Descopera Benelux 2020 - 2021

Itinerariu: Bucuresti - Amsterdam - Olanda (Amsterdam, Marken, Volendam, Zaanse Schans, Madurodam, Haga, Delft, Rotterdam) - Luxemburg - Belgia (Dinannt, Bruges, Gent, Bruxelles) - Bruxelles - Bucuresti
Date plecare: 23.07.2020
Circuit cu avionul, 8 zile
   5 / 5 din 2 voturi | Acorda o nota
Tarif: 899 euro/persoana(taxe aeroport incluse) + Servicii la sol - 199 euro/persoana

Program

Ziua 1: Bucuresti - Amsterdam

Ora 15:00 intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 17:00 pentru zborul Tarom cu destinatia Amsterdam.
Ora 18:55 sosire in Amsterdam. Capitala Olandei ofera vizitatorului o multime de obiective turistice. Impanzit de canale superbe, inconjurate de cladiri din secolul al-XVII-lea si travesate de mii de poduri, muzee si biserici vechi, Amsterdam este un oras modern din toate punctele de vedere. Dincolo de lalelele reprezentative, mori sau biciclete, Amsterdamul este capitala tuturor posibilitatilor. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Amsterdam.

Ziua 2: Amsterdam si croaziera pe canale

Mic dejun. Vom incepe prima zi de vizita cu un tur panoramic si pietonal al Amsterdamului: Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, Fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum si Muzeul Van Gogh. Continuam cu o croaziera pe canale. Cazare in Amsterdam.

Ziua 3: Amsterdam - Marken - Volendam - Zaanse Schans

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Marken Volendam si Zaanse Schans. Primul stop este in Zaanse Schans, sat traditional, amplasat pe malul raului Zaans, unde vom putea admira in voie renumitele mori de vant. Continuam cu Marken si Volendam, localitati foarte pitoresti, unde descoperim adevarata frumusete a Olandei: un peisaj tipic rural cu mori de vant, poldere, canale mici, fabrici de branza si saboti, case tipice din lemn si localnici in costume traditionale. Cazare in Amsterdam.

Ziua 4: Amsterdam - Madurodam - Haga - Delft - Rotterdam - Bruxelles

Mic dejun. Plecare catre orasul in miniatura Madurodam, o reprezentare la scara 1:25 a Olandei, situat la mai putin de o ora de Amsterdam, in apropierea campurilor cu lalele. Ne continuam apoi drumul catre Haga, capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale. Continuam cu Delft, unde vom avea ocazia sa vizitam celebra fabrica si muzeul de portelan si ceramica albastra, Biserica Veche - Oude Kerk, Biserica Noua - Nieuwe Kerk si cladirea primariei. Urmatorul stop este Rotterdam - cel mai mare port al Europei. Transfer si cazare in Bruxelles.

Ziua 5: Bruxelles

Mic dejun. Astazi vom face turul panoramic al orasului Bruxelles, capitala ciocolatei si capitala Belgiei, oras multicultural, sediu al Familiei Regale, sediul Parlamentului European si al Comisiei Europene. Stradute pietruite si inguste se deschid in Grand-Place, imensa piata medievala, cu cladiri bogat ornate si o atmosfera plina de viata. Piata este una dintre cele mai frumoase din intreaga Europa. Turul include Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Palatul de Justitie, Platoul Heysel.Cazare in Bruxelles.

Ziua 6: Bruxelles - Marele Ducat al Luxemburgului si Orasul Dinat

Mic dejun. Astazi avem ocazia sa descoperim intr-o excursie optionala Marele Ducat al Luxemburgului cu o scurta oprire in pitorescul orasel Dinant pentru o sesiune de poze. Luxemburg, capitala Marelui Ducat, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene, este situat la confluenta raurilor Alzette si Petrusse. In centrul vechi vom admira Piata Armelor dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm, statuia marelui duce de Luxemburg, Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Cornichei. Timp liber la dispozitie in oras. Transfer si cazare in Bruxelles.

Ziua 7: Bruxelles - Bruges - Gent

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Bruges si Gent. Prima oprire va fi oraselul Gent. Aici veti vizita Catedrala St. Bavo, gazda capodoperei fratilor Van Eyck, “Altarul mielului mistic”. Plecam catre Bruges, unde veti putea admira Minnewater - Lacul Iubirii si Manastirea Beguinage, Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizata de Michelangelo, Piata Markt cu clopotnita, Piata Primariei. Cazare in Bruxelles.

Ziua 8: Bruxelles - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti, viaAmsterdam.Ora 20:00 - decolare din Bruxelles.

Hoteluri

Amsterdam: Amstel BotelBotel Bv Ndsm-pier 3 3 - Amsterdam sau similar;
Bruxelles: Floris Ustel Midi, Square De L'aviation, 6-8 - Bruxelles sau similar.

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Oferta turistica este parte integranta din contract.
• Acte necesare: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate. Sursa - Mae.ro.
• Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
• Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single.
• Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
• Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
• Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Tarife

Data plecare Tarif
23.07.2020 899 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single:249 Euro;
Copil sub 12 ani: 799 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Servicii incluse

• Bilete de avion si/sau tren: Bucuresti - Amsterdam, Bruxelles - Amsterdam - Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Tarom;
• Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
• 3 nopti cazare cu mic dejun in Amsterdam la hotel de 3*;
• 4 nopti cazare cu mic dejun in Bruxelles la hotel de 3*;
• Asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse

• Servicii la sol - 199 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: tururile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbus clasificat/categoria locala; croaziera pe canale in Amsterdam; excusie de 1 zi la Madurodam - Haga - Delft - Rotterdam; tur panoramic si petonal de oras: Bruxelles si Amsterdam;
• Excursiile optionale;
• Asigurarea storno si medicala;
• Intrarile la obiectivele turistice, se achita local;
• Taxa de statiune, se achita la receptia hotelului, aproximativ 2 euro/persoana/zi;
• Bacsis pentru sofer - se achita local, aproximativ 1 eur de persoana/zi;

Observatii

• Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment.
• Tarifele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile si nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

Orar de zbor

• Bucuresti(OTP) - Amsterdam(AMS): 07:00 - 09:00
• Bruxelles(ZYR Gara internationala Midi Bruxelles) - Amsterdam(AMS): 17:52 - 19:24
• Amsterdam (AMS)- Bucurest(OTP): 20:55-00:35
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Excursii optionale

Marken Volendam si Zaanse Schans
60 euro/adult, 50 euro/copil
Include: autocar local, insotitor de grup
Luxemburg & Dinant
79 euro/adult, 55 euro/copil
Include: autocar local, insotitor de grup
Brugges & Gent
40 euro/adult, 30 euro/copil
Include: autocar local, insotitor de grup

Rezerva acum!