FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit Belgia - Olanda - Luxemburg - Descopera Benelux 2022

Itinerariu: Bucuresti - Amsterdam - Olanda (Amsterdam, Marken, Volendam, Zaanse Schans, Madurodam, Haga, Delft, Rotterdam) - Luxemburg - Belgia (Dinannt, Bruges, Gent, Bruxelles) - Bruxelles - Bucuresti
Date plecare: 22.07.2022
Circuit cu avionul, 8 zile
Tarif 1299 1050 euro/persoana(pret final - fara taxe ascunse/neincluse)
Oferta Speciala! Reducere in valoare de 250 Euro!
Campania de reduceri #SuperSale este valabila in limita locurilor disponibile pana la data de 31.05.2022

Program

Ziua 1: Bucuresti - Amsterdam

Ora 15:00 intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 17:00 pentru zborul Tarom cu destinatia Amsterdam.
Ora 18:55 sosire in Amsterdam. Capitala Olandei ofera vizitatorului o multime de obiective turistice. Impanzit de canale superbe, inconjurate de cladiri din secolul al-XVII-lea si travesate de mii de poduri, muzee si biserici vechi, Amsterdam este un oras modern din toate punctele de vedere. Dincolo de lalelele reprezentative, mori sau biciclete, Amsterdamul este capitala tuturor posibilitatilor. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Amsterdam.

Ziua 2: Amsterdam si croaziera pe canale

Mic dejun. Vom incepe prima zi de vizita cu un tur panoramic si pietonal al Amsterdamului: Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, Fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum si Muzeul Van Gogh. Continuam cu o croaziera pe canale. Cazare in Amsterdam.

Ziua 3: Amsterdam - Marken - Volendam - Zaanse Schans

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Marken Volendam si Zaanse Schans. Primul stop este in Zaanse Schans, sat traditional, amplasat pe malul raului Zaans, unde vom putea admira in voie renumitele mori de vant. Continuam cu Marken si Volendam, localitati foarte pitoresti, unde descoperim adevarata frumusete a Olandei: un peisaj tipic rural cu mori de vant, poldere, canale mici, fabrici de branza si saboti, case tipice din lemn si localnici in costume traditionale. Cazare in Amsterdam.

Ziua 4: Amsterdam - Madurodam - Haga - Delft - Rotterdam - Bruxelles

Mic dejun. Plecare catre orasul in miniatura Madurodam, o reprezentare la scara 1:25 a Olandei, situat la mai putin de o ora de Amsterdam, in apropierea campurilor cu lalele. Ne continuam apoi drumul catre Haga, capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale. Continuam cu Delft, unde vom avea ocazia sa vizitam celebra fabrica si muzeul de portelan si ceramica albastra, Biserica Veche - Oude Kerk, Biserica Noua - Nieuwe Kerk si cladirea primariei. Urmatorul stop este Rotterdam - cel mai mare port al Europei. Transfer si cazare in Bruxelles.

Ziua 5: Bruxelles

Mic dejun. Astazi vom face turul panoramic al orasului Bruxelles, capitala ciocolatei si capitala Belgiei, oras multicultural, sediu al Familiei Regale, sediul Parlamentului European si al Comisiei Europene. Stradute pietruite si inguste se deschid in Grand-Place, imensa piata medievala, cu cladiri bogat ornate si o atmosfera plina de viata. Piata este una dintre cele mai frumoase din intreaga Europa. Turul include Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Palatul de Justitie, Platoul Heysel.Cazare in Bruxelles.

Ziua 6: Bruxelles - Marele Ducat al Luxemburgului si Orasul Dinat

Mic dejun. Astazi avem ocazia sa descoperim intr-o excursie optionala Marele Ducat al Luxemburgului cu o scurta oprire in pitorescul orasel Dinant pentru o sesiune de poze. Luxemburg, capitala Marelui Ducat, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene, este situat la confluenta raurilor Alzette si Petrusse. In centrul vechi vom admira Piata Armelor dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm, statuia marelui duce de Luxemburg, Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Cornichei. Timp liber la dispozitie in oras. Transfer si cazare in Bruxelles.

Ziua 7: Bruxelles - Bruges - Gent

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Bruges si Gent. Prima oprire va fi oraselul Gent. Aici veti vizita Catedrala St. Bavo, gazda capodoperei fratilor Van Eyck, “Altarul mielului mistic”. Plecam catre Bruges, unde veti putea admira Minnewater - Lacul Iubirii si Manastirea Beguinage, Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizata de Michelangelo, Piata Markt cu clopotnita, Piata Primariei. Cazare in Bruxelles.

Ziua 8: Bruxelles - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti, viaAmsterdam.Ora 20:00 - decolare din Bruxelles.

Hoteluri

Amsterdam: Amstel BotelBotel Bv Ndsm-pier 3 3 - Amsterdam sau similar;
Bruxelles: Floris Ustel Midi, Square De L'aviation, 6-8 - Bruxelles sau similar.

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

Tarife

Data plecare Tarif
22.07.2022 1299 1050 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 249 Euro;
Copil sub 12 ani: 799 euro cazat in camera cu 2 adulti

Servicii incluse

• Bilete de avion si/sau tren: Bucuresti - Amsterdam, Bruxelles - Amsterdam - Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Tarom;
• Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
• 3 nopti cazare cu mic dejun in Amsterdam la hotel de 3*;
• 4 nopti cazare cu mic dejun in Bruxelles la hotel de 3*;
• Tururile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbus clasificat/categoria locala;
• Croaziera pe canale in Amsterdam;
• Excusie de 1 zi la Madurodam - Haga - Delft - Rotterdam;
• Tur panoramic si petonal de oras: Bruxelles si Amsterdam;
• Asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse

• Excursiile optionale;
• Asigurarea storno si medicala;
• Intrarile la obiectivele turistice, se achita local;
• Taxa de statiune, se achita la receptia hotelului, aproximativ 2 euro/persoana/zi;
• Bacsis pentru sofer - se achita local, aproximativ 1 eur de persoana/zi;

Orar de zbor

• Bucuresti(OTP) - Amsterdam(AMS): 07:00 - 09:00
• Bruxelles(ZYR Gara internationala Midi Bruxelles) - Amsterdam(AMS): 17:52 - 19:24
• Amsterdam (AMS)- Bucurest(OTP): 20:55-00:35
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Excursii optionale

Marken Volendam si Zaanse Schans
60 euro /adult, 5 euro /copil
Include: autocar local, insotitor de grup
Vom pleca din Amsterdam in jurul orei 09:00, cu autocarul, spre Zaanse Schans, un sat traditional, amplasat pe malul raului Zaans, unde vom putea admira in voie renumitele mori de vant. In prezent sunt 8 mori de vant, functionale, utilizate in diferite scopuri: producerea pigmentilor pentru vopsea, producerea uleiului, etc. Continuam cu vizita spre Marken, un sat traditional pescaresc, cu case din lemn, majoritatea vopsite in culoarea verde. Principala atractie aici este portul, unde intalnim numeroase terase si magazine cu suveniruri. Aici vom avea timp liber pentru a ne relaxa la una din terase, servind pranzul sau pentru shopping. Vom pleca de aici din port spre ultima noastra vizita, in satul Volendam, o alta asezare pitoreasca, cu peisaje tipice cu mori de vant, poldere, fabrica de branza si bineinteles renumitii saboti. Aici ne vom plimba pe strada Heaven, principalul punct de atractie, unde intalnim foarte multe magazine cu suveniruri, printre care si Cheese Factory Volendam, magazinul in care gasim branza traditionala, specifica Olandei. Excursia va dura aproximativ 8 ore.
Luxemburg & Dinant
79 euro /adult, 55 euro /copil
Include: autocar local, insotitor de grup
Plecarea in excursie va fi din Bruxelles, in jurul orei 09:00, spre Luxemburg, unde avem ocazia sa descoperim Marele Ducat al Luxemburgului, cu o scurta oprire in pitorescul oras Dinant, pentru o sesiune de poze. Luxemburg, capitala Marelui Ducat, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene, este situat la confluenta raurilor Alzette si Petrusse. In centrul vechi vom admira Piata Armelor dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm, statuia Marelui Duce de Luxemburg, Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Cornichei. Aici vom avea timp liber la dispozitie in oras aproximativ 2 ore. Excursia va dura in jur de 8 ore.
Brugges & Gent
40 euro /adult, 30 euro /copil
Include: autocar local, insotitor de grup
Excursia va fi cu plecare din Bruxelles, spre orasul Gent. Aici vom vizita Catedrala St. Bavo, gazda capodoperei fratilor Van Eyck, “Altarul mielului mistic”. Excursia continua cu orasul Bruges unde veti putea admira Minnewater - Lacul Iubirii si Manastirea Beguinage, Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizata de Michelangelo, Piata Markt cu clopotnita, Piata Primariei. Aici vom sta aproximativ 3 ore, timp in care vom putea servi pranzul sau putem face cumparaturi.

Galerie foto

Rezerva acum!