FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit Paste in Israel 2023

Itinerariu: Tel Aviv - Jaffa - Bethleem - Ierusalim - Masada - Ierihon - Marea Moarta - Yardenit - Capernaum - Nazaret - Cezareea - Haifa - Eilat - Tel Aviv
Date plecare: 12.04.2023
Circuit cu avionul, 8 zile
Tarif: 899 euro/persoana(taxe aeroport incluse)
Incepand cu data de 21 mai 2022, ora 00.00, nu mai este necesar efectuarea vreunui test PCR sau test rapid antigen inainte sau dupa intrarea in Israel.
Ramane obligatorie completarea formularului de intrare in Israel

Program

Ziua 1. Bucuresti - Tel Aviv

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda la ora 19:45, pentru formalitatile de imbarcare pe cursa El Al la ora 21:45, sosire la ora 00:20 la Tel Aviv.
Decolare spre Tel aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion, la ora 00:20. Dupa indeplinirea formalitatilor de intrare in Israel ne vom deplasa la Bethleem pentru cazare. Continuam cu transfer la hotel in zona Tel Aviv/Bethleem.

Ziua 2: Tel Aviv - Ierusalim

Mic dejun. Turul panoramic al orasului & Jaffa - partea veche araba a orasului. Este mult mai veche - Tel Aviv a fost intemeiat in 1909 - si acum este un fel de Sfertul Latin al orasului. Desi are multe boutiquri moderne, inca mai retine din atmosfera de oras arab. Vom pleca catre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam: Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate.
Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp, Muntele Sion, Foisorul “Cina cea de Taina”, Biserica Adormirii Maicii Domnului si Mormantul lui David. Cazare si cina in Bethlehem.

Ziua 3: Bethleem -Masada - Ierihon - Marea Moarta

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Masada-Ierihon si Marea Moarta. Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor. Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, sosire si vizita la asezamantul romanesc, scurt popas la Marea Moarta. Cazare in Bethlehem.

Ziua 4: Bethleem

Mic dejun. Dupa amiaza impreuna cu ghidul vom merge pentru a descoperii imprejurimile orasului. In Bethleem vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Continuam cu scurt popas la: Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cazare si cina in Bethlehem.

Ziua 5: Bethleem - Yardenit - Capernaum - Nazaret

Dupa micul dejun va propunem o excursie optionala la : Yardenit-Capernaum-Nazaret. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu Biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. Cazaresi cina in Bethlehem.

Ziua 6: Bethleem - Cezareea - Haifa

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Cezareea si Haifa.
Cezareea - a fost un important centru al crestinatstii in primul mileniu al erei crestine.
Haifa, splendid oras, port la Mediterana, situat intr-un superb golf, la poalele Muntelui Carmel.
Vom admira Templul Cultului Bahai, cu gradinile sale persane superb terasate, inclus pe lista Patrimoniului UNESCO (privire din punctul de panorama) si incantati de atata frumusete, vom poposi la Biserica Stella Maris - Steaua Marii (sediul Ordinului calugaresc al Carmelitilor), cu altarul asezat deasupra Grotei Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul. Cazare si cina in Bethlehem.

Ziua 7: Bethleem - Eilat

Mic dejun. Excursie optionala la Eilat. Oras din extremitatea sudica a Israel-ului, un port aglomerat, dar in acelasi timp si o statiune populara aflata in nordul Marii Rosii in Golful Eilat. Vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Vizita la acvariul Marina Park. Cazare si cina in Bethlehem.

Ziua 8: Bethleem - Ein Karem -- Tel Aviv - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Ora 22:30 - decolare din Tel Aviv, sosire in Bucuresti - Aeroportul Henri Coanda la ora 01:15.

Hoteluri

Bethleem: Hotel Nativity echivalent 4* - categoria locala, 115 El Sahal Street، Bethlehem- http://www.nativitybellshotel.ps sau similar.

Informatii utile

• Grup minim circuit: 25 persoane.
• Oferta turistica este parte integranta din contract.
• Pentru grup mai mic de 25 persoane tariful se poate majora.
• Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%.
• Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana si implicit orarul de zbor sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi cu minim 7 zile inainte de data calatoriei, fara ca turistul sa aiba dreptul de a rezilia contractul. Orarul de zbor si hotelurile se reconfirma cu 7 zile inainte de plecare.
• Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din Bethlehem, Palestina.
• Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare, in functie de disponibilitatile la avion si cazare.
• Pentru toate ofertele achizitionate cu reduceri si bonusuri se vor aplica conditiile de penalizare in caz de anulare din vina turistului de 100%.
• Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele.
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).
• Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
• Taxele de statiune/oras, se vor achita la receptia hotelurilor.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
 
CONDITII DE CALATORIE IN ISRAEL (valabile la data lansarii programului):
• Incepand cu data de 1 Noiembrie 2021 statul Israel accepta intrarea pe cale aeriana a turistilor straini in urmatoarele conditii:
• Este permisa intrarea in Israel:
- Turistilor care au fost vaccinati cu schema completa (sunt acceptate urmatoarele vaccinuri: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson) si care prezinta Certificatul European digital de vaccinare in limba engleza din care sa rezulte ca au trecut minim 14 zile de la efecturarea rapelului (in cazul unui vaccin efectuat in doua doze) sau a dozei unice (pentru vaccinul efectuat in doza unica) DAR NU MAI MULT DE 180 ZILE
sau
- Turistilor care au efectuat vaccinul booster cu 14 zile sau mai mult inainte de data intrarii in Israel si care prezinta Certificatul European digital de vaccinare in limba engleza din care sa rezulte ca au trecut minim 14 zile de la efecturarea vaccinului
• Documentul care atest efectuarea vaccinarii trebuie s fie redactat in limba engleza si sa contina numele si prenumele asa cum apar si in documentele de calatorie (pasaport sau carte de identitate). Documentul se poate descarca de pe link-ul https://certificat-covid.gov.ro/login
• Nu se permite intrarea vizitatorilor care s-au aflat intr-o Tara Rosie in timpul celor 14 zile premergatoare sosirii lor in Israel. Lista cu tarile rosii din punct de vedere a Israelului o puteti consulta pe site-ul https://corona.health.gov.il/en/country-status
Inainte de imbarcare:
• Toti vizitatorii trebuie sa prezinte un rezultat negativ al testului PCR efectuat cu pana la 72 de ore inainte de zborul lor spre Israel.
• Toti vizitatorii trebuie sa completeze un formular online inainte de sosire. Declaratia de intrare se completeaza direct pe site-ul Ministerului de Interne (https://www.gov.il/en/service/request-entry-to-israel-covid19)
In Israel:
• La sosire, fiecare vizitator trebuie sa efectueze un test PCR si sa ramana izolat pana la primirea unui rezultat negativ sau timp de 24 de ore (oricare dintre acestea este mai devreme). Izolarea este permisa la hotel.
• Un vizitator care este diagnosticat cu infectie Covid-19, in timpul sederii sale in Israel, va fi transferat la un hotel de izolare Covid-19 desemnat si va primi tratament medical (daca este necesar) pe cheltuiala proprie.
La plecarea din Israel:
• Toti vizitatorii trebuie sa completeze un formular online cu cel mult 24 de ore inainte de ora programata de plecare din Israel. Declaratia de iesire se completeaza direct pe site-ul Ministerului de Interne (https://corona.health.gov.il/en/directives/leaving-israel/etab=by-air)

Tarife

Data plecare Tarif
12.04.2023 899 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment single: 229 euro;
Copil sub 12 ani: 499 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucuresti -Tel Aviv-Bucuresti, Compania TAROM;
• Taxele de aeroport;
• 1 nopate de cazare in zona Tel Aviv;
• 6 nopti cazare in Bethleem la hotel categoria locala echivalent 4* cu Mic dejun si cina - CINA SPECIALA DE PASTE la hotelul unde vom fi cazati;
• Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar clasificat CATEGORIA LOCALA - echivalent 2*;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Tel Aviv- turul panoramic al orasului & Jaffa;
• Ierusalim- turul orasului;
• Ghid local;
• Bilete de intrare pentru tururile mentionate ca fiind incluse;
• Asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse

• Excursiile optionale;
• Asigurarea medicala si storno cu extensie COVID-19 (obligatorie) - se incheie odata cu contractul de comercializare;
• Alte servicii neincluse in program(bacsis pentru sofer si ghid, se va achita local aproximativ:2 eur/persoana/zi pentru sofer si 2 eur/persoana/zi pentru ghid);

Orar de zbor

• Bucuresti - Tel Aviv: 21:45 - 00:20 / Tel Aviv-Bucuresti: 22:30 - 01:15.
• Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Tarom

Excursii optionale

Yardenit-Capernaum-Nazaret
65 Euro/adult si 46 Euro/per copil 2-12 ani
Pretul include: transport clasificat, ghid roman si intrari la: Capernaum, Yardenit , Tabgha);
Yardenit-Capernaum-Nazaret. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu Biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria.
Masada-Ierihon si Marea Moarta
65 Euro/adult si 55 Euro/per copil 2-12 ani
Pretul include: transport clasificat si ghid roman; Nu include: urcarea cu telecabina 24 euro/persoana, se achita optional local);
Masada-Ierihon si Marea Moarta. Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor.Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, oprire la Marea Moarta.
Cezareea si Haifa
79 Euro/adult si 45 Euro/per copil 2-12 ani
Pretul include: transport clasificat, ghid roman si intrarea la Caesarea);
Cezareea si Haifa. Cezareea - a fost un important centru al crestinatstii in primul mileniu al erei crestine.Continuam catre Haifa- al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Vom face un tur de oras. Vizitam prin imprejurimile orasului: gradini suspendate Bahai, cat si biserica Stella Maris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie.
Eilat
89 Euro/adult si 60 Euro/per copil 2-12 ani
Pretul include: transport clasificat, ghid roman. Nu include vizita la Marina Park cu pranz inclus - 35 euro/persoana, se achita local.
Eilat - Oras din extremitatea sudica a Israel-ului, un port aglomerat, dar in acelasi timp si o statiune populara aflata in nordul Marii Rosii in Golful Eilat. Vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Vizita la acvariul Marina Park.
Grup minim excursii optionale: 20 persoane;

Rezerva acum!