Circuite avion
Circuit Japonia - Culorile toamnei 2020

Itinerariu: Tokyo - Nikko - Hakone Atami - Kyoto - Nara - Osaka - Hiroshima - Tokyo
Date plecare: 13.11.2020
Circuit cu avionul, 11 zile
   5 / 5 din 2 voturi | Acorda o nota

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 2399 Euro

Program

Ziua 1: Bucuresti - Tokyo

Ora 19:15 - Intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Tokyo cu escala la Istanbul. Decolam in jurul orei 21:15 si ajungem la Istanbul in jurul orei 23:50, La ora 02:00 decolare catre Tokyo.

Ziua 2: Tokyo

Ajungem la destinatie in jurul orei 19:40. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare in Tokyo.

Ziua 3: Tokyo

Mic dejun. Tur de oras cu ghid local: vom incepe cu Asakusa unde vom vizita Templul Asakusa Kannon, gradina Palatului Imperial din Tokyo, Meiji Jinja, sanctuar sintoist inchinat memoriei imparatului Meiji, bulevardul Ginza comparabil cu 5th Av. din New York. Vom admira apoi una dintre cele mai spectaculoase privelisti, din Observatorul Metropolitan. De asemenea, vom face o croaziera de aproximativ o ora pe raul Sumida, prin districtul Asakusa, cel mai plin de culoare si de obiceiuri traditionale. Cazare in Tokyo.

Ziua 4: Tokyo - Nikko

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea orasului sau optional, excursie la Nikko, oras situat intr-o zona deosebit de pitoreasca. Vizitam Altarul Toshogu, Lacul Chuzenji (Chuzenjiko), Cascada Kegon, una dintre cele mai mari si mai impresionante din Japonia. Cazare in Tokyo.

Ziua 5: Tokyo - Hakone - Lacul Kawaguchi - Muntele Fuji - Atami

Mic dejun. Plecare catre Hakone, renumit pentru privelistile sale cu Muntele Fuji-San. Cu cele mai multe statiuni din regiune, cu vaile sale din care fumega vulcanii, cu peisajele celor cinci lacuri Fuji din arealul apropiat si cu prezenta chiar a lui Fuji-san, cu siguranta Hakone este una dintre cele mai cautate zone din Japonia pentru recreere. Continuam cu o croaziera pe Lacul Ashi si ne indreptam spre zona Lacului Kawaguchi. Altitudinea de 3.776 m il face sa fie cel mai popular munte din Japonia si este considerat unul dintre cei mai frumosi vulcani din lume. Cazare in zona Hakone - Atami (tradus ca „ocean fierbinte”, populara statiune cu izvoare fierbinti, situata pe malul Oceanului Pacific. Japonezii apreciaza de secole baile in apele geotermale. Unele scrieri, care dateaza din sec. al VIII-lea, mentioneaza ca izvoarele termale erau folosite cu valoarea terapeutica, iar samuraii se scaldau in apele termale ca sa li se vindece mai repede ranile de sabie, taieturile si vanataile).

Ziua 6: Hakone/ Atami - Kyoto

Mic dejun. Traseul continua catre Kyoto - orasul Japoniei traditionale, fiind considerat inima sa culturala. Tur de oras in Kyoto cu ghid local, ce include Templul Kiyomizu - construit in anul 798, templul este dedicat zeitatii budiste cu 11 fete, Kannon. Cladirile actuale au fost ridicate de shogunul Tokugawa Iemitsu in 1633 si se bucura de o priveliste deosebita asupra orasului Kyoto. Vizita continua la altarul Fushimi Inari Shrine, faimos datorita miilor de porti “Torii” si Castelului Nijo. Programul turistic continua cu Templul Kinkakuji cunoscut si sub denumirea de Pavilionul de Aur. Cazare in Kyoto.

Ziua 7: Kotyo - Nara

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala laNara unde vom vizita Templul Todaiji, ce gazduieste cea mai mare statuie din lume a lui Buddha, turnata in bronz. Vizitam apoi Altarul Kasuga Shrine - cu cele 4 sali principale trei dedicate razboinicilor civili si una stramosilor zeificati. Ultima si cea mai spectaculoasa vizita este la Parcul de Caprioare, deschis in anul 1880 si remarcabil pentru populatia de peste 1.200 de caprioare care cutreiera liber. Cazare in Kyoto.

Ziua 8: Kyoto - Himeji - Osaka

Mic dejun. Vizita la Castelul Himeji, monument inscris pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1993, reprezentativ pentru arhitectura feudala traditionala japoneza. Plecare spre Osaka pentru explorarea celui de-al doilea oras ca marime din Japonia unde vizitam Castelul Osaka, cel mai mare castel construit in Japonia medievala. Vom admira apoi cladirea Umeda Sky, una dintre cladirile cel mai usor de recunoscut din Osaka, datorita formei ei extravagante. Cazare in zona Osaka.

Ziua 9: Osaka - Hiroshima si Insula Miyajima

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Hiroshima si Insula Miyajima cu autocar si ghid local. Incepem vizitele cu Parcul Memorial al Pacii si Muzeul Memorial al Pacii ridicat in anul 1949 in memoria victimelor bombardamentului atomic. Transfer cu autocarul la Miyajimaguchi si imbarcare pe ferry-boat pentru a vizita Insula Miyajima. Intoarcere la Hiroshima cu ferry-boat-ul si transfer la gara din Hiroshima. Imbarcare in trenul de mare viteza cu destinatia Osaka. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare in zona Osaka.

Ziua 10: Osaka - Tokyo - Bucuresti

Mic dejun. Transfer in Tokyo pentru zborul catre Bucuresti via Istanbul, vom decola in jurul orei 21:25, sosire in Istanbul in jurul orei 04:10, decolare catre Bucuresti la la ora 08:15.

Ziua 11: Bucuresti

Sosire la Bucuresti in jurul orei 08:35.

Hoteluri

• Tokyo - WASHINGTON HOTEL SHINJUKU 3* sau similar;
• Hakone/Atami Area - HAKONE KOWAKIEN 3* sau similar;
• Kyoto - URBAN HOTEL KYOTO “NIJO PREMIUM” 3* sau similar;
• Osaka - SOTETSU FRESA INN HOTEL 3* sau similar;

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport, valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Viza turistica se poate obtine la aeroport.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
13.11.2020 2399 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 441 euro;
Camera tripla: 2.049 euro/persoana.
Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment!

Servicii incluse

• Bilete de avion Bucuresti - Tokyo - Bucuresti via Istanbul, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala compania Turkish Airlines;
• Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
• 3 nopti cazare cu mic dejun in Tokyo, hotel de 3*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in zona Hakone/Atami, hotel de 3*;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in Kyoto, hotel de 3*;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in zona Osaka, hotel de 3*;
• Ghizi locali la toate obiectivele turistice;
• Asistenta turistica in limba romana pe tot parcursul excursiei (ghid roman).

Nu sunt incluse

• Servicii la sol - 499 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: excursii, tururi si transferuri conform program, cu autocar clasificat categoria locala si/sau tren; intrarile la obiectivele turistice;
• Supliment pentru cina (9 cine), optional, 300 euro/persoana, se poate achita din tara. Cinele se vor servi la restaurante locale, bauturile nu sunt incluse;
• Excursiile optionale;
• Asigurarea storno (optionala, dar recomandata) si asigurarea medicala (recomandata).

Orar de zbor

• Bucuresti - Istanbul: 21:15 - 23:50
• Istanbul- Tokyo Narita: 02:00 - 19:40
• Tokyo Narita - Istanbul: 21:25 - 04:10
• Istanbul - Bucuresti: 08:15 - 08:35
*Atat compania aeriana, cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Excursii optionale

Nikko
115 euro/adult
Include: transport autocar, asistenta turistica in limba romana
Nara
99 euro/adult
Include: transfer cu autocarul, intrari, asistenta turistica in limba romana
Hiroshima si Insula Miyajima
375 euro/adult
Include: transport cu trenul (Osaka-Hiroshima dus-intors, via Shinkansen), bilete ferry (45 de minute), asistenta turistica in limba romana

Rezerva acum!