INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite avion
Circuite Mexic si Sejur in Cancun si Riviera Maya 2022

Itinerariu: Cancun - Chichen Itza - Merida - Uxmal - Campeche - Izamal - Valladolid - Tulum
Date plecare: 17.04.2022, 01.09.2022, 10.10.2022, 26.11.2022
Circuit cu avionul, 10 zile
Tarif: 2699 euro/persoana

Program

ZIUA 1 Bucuresti - Cancun via Frankfurt

Turistii se vor prezenta pe aeroportul din Otopeni incepand cu ora 03:30 pentru imbarcarea pe zborul transatlantic cu destinatia Mexic la ora 06.00. Sosire in Aeroportul International Cancun, transfer catre Cazare la Oh! Cancun The Urban Oasis 4* sau similar.

ZIUA 2 Cancun

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si activitati individuale in Cancun, statiune asezata pe coasta Caraibelor, numita si “Perla Mexicului” sau “Paradisul Fierbinte”. Va puteti bucura de oceanul cu ape turcoaz, plajele albe vecine cu ruinele civilizatiei mayase sau marile recifuri de corali care fac dintr-un sejur aici o vacanta de neuitat. Cazare la Oh! Cancun The Urban Oasis 4* sau similar.

ZIUA 3 Cancun - Merida - Chichen Itza

Mic dejun, check-out si la ora 08:30 intalnire cu insotitor de grup vorbitor de limba romana si apoi plecare cu microbuzul spre Merida cu oprire la Chichen Itza. Traseu aprox 350 km. Vizita zona arheologica Chichen Itza, supranumita ,,Taramul fagaduintei”, una dintre cele mai importante dovezi ale civilizatiei Maya. Situl este compus din mai multe constructii Maya: Piramida Kukulcan, Piata celor 1000 de coloane, Templul Curtii Ovale, Tempul Jaguarului, Tempul Razboiul, Observatorul, Cenote Sacru. Masa de pranz se serveste intr-un restaurant traditional mexican. Vizita Cenote Maya Ik Kil, intr-un cadru natural mirific de neuitat, innot in cenote. Plecare inspre Merida si cazare in Hotel El Espanol Montejo 4* (sau similar). Seara, cina in orasului Merida.

ZIUA 4 Merida - Campeche

Mic dejun, check-out si la ora 09:30, plecare cu microbuzul spre Campeche, traseu 220 km, cu deviere si oprire in Uxmal, cel mai important oras antic Maya, declarat in 1996 Patrimoniu al Umanitatii de catre UNESCO si compus din: Piramida Magicianului, Palatul Guvernatorului, Marea Piramida, Templul de Sud. Masa de pranz se serveste intr-un restaurant traditional mexican. Plecare spre Campeche, orasul fortificat, la fel declarat in anul 1999, Patrimoniu al umanitati de catre UNESCO. Cazare in Hotel Gamma de Fiesta INN Campeche 4* (sau similar). Seara, cina si tur pietonal in centrul istoric al orasului Campeche.

ZIUA 5 Campeche - Playa del Carmen

Mic dejun, check out si la ora 08:00, plecare cu microbuzul spre Playa del Carmen, Riviera Maya. Traseu apx 490 km.Vizitarea localitatii Izamal (la apx 40 km de Merida). Masa de pranz in restaurant traditional mexican - zona Valladolid. Degustare de Tequilla in distileria Mayapan. Sosire la Playa del Carmen in jurul orei 18:30. Cazare la Hotel Be Playa 4* (sau similar), cu mic dejun si cina.

ZILELE 6 - 12 Playa del Carmen

Mic dejun. Timp liber in zona Riviera Maya, pentru a va bucura de ape cristaline, plaje cu nisip alb, fin si palmieri care se inalta falnic catre cerul azur. In ziua 8 - Excursie la Situl Arheologic Tulum, adiacent la orasul cu acelasi nume, Tulum - unul dintre cele mai dramatice orase antice din peninsula Yucatan, cu fortificatii de piatra indreptate spre o plaja cu nisip alb si ape turcoaz. In continuare se viziteaza plaja Paraiso Tulum, una din cele mai frumoase plaje ale Mexicului. Shopping si vizita pe renumita strada Fifth Avenue, Playa del Carmen. Cazare la Hotel Be Playa 4* (sau similar), cu mic dejun si cina.

ZIUA 13 Playa del Carmen - Cancun Bucuresti via Frankfurt

Mic dejun. Timp liber pana in jurul pranzului pentru plaja sau ultimele vizite. Check out la ora 12:00, iar dupa masa de pranz, la 14:15, transfer la aeroportul din Cancun, imbarcare pe zborul catre Bucuresti. Dupa escala in Frankfurt si Munchen, sosire in Bucuresti in data de 14 decembrie, in jurul orei 23:20.

Informatii utile

• Toate camerele sunt duble cu doua paturi Queen sau un King Size
• In ocupatie tripla (3 adulti / 2 adulti + 1 copil), nu exista pat suplimentar (se ofera o camera cu doua paturi )
• In cazul excursiilor optionale mentionate in program, numarul minim de participanti pentru organizarea acestora este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program. Sub acest numar, agentia organizatoare poate majora tariful sau poate anula serviciul optional.
• Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri din cauza conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia organizatoare nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauza conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).
• Grup minim 16 turisti. Supliment neintrunire grup (10-15 turisti): 150 euro/persoana

Tarife

Data plecare Tarif
17.04.2022 2699 Euro
01.09.2022 2699 Euro
10.10.2022 2699 Euro
26.11.2022 2699 Euro

Suplimente, reduceri

Tarif camera single: 2727 euro;
Copil sub 12 ani: 1337 euro cazat in camera cu 2 adulti.
Tarif al 3-lea adult cazat in camera dubla cu 2 adulti: 1815 euro

Servicii incluse

• Bilete de avion Bucuresti - Cancun, via Frankfurt, compania Lufthansa;
• Bilete de avion Cancun - Bucuresti, via Frankurt via Munchen, compania Lufthansa;
• Taxele de aeroport(se pot modifica poana la data emiterii biletelor de avion);
• Transfer aeroport Cancun - hotel Cancun (dus);
• Transfer hotel Playa del Carmen - aeroport Cancun (intors);
• 12 nopti de cazare conform cu itinerariul excursiei;
• Excursie Tulum, Puerto Aventuras si Playa del Carmen
• Transport circuit Cancun - Chicen Itza - Merida - Uxmal - Campeche - Izamal - Valladolid - Tulum, aprox. 1.200 km cu microbus/autocar categoria locala;
• Insotitor de grup vorbitor de limba romana;

Nu sunt incluse

• Intrarile la obiectivele turistice;
• Excursii optionale;
• Bacsisurile pentru sofer 3 euro/persoana/zi;
• Asigurarea medicala
• Asigurarea storno (recomandata), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice
• Test PCR (daca va fi necesar)
• Alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.

Rezerva acum!