×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite avion
Revelion Regal in Madrid

Itinerariu: Madrid - Toledo - Segovia - Madrid
Date plecare: 29.12.2024
Circuit cu avionul, 5 zile
Tarif 1199 euro/persoana (tarif final - taxe aeroport incluse)

Program

Ziua 1. Bucuresti - Madrid

Ora 06:10 intalnire cu ghidul in Aeroportul Otopeni, la biroul de check-in Tarom pentru destinatia Madrid. Ora 08:10 decolare, cu aterizare la Madrid la ora 11:30. Programul turistic incepe cu turul panoramic al Madridului, pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Senora, Piata Spaniei, Piata Orientului si Piata de Toros. Cazare in zona Madrid.

Ziua 2. Madrid - Toledo

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Toledo, cetate cu stradute inguste, oras-muzeu situat la doar 70 km de Madrid. Este cunoscut faptul ca cei mai priceputi mesteri armurieri se afla in Toledo, cel mai vestit loc de mestesugarie a armurilor si armelor in Evul Mediu. Oras monumental inconjurat de raul Tajo. Tur pietonal in centrul istoric, patrimonio UNESCO, cu intrari incluse la Catedrala Santa Maria, vom face un scurt popas si la un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in zona Madrid.

Ziua 3. Madrid - Segovia - Salamanca

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Segovia & Salamanca. Vom ajunge la Segovia, oras situat in regiunea Castilla y Leon, la poalele muntilor Guadarrama. Centrul istoric cu monumentele si bisericile sale in stil romanic, cartierul evreiesc, dar, in special, Apeductul Roman, au facut ca acest oras sa fie inscris de UNESCO pe Lista Patrimoniului Mondial, in anul 1985. Vom face un scurt popas la Salamanca, oras unde, in 1218, s-a fondat cea mai veche universitate din Spania. Deplasare in Madrid. Cazare in zona Madrid. La multi ani 2024!

Ziua 4. Madrid - Plaza Mayor - Puerta del Sol - Gran Via - Mercado de San Miguel

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau plimbari pietonale prin centrul Madridului pe ruta: Plaza Mayor - Puerta del Sol - Gran Via - Mercado de San Miguel. Un simbol al orasului, Plaza Mayor este considerata cea mai populara scena de evenimente de-a lungul timpului: de la jocuri sportive si lupte de tauri in trecut, la kilometrul zero al celor mai frumoase magazine, astazi. Este cel mai interesant loc de promenada din Madrid. La doar cateva minute de mers, se afla celebra Puerta del Sol - de aici debuteaza toate stradutele principale. De asemenea, un loc ideal pentru cumparaturi este Gran Via - un mare bulevard care leaga Plaza de Espana de Plaza de Cibeles. Madridul este probabil capitala europeana cu cele mai multe baruri, restaurante, baruri tapas, discoteci, cluburi si alte asemenea locuri. Pentru pasionatii de gastronomie, Mercado de San Miguel este o poezie de culori, gusturi si arome. Este un loc in care poti sa mananci cele mai bune tapas din Madrid.Cazare in zona Madrid.

Ziua 5. Madrid - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport. Decolare la ora 12:15. Sosire in Bucuresti la ora 17:05.

Hoteluri

• Madrid: Hotel Vertice Roomspace Madrid 3*, Calle Laguna Dalga 4 sau similar.

Informatii utile

• Grup minim 35 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Agentia/ghidul insotitor/ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului, atat inainte de calatorie cat si in timpul programului.

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2024 1199 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 285 euro;
Copil sub 12 ani: 599 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Servicii incluse

• Bilet de avion, pe ruta: Bucuresti - Madrid, si Barcelona - Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Tarom;
• Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
• 4 nopti de cazare cu mic dejun in zona Madrid;
• Transport cu autocar/microbuz clasificat, categoria locala pentru realizarea programului turistic(transferuri, tururi si vizite);
• Asistenta turistica in limba romana - ghid romana;

Nu sunt incluse

• Bilet de avion, pe ruta: Bucuresti - Madrid, si Barcelona - Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Tarom; 
 • Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion); 
 • 4 nopti de cazare cu mic dejun in zona Madrid, hotel 3*; 
 • Transport cu autocar/microbuz clasificat, categoria locala pentru realizarea programului turistic(transferuri, tururi si vizite); 
 • Asistenta turistica in limba romana - ghid romana;

Orar de zbor

• Bucuresti OTP 08:10 - Madrid MAD 11:15
• Madrid MAD 12:15 - Bucuresti OTP 17:05
*Atat compania aeriana, cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Tarom

Excursii optionale

Toledo
58 Euro/pers
Include: transport autocarul/microbuzul, bilete de intrare in Catedrala si in Sinagoga, asistenta turistica in limba romana. Toledo este situat la 70 de km de Madrid, orasul fiind cunoscut pentru faptul ca aici se afla cei mai priceputi mesteri armurieri , si este cel mai vestit loc de mestesugarie a armurilor si armelor din Evul Mediu. Vom face un tur pietonal in centrul istoric, unde vom vizita Catedrala Santa Maria, una dintre cele mai frumoase catedrale gotice din Europa. Vom continua cu vizita la un atelier in care se fabrica sabiile cele mai renumite din Toledo, unde le putem admira in toata splendoarea. Excursia va dura pana la ora 16:00.
Segovia - Salamanca
69 Euro/pers
Vom ajunge la Segovia, oras situat in regiunea Castilla y Leon, la poalele muntilor Guadarrama. Centrul istoric cu monumentele si bisericile sale in stil romanic, cartierul evreiesc, dar, in special, Apeductul Roman, au facut ca acest oras sa fie inscris de UNESCO pe Lista Patrimoniului Mondial, in anul 1985. Vom face un scurt popas la Salamanca, oras unde, in 1218, s-a fondat cea mai veche universitate din Spania. Deplasare in Madrid.

Galerie foto

Rezerva acum!