Circuite avion
Circuit Revelion 2021 Madrid

Itinerariu: Bucuresti - Madrid - Bucuresti
Date plecare: 29.12.2020
Circuit cu avionul, 6 zile
   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota
Tarif: 625 Euro persoana/sejur

Program

Ziua 1: 29.12.2020 Bucuresti - Madrid

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10 si sosire la Madrid la ora locala 11:15. Transfer, urmat de tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Cazare la Hotel Via Castellana 4* sau similar.

Ziua 2: 30.12.2020 Madrid - Toledo

Mic dejun. Zi libera dedicata cumparaturilor sau optional se poate organiza vizitarea Palatului Regal in cursul diminetii, urmata de o excursie de o jumatate de zi la Toledo, oras - muzeu, situat la doar 70 km de Madrid. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in Madrid la acelasi hotel.

Ziua 3: 31.12.2020 Madrid

Mic dejun. Timp liber pentru pregatirea intrarii in noul an. Doritorii pot vizita celebrul Stadion Santiago Bernabeu, una dintre structurile celebre ale fotbalului mondial, stadion ce a gazduit trei finale ale Cupei Europene si Finala UEFA Champions League (in anul 2010). Puteti opta pentru a merge in centrul orasului pentru a sarbatori trecerea in noul an, impreuna cu insotitorul de grup si alaturi de locuitorii orasului. LA MULTI ANI, 2021!!!

Ziua 4: 01.01.2021 Madrid

Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitelor libere. Dupa amiaza plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile Inchizitiei. Plaza Mayor este azi una dintre atractiile principale ale Madridului, iar magazinele insirate pe cele patru laturi ale sale primesc anual mii de turisti de pretutindeni. Totodata, puteti vizita Parcul Retiro, situat in apropierea hotelului. Seara va propunem sa serviti o gustare traditionala „tapas” intr-un restaurant local sau sa participati la un spectacol Flamenco (optional).

Ziua 5: 02.01.2021 Madrid - Escorial - Segovia

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Escorial si Segovia. Manastirea El Escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, se afla la o departare de cca 45 km de Madrid. Pitorescul oras Segovia este unul dintre orasele-muzeu ale Spaniei, ce a fost inclus in patrimonial UNESCO in anul 1985 iar o plimbare pe stradutele din centrul vechi este una dintre cele mai placute experiente turistice. Orasul este strajuit de muntii Sierra de Guadarrama iar obiectivele sale turistice, unele datand din secolele XIII-XIV, sunt deosebite (Apeductul Roman, Fortareata Alcazar, Catedrala). Cazare in Madrid.

Ziua 6: 03.01.2021 Madrid - Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport pentru imbarcare spre Bucuresti, pe cursa Tarom, cu decolare la ora 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 17:05.

Hoteluri

Hotelul Via Castellana

Hotelul Via Castellana este situat, in districtul de afaceri Chamartin, pe Bd. Paseo de la Castellana, langa turnurile emblematice Kio. Statia de metrou si autobuz este in fata hotelului. Hotelul modern pune la dispozitia turistilor servicii de calitate, camere moderne si luminoase cu o atmosfera placuta. Camerele sunt echipate cu: internet wireless, minibar, uscator de par, TV satelit, telefon.
Website: www.hotelviacastellana.com

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2020 625 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment single: 200 euro;
A treia persoana in camera dubla sau copil sub 12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 615 euro

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti - Madrid si retur cu compania TAROM;
• 5 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel Via Castellana 4* (sau similar);
• tur panoramic de oras cu autocarul si insotitorul de grup;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna aprilie 2019. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse

• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 10 EURO/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Spania;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

Orar de zbor

Bucuresti (Otopeni) 08:10 - Madrid 11:15 durata zborului: 4h 05min
Madrid 12:15 - Bucuresti (Otopeni) 17:05 durata zborului: 3h 50min

Excursii optionale

Vizita Palatul Regal si excursie de ½ zi la Toledo
65 euro/ persoana
Include transport cu autocarul, intrare si hid local la Palatul Regal, vizitarea orasului Toledo cu insotitorul de grup
Escorial - Segovia
80 euro/ persoana
25 platitori (intrare la El Escorial inclusa).
*Grup minim 20 platitori

Rezerva acum!