Vacante in Azuga

Ofertele Europa Travel in Azuga

Despre Azuga

Azuga este situata la poalele muntilor Bucegi, fiind o statiune climaterica si turistica cu un peisaj natural incantator. Azuga dispune de o gama variata de posibilitati de agrement, aceasta statiune de pe Valea Prahovei fiind optiunea de vacanta la munte perfecta, fie ca este vara sau iarna. Azuga este un loc ideal pentru practicarea sporturilor de iarna, aici fiind amenajate 7 partii de ski cu o lungime totala de 7 kilometri si 7 instalații de cablu cu o lungime totala de 4 kilometri.

1.Partia Cazacu Teleski – Lungime 400m (dificultate: medie, diferenta de nivel 115m)
2. Partia Cazacu – Varianta – Lungime 1920m (dificultate: medie, diferenta de nivel 530m)
3. Babyski Cazacu – Lungime 150m (foarte usoara, pentru cei care invata sa skieze)
4. Partia Sorica – Lungime 2100m (dificultate: medie, diferenta de nivel 561m)
5. Partia Sorica Teleski (finalul Pârtiei Sorica) – Lungime 700m (dificultate medie, instalatie iluminat nocturn)
6. Partia Sorica Sud – Lungime 770m (dificultate: usoara, diferenta de nivel: 154m)
7. Partia Sorica La Stana – Lungime 910m (dificultate: usoara, diferenta de nivel: 154m)

De asemenea se pot face drumetii pe 9 trasee turistice montane de la foarte usoare la foarte dificile, în Muntii Bucegi si Muntii Baiului, trasee de alpinism în Muntii Bucegi, cu grad de dificultate de la I - VI. Se pot practica si sporturi de vara (exista 2 terenuri de handbal - volei, 1 teren de fotbal, 2 terenuri de tenis pe zgura, 1 teren de baschet, o sala de sport), picnic.

Azuga dispune si de un patrimoniu istoric bogat ce inglobeaza monumente și locasuri sfinte din secolul XIX. Turistul mai poate opta si pentru vanatoare si pescuit sportiv sau agrement nautic.

Rezerva acum!