Cazare Hotel Piccadilly 3* - 1 Mai in Mamaia, Romania - transport individual

Tarife de la 198 Lei

   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota
Tarifele sunt exprimate in Lei/persoana/sejur
Sejur 2 noptiLoc in camera dubla standard
30.04.2020-02.05.2020 198
Sejur 3 noptiLoc in camera dubla standard
30.04.2020-03.05.2020 297

Observatii

• Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment.
• Tarifele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile si nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

Despre hotel

Localizare: Situat in centrul Statiunii Mamaia, la 150 de metri de plaja, pe malul lacului, vis-a-vis de zona cea mai atractiva din statiune, zona Casino.
Facilitati hotel: restaurant (240 locuri), terasa (100 locuri), bar de zi, sala de conferinte, parcare. Gradina hotelului dispune de spatii de joaca pentru copii, special amenajate si dotate cu bancute, leagane, balansoar, tobogan, etc. In incinta hotelului Piccadilly s-a inaugurat prima scoala de windsurfing de pe litoralul romanesc pentru cei ce doresc sa se initieze sau sa progreseze in tainele windsurfingului cu un instructaj profesionist. Sala de conferinte are o capacitate de 80 de persoane si este dotata cu aer condiLLionat, flip-chart, ecran, retroproiector, sistem de sunet cu masă de mixaj, cablu TV si acces internet.
Alte servicii gratuite: parcare pazita, trezire la ora solicitata, transmitere de mesaje, ziare la receptie, comanda taxi, informatii despre mersul trenurilor si orarul curselor aeriene interne, rezervari pentru inchiriere terenuri (tenis, fotbal) si echipamente sportive (barca, skyjet, windsurf, sky nautic, etc).
Facilitati camere: aer conditionat (anumite camere), televizor, telefon, minibar, baie.
Website hotel: https://piccadilly.ro/ro

Rezerva acum!