Hotel Sea Garden 3* - Paste cu avionul in Hurghada, Egipt

Tarife de la 20 euro

   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Această proprietate este la doar 200 de metri de plajă. Hotelul Sea Garden este la doar 200 de metri de portul de agrement din Hurghada și la mai puțin de 10 minute de centrul acestui oraș.
Facilitati camere:  Acest hotel are o grădină și o piscină și se află la doar 200 de metri de plajă. Camerele sale spațioase sunt dotate cu aer condiționat și includ TV prin satelit și balcon.
Facilitati hotel: Restaurantul servește în fiecare zi un mic dejun tip bufet. Există și posibilități de luat masa a la carte, iar room service este, de asemenea, disponibil. La 5 minute de mers cu mașina de hotel există mai multe baruri populare. Hotelul oferă o serie de facilități, printre care servicii de masaj, parcare gratuită și servicii de închiriere de mașini. Activitățile, care includ scufundări și snorkelling, pot fi contractate la recepția cu program nonstop.

Website hotel: http://www.seagarden.com.eg

Orar de zbor

Compania aeriana Corendon:
• Bucuresti Otopeni 10:00 - Hurghada 13:20
• Hurghada 06:00 – Bucuresti Otopeni 10:10
Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.

Rezerva acum!