×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Atmosphere Kanifushi Maldives 5* - Craciun in Insulele Maldive, Maldive 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Se afla in atolul Lhaviyani, la 133 km nord de aeroportul Male, transferul realizandu-se cu hidroavionul (calatoria dureaza aproximativ 30 minute). Insula are o lungime de 2 km si o latime de 90 metri.

Prezentare generala: Atmpsphere Kanifushi este un resort de 5 stele, inaugurat in decembrie 2013. Este amplasat in mijlocul unei lagune cu nuante turcoaz, de-a lungul plajei cu nisip fin, inconjurat de vegetatie exotica.

Facilitati: Clientii beneficiaza de restaurantul principal “The Spice”, unde se servesc micul dejun, pranzul si cina. De asemenea, exista un restaurant exclusiv  pentru cina cu meniu vegetarian “Just Veg”. Gustarile si bauturile racoritoare, alcoolice si nonalcoolice se pot servi la cele doua pool-baruri: “The Liquid” si “Sunset”. De asemenea, va puteti rasfata la cele doua piscine de care dispune resortul. Exista si un “kid-club” pentru copiii intre 4-12 ani. Internetul este gratuit prin wireless pe intreaga insula. Exista si un punct de prim ajutor in cadrul hotelului. In ceea ce priveste divertismentul, in fiecare seara exista muzica live si DJ. Pentru sport si fitness exista multiple variante puse la dispozitie de resort (biliard, windsurf, catamaran, snorkeling, wakeboard, teren de tenis, sala gym interioara si exterioara). Contra cost: ski nautic, jet ski, pescuit etc. Pentru wellness exista centrul “Akiri Spa”, unde contra cost se pot face masaje si tratamante speciale de intretinere si infrumusetare.

Camere: Resortul dispune de 150 de camere amplasate pe partea cu apusul, dintre care 50 din categoria “Sunset beach villa”. Acestea au o suprafata de 100 metri patrati, inclusiv spatiul exterior. Sunt decorate atat in stil modern, cat si traditional. Beneficiaza de: acces direct la plaja, minibar, jacuzzi, cafetiera, seif, televizor, ipod, aer conditionat, spatiu exterior privat. Baia este semi-deschisa (o parte fiind fara acoperis).

Capacitatea maxima a camerelor SUNSET BEACH VILLA: 2 adulti + 2 copii (2-14,99 ani) sau 3 adulti si 1 copil (2-14,99 ani). In camera dubla se va adauga un singur pat suplimentar.

Website hotel: http://www.atmosphere-kanifushi.com

Orar de zbor

Bucuresti 23:00 – Male 10:00 (+1)

Male 22:00 – Bucuresti 04:00 (+1)

Compania HiSky

*Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data calatoriei

Rezerva acum!