Hotel Corfu Maris 3* - Benitses
Sejur avion Corfu Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Corfu Maris?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Corfu Maris 3*

Localizare: Hotelul Corfu Maris este situat pe plaja din statiunea feerica Benitses, la o distanta de 11 km sud de orasul Corfu si la 4 km de faimosul Pontikonissi.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de o zona de living cu TV, receptie, lift, restaurant, bar, parcare. Restaurantul hotelului ofera o gama larga de feluri de mancare. La snack barul hotelului, cu vedere la frumusetea marii de cristal, oaspetii se pot bucura de o gama diversificata de bauturi.

Facilitati camere: Camerele sunt spatioase si decorate cu mobilier modern. Acestea sunt echipate cu TV, telefon, frigider, aparat de aer conditionat, incalzire centrala, WC cu dus si balcon. 

Nota:

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website: http://www.corfumaris.gr
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Corfu Maris 3*

Hotel Corfu MarisHotel Corfu MarisHotel Corfu MarisHotel Corfu MarisHotel Corfu MarisHotel Corfu MarisHotel Corfu MarisHotel Corfu Maris
Rezerva acum!