FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel City Max Al Barsha 3* - Vacanta in Dubai, Emiratele Arabe Unite 2021 - 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Este situat vis a vis de Mall of Emirates, unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume. Parcul Jumeirah Beach este la 12 km. Hotelul se află la mai puţin de 25 de minute de mers cu maşina de Aeroportul din Dubai.
Facilitati: Dispune de picina in aer liber, centru de fitness, Wifi gratuit, bar cu muzică, un bar sportiv, o cafenea Lavazza şi restaurantul City Café, care este deschis pe tot parcursul zilei şi serveşte mic dejun tip bufet, prânz şi cină.
Facilitati camere: aer conditionat, TV satelit, mini frigider, Wifi gratuit, uscator de par, facilitati pentru preparare ceai/cafea.
Website hotel: http://www.citymaxhotels.com/en/hotel/citymax-hotels-al-barsha-at-the-mall

Orar de zbor

Compania: Blue Air
• Bucuresti OTP 06:00 - Dubai DWC 12:50
• Dubai DWC 13:35 - Bucuresti OTP 16:45
*Orarul de zbor si compania aeriana pot suferi modificari pana la data plecarii.

Informatii utile

• Cetatenii romani pot calatori in Emiratele Arabe Unite numai cu pasaportul simplu, care trebuie sa aiba o valabiitate de minim 6 luni de la data intrarii pe teritoriul statului.
• Atentie! Pasaportul temporar romanesc nu este recunoscut de autoritatile statului, iar politia de frontiera nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pasaport pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.
• Este obligatorie efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, cu cel mult 72 de ore inainte de imbarcare.

Galerie foto

Rezerva acum!