FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Jood Palace Hotel Dubai 5* - Vacanta in Dubai, Emiratele Arabe Unite 2021 - 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: situat in cartierul central Deira din Dubai. Acesta se afla la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Al-Rigga. Centrul comercial Deira City Center se afla la aproximativ 2 km de hotel, iar clubul de golf si yachting Dubai Creek este la 2,3 km.

Facilitati hotel: piscina pe acoperis, cu terasa pentru plaja, o zona de inot pentru copii si un centru de fitness bine echipat. Centrul spa al Hotelului Taj ofera diverse tratamente specifice, precum si saune uscate si umede. Dispune si de sala de fitness, restaurant, mic dejun in camera, room service, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa. Hotelul pune la dispozitie un serviciu de transfer zilnic la plaja si la centrul comercial Deira City centre.

Facilitati camera: toate camerele sunt dotate cu mobilier clasic si baie de lux. Fiecare camera include un balcon foarte mare, cu vedere la oras, facilitati pentru prepararea de ceai/cafea si TV interactiv, cu ecran plat si canale prin satelit.

Website hotel: http://www.joodhospitality.com/

Orar de zbor

Compania: Blue Air
• Bucuresti OTP 06:00 - Dubai DWC 12:50
• Dubai DWC 13:35 - Bucuresti OTP 16:45
*Orarul de zbor si compania aeriana pot suferi modificari pana la data plecarii.

Informatii utile

• Cetatenii romani pot calatori in Emiratele Arabe Unite numai cu pasaportul simplu, care trebuie sa aiba o valabiitate de minim 6 luni de la data intrarii pe teritoriul statului.
• Atentie! Pasaportul temporar romanesc nu este recunoscut de autoritatile statului, iar politia de frontiera nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pasaport pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.
• Este obligatorie efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, cu cel mult 72 de ore inainte de imbarcare.

Galerie foto

Rezerva acum!