Facebook

Vila Albanis - Kolios
Sejur avion Skiathos Grecia 2017

(5,0051 stele/1 vot) Cat de mult iti place Vila Albanis?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Vila Albanis -

Localizare: Vila este situata in zona Kolios, la 300 m de plaja cu acelasi nume si la 6 km de orasul Skiathos. Tot 6 km aveti de parcurs si pana la celebra plaja Koukounaries. Plaja Kolios este cu nisip si dispune de umbrele si sezlonguri (contra cost). Tot aici va puteti delecta cu traditonalele mancaruri grecesti servite la una din tavernele din apropiere. La 50 de metri de vila se afla un supermarket, iar la 200 de metri este statia autobuzului cu care se ajunge in oras sau la renumita plaja Koukounaries.

Facilitati vila: Vila Albanis este alcatuita din 13 studiouri, distribuite pe 3 etaje. Internet gratuit. Piscina vilei dispune de dusuri, sezlonguri, umbrele, un mic umbrar si este inconjurata de gradini si verdeata specifice insulei.

Facilitati camera: Studio-urile sunt luminoase si spatioase, sunt echipate cu aer conditionat, au balcon sau terasa, baie cu dus si chicineta echipata cu plita electrica, frigider si vesela. Aerul conditionat se utilizeaza si se achita optional direct la administratorul vilei (35 euro/camera/saptamana). Administratoarea vilei face curatenie in camera si schimba prosoapele si lenjeria de pat la trei zile.

Website: https://villa-albanis.com/en/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Vila Albanis -

Vila AlbanisVila AlbanisVila AlbanisVila AlbanisVila AlbanisVila AlbanisVila Albanis
X
Rezerva acum!