Hotel Azure Resort & Spa 5* - Tsilivi
Sejur avion Zakynthos Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Azure Resort & Spa?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Azure Resort & Spa 5*

Localizare: Hotelul este situat în Tsilivi, in cea mai frumoasa locatie din Zakynthos, la doar 200 m de plaja magnifică şi la 1 km de centrul oraşului Tsilivi. Situat pe drumul principal, există o staţie de autobuz în faţa hotelului.

Facilitati camere: Fiecare cameră are un TV, telefon, aer conditionat, baie proprie cu duş sau cadă şi grădină sau balcon.

Facilitati hotel: Hotel este un hotel modern şi luxos de familie, oferind oaspeţilor fiecare serviciu ce le poate fi necesar. Cu un total de 100 camere de oaspeţi, unitatea dispune de o recepţie 24 de ore, facilitati de schimb valutar, un lounge cu TV, teren de joacă pentru copii, bar şi un restaurant. Pentru o taxă suplimentară oaspeţii pot folosi wireless Internet acces. Cei care sosesc cu maşina pot lăsa vehiculul lor în parcarea gratuita.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel

Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

 

Website: http://www.azureresort.com/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Azure Resort & Spa 5*

Hotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & SpaHotel Azure Resort & Spa
Rezerva acum!