Cazare Hotel Alexandra 1* - Vacanta in Halkidiki - Athos, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 18 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD01.05 – 31.05
01.10 – 31.10
01.06 – 30.06
01.09 – 30.09
01.07 – 16.07
21.08 – 31.08
17.07 – 20.08
Loc in camera dubla 18 21 26 29
Loc in camera tripla 13 16 19 21
Copil 0 – 3.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Numar minim de nopti 3 3 3 3

Despre hotel

Localizare: Hotelul Alexandra este situat in Nea Roda Halkidiki. Nea Roda reprezintă un punct crucial pentru accesarea partii nordice a muntelui Athos. Oaspeţii se pot bucura de vederea panoramică a satului cu portul său mic, şi mai mult intreagul golf Akanthio se desfăşoară in faţa ta. Plaja din Nea Roda cu albastrul marii şi plaja de nisip va captiva.
Facilitati hotel: Oaspeţii au la dispoziţie grădina hotelului şi un grătar.Hotelul se află foarte aproape de plaja cu nisip, de micul port, precum şi de diverse magazine şi restaurante din sat. Oaspeţii pot admira priveliştea către mare şi către portul satului de pe balconul hotelului.
Facilitati camere: Hotelul este deschis tot timpul anului şi oferă apartamente recent renovate, prevăzute cu TV, aer condiţionat, WIFI gratuit, bucătărie complet utilată şi balcon cu vedere la sat.
Website hotel: http://alexandrahotel.gr/gr

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Bilete Avion Grecia

Rezerva acum!