Cazare Hotel Liotopi 2* - Vacanta in Halkidiki - Athos, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 79 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD01.05 – 31.05
01.10 – 31.10
01.06 – 10.07
01.09 – 30.09
11.07 – 31.08
Loc in camera dubla 79 82 84
Camera single 82 86 92
Loc in camera tripla 56 57 59
Loc in camera cvadrupla 44 45 46
Copil 0 – 2.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 3 – 11.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Numar minim de nopti 3 3 3

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat in Olympiada, o staţiune balneară frumoasa pe coasta de est a insulei Halkidiki şi la o distanţă de numai 96 km de la Salonic şi la 1 km de oraşul antic Stagira, locul de naştere al lui Aristotel.
Facilitati hotel: Acesta oferă o grădină colorată cu o curte pavată cu piatră, precum şi camere mobilate simplu, cu vedere la mare. Umbrele de soare şi şezlongurile sunt oferite gratuit pentru oaspeţi. In facilităţile de hotel sunt incluse o taverna-restaurant grecesc unde clientii nostri se pot bucura, langa mare, de bucătăria grecească de casă tradiţională. In fiecare zi pregătim o mare selecţie de specialităţi delicioase (varietate de peşte proaspăt şi fructe de mare, mancaruri speciale din carne şi specialităţi originale de preparate tradiţionale greceşti). Sala de masa este prietenoasa, iar atmosferă primitoare este completata de arhitectura tradiţională.
Facilitati camere: aer condiționat, minifrigider și TV.
Website hotel: http://www.hotel-liotopi.gr/index.php/en/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Bilete Avion Grecia

Rezerva acum!