Cazare Hotel Panorama Spa 2* - Vacanta in Halkidiki - Athos, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 25 Euro

   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota
Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD
FARA MASA
01.05 – 15.06
16.09 – 31.10
16.06 – 15.09
Loc in camera dubla 25 35
Camera single 42 55
Loc in camera tripla 21 26
Loc in camera cvadrupla 18 21
Copil 0 – 3.99 ani Gratuit Gratuit
Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD
MIC DEJUN
01.05 – 15.06
16.09 – 31.10
16.06 – 15.09
Loc in camera dubla 31 41
Camera single 49 61
Loc in camera tripla 28 32
Loc in camera cvadrupla 24 27
Copil 0 – 3.99 ani Gratuit Gratuit
Numar minim de nopti 3 3

Despre hotel

Localizare: Panorama Spa Hotel este situat in Ouranoupoli, pe a treia peninsula din Halkidiki, cea care se afla chiar la granita cu Muntele Athos. Acest hotel este situat doar la 80 m de plaja.
Facilitati hotel: sala pentru mic dejun, parcare, wifi gratuit, spa (baie de aburi, sauna, jacuzzi) si sala de gimnastica, parcare.
Facilitati camere: Toate camerele au TV prin satelit şi balcon privat cu vedere la mare şi la insulele Drenia şi Ammouliani, baie. Există şi acces gratuit la internet Wi-Fi.
Website hotel: https://www.panorama-spa-hotel.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Bilete Avion Grecia

Rezerva acum!