Cazare Hotel Mendi 4* - Sejur in Halkidiki - Kassandra, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 50 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD
CU VEDERE LA MARE
01.05 – 31.05
01.10 – 15.10
01.06 – 20.06
16.09 – 30.09
21.06 – 14.07
26.08 – 15.09
15.07 – 25.08
Loc in camera dubla 50 58 65 82
Loc in camera tripla 45 52 59 74
Copil 0 – 1.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 2 – 6.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 7 – 12.99 ani 25 29 33 41
Supliment all inclusive – adult 25 25 25 25
Supliment all inclusive – copil 0 – 1.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Supliment all inclusive – copil 2 – 6.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Supliment all inclusive – copil 7 – 12.99 ani 13 13 13 13
Numar minim nopti 5 5 5 7

Despre hotel

Localizare: Hotelul Mendi***+ este situat in Kalandra, langa plaja. Statiunea Kalandra se afla la 16 kilometri iar orasul Salonic si aeroportul, la 90 de kilometri.
Facilitati hotel: piscina exterioara, bar, restaurant, cafenea, plaja privata; sezlongurile si umbrelele sunt contra cost, bar pe plaja, servicii rent-a-car, sala de conferinte, gradina, minimarket, magazin de suvenire, biliard, minigolf, masa de tenis, teren de tenis, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, parcare.
Facilitati camere: frigider, TV satelit, aer conditionat, uscator de par, radio, grup sanitar propriu si balcon.

Website hotel: https://www.mendi-hotel.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!