FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Aparthotel Serenity Suites 2* - Vacanta in Halkidiki - Sithonia, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 45 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
Deluxe Suite ground floor Garden and Pool view29.04 – 31.05
01.10 – 31.10
01.06 – 14.06
21.09 – 30.09
15.06 – 30.06
01.09 – 20.09
01.07 – 31.08
Loc in camera dubla 45 56 68 90
Loc in camera tripla 38 45 53 68
Numar minim de nopti 3 3 3 4

*Pentru alte tipuri de camere si alte tipuri de masa, va rugam sa ne contactati.

Despre hotel

Localizare: Serenity Suites se află în Nikiti, la 350 de metri de plaja Nikiti. Plaja Kastri este la 2,7 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este cel al orașului Salonic, situat la 88 km
Facilitati hotel: Serenity Suites asigură un serviciu de închirieri auto și oferă cazare cu acces gratuit la internet WiFi, patio sau balcon și acces la o grădină și o piscină în aer liber.
Facilitati camere: chicinetă (ceainic electric, prăjitor de pâine, set de cafea / ceai, aparat de cafea Espresso), aer condiționat, mini frigider, telefon, internet Wi-Fi (gratuit), seif (gratuit) - laptop, TV prin satelit, TV cu ecran plat, cadă / duș, uscător de păr, fier și masă de călcat (la cerere), balcon. Pătuț (la cerere - gratuit). Baby cot - gratuit.
Website hotel: https://www.serenitysuiteshalkidiki.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!