Cazare Hotel Trikorfo Beach 3* - Vacanta in Halkidiki - Sithonia, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 38 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
MAISONETTE
JUNIOR PANORAMA
01.05 – 31.05
16.09 – 15.10
01.06 – 14.0615.06 – 10.07
24.08 – 06.09
11.07 – 23.0807.09 – 15.09
Loc in camera dubla 38 49 70 88 56
Loc in camera tripla 25 33 47 59 38
Loc in camera cvadrupla 19 25 35 44 28
Numar minim de nopti 4 4 4 4 4

Despre hotel

Localizare: Resortul Trikorfo Beach este situat in Sithonia, 17 km de orasul Nea Moudania, pe drumul spre Sithonia, 65 km de Thessaloniki.
Facilitati hotel: Facilităţile de agrement includ o plajă privată. Acces gratuit la Internet wireless este disponibil în zonele publice. Hotelul serveşte un mic dejun tip bufet (contra cost). Parcarea pentru invitati este gratuită. Facilităţile suplimentare de proprietate includ personal multilingv şi un magazin alimentar.
Facilitati camere: Maisonette Junior Panorama La 350 m de mare. Pe două nivele. De regulă, la parter: un living cu o canapea, 2 fotolii, bucătărie, 2 aparate de aer condiționat, o terasă (15 mp), un dormitor separat. La etajul superior: dormitor fără ușă. Unul dintre cele 2 dormitoare are 2 paturi de o persoana; al doilea - pat dublu.
Maisonette Senior Panorama La 350 m de mare. 2 nivele. De regulă, la parter: living cu 2 canapele, fotoliu, bucătărie, 2 aparate de aer condiționat, o terasă (25 mp). La etajul superior: 2 dormitoare separate. Unul cu 2 paturi de o persoana; al doilea cu pat dublu.
Maisonette Junior Sea Side 70 m de mare. 2 nivele. De regulă, la parter: living cu o canapea, 2 fotolii, bucătărie, 2 aparate de aer condiționat, o terasă (15 mp), un dormitor separat. La etajul superior: dormitor fără ușă. Sau 2 dormitoare la etajul superior. Unul dintre dormitoare are 2 paturi de o persoana; al doilea cu un pat dublu.
Website hotel: https://www.trikorfobeach.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Bilete Avion Grecia

Rezerva acum!