FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Acrotel Lily Ann Beach 3* - Vacanta in Halkidiki - Sithonia, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 42 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
Camera dubla standard Garden view29.04 – 21.05
03.10 – 24.10
22.05 – 11.06
19.09 – 02.10
12.06 – 16.07
22.08 – 18.09
17.07 – 21.08
Loc in camera dubla 42 56 78 105
Loc in camera tripla 37 53 71 95
Numar minim de nopti 3 3 5 5

*Pentru alte tipuri de camere si alte tipuri de masa, va rugam sa ne contactati.
*Copil 0 – 12 ani, Gratuit la cazarea in camera dubla cu 2 adulti.
*Baby cot la cerere, 2 euro/noapte, se vor achita direct la receptia unitatii de cazare

Despre hotel

Localizare: Lily Ann Beach Hotel este situat in Halkidiki pe peninsula Sithonia, un loc linistit si frumos. Satele cosmopolite Neos Marmaras si Nikiti sunt la câţiva kilometri distanţă de hotel. Înconjurat de grădini mediteraneene cu palmieri si flori, Hotelul Lily Ann Beach oferă acces direct la plaja de nisip din Elia.
Facilitati hotel: Hotelul Lily Ann Beach oferă o recepţie cu bar in holul de primire, casete de valori şi un restaurant pentru aprox. 100-120 pax. In gradina frumoasa este o piscina cu sectiune separata pentru copii, sezlonguri si umbrele (gratuite), o piscina / snack bar ce functioneaza ca o tavernă la prânz şi noaptea ca un cocktail- bar. Hotelul oferă 3 tipuri de camere. Micul dejun şi cina sunt servite în stil bufet. Restaurantul principal este construit in fata piscinei şi serveşte o gamă largă de mâncăruri mediteraneene delicioase. Grădinile se întind tot drumul spre cele mai uimitoare plaje de nisip. Sezlonguri si umbrela: cu plata (plata pentru băuturi la barul de pe plajă)
Facilitati camere: Camerele bine amenajate standard sunt curate şi aerisite, cu mobilier contemporan şi aer condiţionat, baie, TV prin satelit, telefon şi un frigider. Ele au balcoane cu vedere la munte sau la mare.
Website hotel: http://www.acrotel.gr/el/hotel/lily-ann-beach/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!