Cazare Hotel Makednos 2* - Vacanta in Halkidiki - Sithonia, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 23 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD01.05 – 05.06
16.09 – 01.10
06.06 – 30.06
01.09 – 15.09
01.07 – 27.0728.07 – 31.08
Loc in camera dubla 23 45 51 76
Loc in camera tripla 20 40 46 69
Copil 0 – 11.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Supliment demipensiune adult/copil 12 12 12 12
Numar minim de nopti 5 5 5 5

Despre hotel

Localizare: Hotelul Makednos este situat la 105 km fata de aeroportul din Salonic, la 8 km de Nikiti, la 12 km fata de Neos Marmaras si la doar 50 m de plaja.
Facilitati hotel: Receptie, restaurant, bar principal, piscina, piscina pentru copii, bar la piscina, taverna, TV- Sat, seif, barul pe plaja, loc de joaca pentru copii. Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun american, servit zilnic în zona de luat masa. Pentru cină, vă puteţi bucura de arome mediteraneene la restaurantul hotelului. Aveţi la dispoziţie băuturi şi cafea la barul de lângă piscină pe tot parcursul zilei.
Facilitati camere: Hotelul dispune de 32 de camere dotate cu frigider, aer conditionat, balcon sau terasa, dus/ wc, telefon, TV
Website hotel: http://www.hotelmakednos.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Bilete Avion Grecia

Rezerva acum!