Cazare Hotel Admiral Tsilivi 4* - Sejur in Zakynthos, Grecia - transport individual

Tarife de la 56 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota
Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD26.04 – 26.05
20.09 – 12.10
27.05 – 23.06
23.08 – 19.09
24.06 – 21.0722.07 – 22.08
Loc in camera dubla 56 87 96 121
Loc in camera tripla 51 78 87 109
Copil cu virsta 0 – 11.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Numar minim de nopti 3   3 3

Observatii

• Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment.
• Tarifele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile si nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat intr-una dintre cele mai frumoase statiuni din insula, Tsilivi, la 7 km distanta de aeroport, aproximstiv 200m fata de centrul statiunii Tsilivi si la aproximativ 100m distanta de plaja din Tsilivi.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor 3 piscine, loc de joaca pentru copii, doctor si asistenta medicala, mini-market, doua mese de biliard, club de joaca pentru copii, sala de jocuri, wi-fi, terenuri de mini-fotbal, salon de masaj, piscina exterioara, receptie, lobby bar, restaurant, parcare, exchange, acces internet, serviciu de desteptare, mini market, servicii medicale. Turistii pot opta si pentru facilitati precum masaj, salon de infrumusetare, acces internet, teren de mini fotbal, salon tv, tenis de masa, mini club pentru copii.
Facilitati camere: Toate camere au in dotare baie proprie cu dus, tv-satelit, frigider, aparat de aer conditionat, seif, balcon sau terasa.
Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.
Website hotel: http://www.tsiliviadmiralhotel.gr/#

Rezerva acum!