×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Aparthotel Delfini 2* - Vacanta 6 nopti in Asprovalta, Grecia 2020 - transport cu autocarul

Tarife de la 272 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
PlecariTarif standard
21.09.2020 281 Euro
27.09.2020 272 Euro

Servicii incluse

• Transport cu autocar licentiat, a.c., audio-video, 2 soferi;
• Cazare 6 nopti;
• Masa in functie de hotelul ales;
• Asistenta turistica.

Nu sunt incluse

• Asigurari storno si asigurari medicale (vezi detalii);
• Excursii optionale;
• Taxa hoteliera (vezi detalii).

Reduceri / Suplimente

• Reducere copil 2-8 ani 10 euro;
• supliment camera single la cerere.
• Aer conditionat/camera/zi 5 euro.

Despre hotel

Localizare: Pension Delfini se afla chiar in fata plajei din Asprovalta. Centrul orasului Asprovalta, cu taverne de peste si magazine, se afla la 600 de metri de hotel.
Facilitati hotel: Oaspetii pot savura bauturi si gustari la snack barul cu vedere la mare. La snack bar este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Pension Delfini are o gradina cu loc de joaca pentru copii, umbrele si o zona de relaxare.
Facilitati camere: Toate studiourile si apartamentele sunt aerisite, au aer conditionat si beneficiaza de multa lumina naturala,TV prin satelit. Fiecare chicineta include frigider si plita.
Website hotel: https://pensiondelfini.de.tl/

Program

ZIUA 1 Plecare pe traseul Bucuresti - Ruse - Sofia - Promachonas - Nea Vrasna. Traseu de noapte.
ZIUA 2-7 Cazare la aparthotel. Plaja si programe optionale (muntele Athos, croaziera, seara greceasca, etc.)
ZIUA 8 Dimineata program liber (plaja, cumparaturi). Plecare din Nea Vrasna dupa amiaza. Traseu de noapte.
ZIUA 9 Sosirea in Bucuresti in cursul diminetii.
 
LocalitateOra de plecareOra de sosireLoc de imbarcare
Bucuresti 22:30 06:00 Calea Grivitei, nr. 193B - parcare Muzeul CFR, Vezi harta
Giurgiu 23:15 05:00 Benzinaria Rompetrol - vis a vis de Kaufland - Bulevardul Bucuresti 52, Giurgiu 080047 Vezi harta
LocalitateOra de plecare
la dus
Loc de imbarcareOra de plecare Bucuresti
la retur
Loc de imbarcareTarif transfer pe sens
Bacau 16:30 Autogara Massaro Trans Bacau 06:30 Autogara Obor 20 Euro
Braila 16:30 Catedrala Nasterii Domnului 06:30 Parcare Muzeul CFR - Grivita 20 Euro
Brasov 17:00 Str. Garii Nr.1 05:30 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 20 Euro
Buzau 17:59 Mc’ Donald’ S - KM 0 06:35 Parcare Muzeul CFR - Grivita 15 Euro
Campina 18:13 Casa Bucur DN1 Km 92+250 05:25 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 15 Euro
Constanta 18:30 Gara CFR - Extravacanta 06:15 Autog. GSM Trans (Baldovin Parcalabul) 30 Euro
Craiova 16:45 Autogara Pelendava, Str. Decebal Nr.3 05:45 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 25 Euro
Focsani 17:00 Lidl Focsani, Fosta Autogara 06:35 Parcare Muzeul CFR - Grivita 15 Euro
Galati 16:00 Mc’ Donald’ S 06:40 Parcare Muzeul CFR - Grivita 20 Euro
Iasi 13:00 Autogara Codreanu (Vis-A-Vis De Gara) 07:30 Autogara IDM Basarab Kennedy 30 Euro
Pitesti 19:25 Benzinaria OMV (Vama) 05:45 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 15 Euro
Ploiesti 18:45 Benzinaria Petrom Metro 05:25 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 10 Euro
Rm.Valcea 17:40 Autogara Antares Transport (1 Mai) 06:31 Autogara Militari 15 Euro
Sibiu 15:30 Autogara Transmixt 06:30 Autogara Militari 25 Euro
Sinaia 17:45 Gara Sinaia 05:27 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 15 Euro
Slatina 18:59 Benzinaria Rompetrol - Str. Pitesti 05:45 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 20 Euro
Suceava 13:30 Centru - statie McDonald’s 06:30 Autogara Obor 30 Euro

Excursii optionale

Meteora
In curand!

Meteora este unicul centru al ortodoxiei inca din secolul XI. In doar o zi puteti vizita Meteora si realiza un pelerinaj intre natura si Dumnezeu, care a construit acest fenomen unic. Veti putea observa, chiar pe varful stancilor, 24 de manastiri construite. Doar 6 dintre ele pot fi vizitate si deschise publicului: Marele Meteor, Varlaam, Sfânta Treime, Sf. Ștefan, Rusanou, Sf. Nicolae.
De-a lungul excursiei, vom vizita doar doua dintre manastiri si un magazin de icoane. Imbarcarea va fi dimineata, la ora 6.30, din parcarea magazinului Lidl din statiunea Paralia Katerini. Itinerariul excursiei: Riviera Olimpului – Larissa – Trikala – Kalambaka. In drumul nostru spre orasul Larissa, vom face o oprire pentru micul dejun, de aproximativ 20 – 30 minute, la un fast - food.
Vom traversa unul din cele mai importante orase din Grecia – Larissa, important centru industrial si nod rutier. In jurul orei 11.30, vom face o oprire la un atelier de icoane din orasul Kalambaka unde vom putea vedea si primi informatii despre cum se clasifica icoanele, pictura bizantina si vom avea timp liber pentru cumparaturi .
In jurul prinzului, vom face o oprire de aproximativ 1 ora pentru a vizita cea mai veche si cea mai mare manastire din complexul monahal de la Meteora – Manastirea Marea Meteor cu hramul Schimbarea la fata a Mantuitorului – tur cu ghid specializat si timp liber pentru vizitare si cumparaturi. Urmatoarea oprire o vom face la Manastirea Rousanou, avand hramul Sf. Varvara – timp liber pentru vizitare 45 minute. Ultima oprire o vom face la un restaurant unde, optional, puteti servi masa de prinz. Sosire in statiune in jurul orei 18.00.

Kavala si Thassos
In curand!

Excursia consta in vizitarea orasului Kavala si a insulei Thassos intr-o singura zi.
Plecarea va fi pe directia Asprovalta – Kavala, cu autocarul, unde vom vizita: situl arheologic Filippi - cu un teatru impresionant și muzee foarte interesante (vara, aici au loc festivaluri și concerte); Apeductul - simbol al orașului (o construcție care îți ia ochii atât ziua cât și noaptea); Biserica Sfântul Nicolae și monumentul dedicat Apostolului Paul (care a făcut un popas la Kavala în prima sa călătorie în Europa); Portul - ultimul, dar nu cel din urmă, unde puteți sta pe bancă sau la o cafenea și admira dealurile din jur și marea.
Pranzul il vom servi la cea mai buna taverna din Kavala, Sousouro, unde vom gasi mancare variata pentru toate buzunarele. Din Kavala luam feribotul spre portul Prinos, Thassos, pentru a vizita orasul Limenas, care este si capitala insulei. Aici vom merge la o terasa din portul Limenas, unde vom servi un frappe sau o bautura racoritoare.
Dupa aceea, vom vizita Muzeul Arheologic, care gazduieste o vasta colectie de artefacte descoperite in urma sapaturilor. Inca de la intrare se pot admira statuile din gradina muzeului, mai interesante fiind cele care infatiseaza un leu si un vultur.
Exponatele muzeului dateaza din perioada secolelor VII i.Ch. – VII d.Ch. si cuprind sculpturi ale unor zeitati (Afrodita, Dionysos, Nemesis, etc.), diferite statui din marmura sau piatra, coloane, pietre funerare, unelte, vase de ceramica, amfore, bijuterii din aur si argint, schite arhitecturale, monezi din argint si arama, fotografii si multe altele. Si ultima oprire o vom avea la Teatrul Antic, inchinat zeului Dionysos. Gazduieste si astazi diferite evenimente culturale, concerte, piese de teatru, etc. Din vremea romanilor exista si o arena unde se tineau intrecerile dintre gladiatori.
Din acest loc puteti admira o vedere de ansamblu asupra insulei, deci merita cu siguranta sa urcati pana aici. Excursia se termina in jurul orei 16:00, de unde vom lua ferryboatul spre statiunea Asprovalta, la unitatile de cazare ale fiecarui turist.
*Nu sunt incluse in pretul excursiei: taxa de ferryboat (dus-intors), intrarea la obiectivele turistice si masa de pranz.

Muntele Athos
In curand!

Sfântul Munte al Athonului este o peninsulă legată de pământul Greciei în partea dinspre miazăzi, având celelalte trei părți scăldate de Marea Egee.
Lungimea Sfântului Munte este de 60 km, iar lățimea variază între 12 și 18 km. Altitudinea vârfului Athonului este de 2030 de metri, iar suprafața peninsulei este de 389 km2.
Accesul în Muntele Athos este permis doar bărbaţilor, interdicţia femeilor fiind stabilită prin lege. Aceasta se numeşte Avaton şi înseamnă „ neumblat ”, ea se referă la interdicţia femeilor de a umbla pe pamântul Sfântului Munte. Această lege alături de puterea Preacuratei Maicii Domnului a pastrat Muntele Athos ca fiind unul dintre singurele locuri monahale de acest gen de pe pământ.
Pentru a putea vizita Muntele Athos, barbatii trebuie sa aiba o viza de intrare numita Diamonitirion. Aceasta se elibereaza pe baza actului de identitate in baza unei chemari din Sfantul Munte si este valabil doar 3 zile. Rezervarile pentru acest pasaport de intrare in Athos trebuie facute din timp. Pretul Diamonitirionului este de 25 € pentru laici, 10 € pentru minori iar pentru clerici sau calugari este tot 10 €.
Transportul în Sfântul Munte se face doar cu vaporul sau ferryboatul. Accesul maşinilor personale este interzis, putand intra doar maşinile mănastirilor şi a celor care lucrează acolo. Călătoria până în portul Dafni durează cam doua ore, iar pretul călătoriei este de 16 € dus-întors. După ce am ajuns în port, de acolo ne vom urca în microbuzele care efectuează transportul în Sfântul Munte, preţul pentru o cursa fiind în jur de 7 €, depinde de traseu (o mare parte din soferii microbuzelor sunt romani, deci îi putem întreba unele detalii despre rute).
Cursa ferryboatului între Ouranopoli – Dafni și retur se poate anula în caz de condiții meteo nefavorabile. Odata intrati in Sfantul Munte, trebuie sa respectam linistea celor ce se afla acolo, nu trebuie sa-i deranjam, pana la urma. Daca am ajuns acolo, motivul este necesitatea apropierii de Dumnezeu si nevoia de liniste. Nu trebuie sa avem pretentii de hotel. Calugarii ne vor asigura hrana si adapost in limita posibilitatilor. Bucurati-va de tot ceea ce vedeti si auziti, aici lucrurile au ramas, in mare, neschimbate de mai bine de 1000 de ani.
*Programele pot suferi modificari, taxele la obiectivele turistice nu sunt incluse in pretul excursiei.

* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking;
**Tarif special - plata integrala in momentul inscrierii, fara optiune de rambursare.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Rezerva acum!