×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacanta 7 nopti in Sousse, Tunisia 2022 - transport cu avionul

Perioada: 10.05 - 20.09.2022

Aceasta oferta nu mai este valabila

Niciun hotel nu este disponibil

Orar de zbor

Companie aeriana: Animawings
• Dus: (OTP)Henri Coanda, Bucuresti Otopeni 06:00 – (NBE) Enfida Airport 06:30
• Intors: (NBE) Enfida Airport 07:15 – (OTP) Henri Coanda, Bucuresti Otopeni 11:45 (+1)

Informatii utile


Documente necesare pentru calatorie:
• Pasaport in curs de valabilitate.
• Viza turistica - nu este necesara.
• Este obligatorie completarea “formularului de angajament” inainte de intrarea in Tunisia. Formularul este disponibil pe site-ul https://app.e7mi.tn/travelers/add. Formularul trebuie tiparit, semnat si predat Serviciului de Sanatate Publica de la punctele de control.

Toti pasagerii care calatoresc in Tunisia trebuie sa prezinte:
• Un certificat de vaccinare pentru COVID-19, care sa ateste faptul ca au efectuat schema completa de vaccinare. Se considera schema completa de vaccinare impotriva virusului SARS-Cov-2 dupa o perioada de cel putin 28 de zile pentru vaccinul «JANSSEN» si cel putin 7 zile pentru celelalte vaccinuri. Certificatul trebuie sa fie recunoscut de autoritatile sanitare din statul de provenienta si sa includa un cod QR, fara stergeri/modificari/adaugiri, si sa fie prezentat pe suport de hartie.
SAU
• Persoanele care nu au efectuat schema de vaccinare trebuie sa prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru COVID-19, avand un cod QR, a carui valabilitate sa nu depaseasca 48 de ore de la data inregistrarii calatoriei sau, dupa caz, al unui test rapid (TDR-Ag), avand un cod QR, a carui valabilitate sa nu depaseasca 24 de ore de la data inregistrarii calatoriei. De asemenea, aceste persoane trebuie sa respecte masura autoizolarii pentru o perioada de 5 zile.

Copiii sub 18 ani (neimpliniti) sunt exceptati de la masura obligatiei prezentarii acestor documente justificative (certificate de vaccinare/test negativ PCR).

Conditii de calatorie specifice fiecarei tari de destinatie pot fi consulate aici

Rezerva acum!