×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Artemision 3* - Vacanta 7 nopti in Evia, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare
Adresa: Filellinon 5, Loutra Edipsou, 34300, Grecia. Pozitionare GPS: 388592 N – 23.0455 E
Situat in statiunea Edipsos (Loutra Edipsou), regina apelor termale din  insula Evia, hotelul se afla la doar 150 de metri de golful Evoikos. Orasul este cea mai veche asezare turistica din zona si este faimos in toata Grecia pentru ca detine izvoare termale sulfuroase cu calitati curative exceptionale. Cumva, aerul cosmopolit seamana cu cel de la Karlovy Vary, de apele sale bucurandu-se personalitati precum Winston Churchil, Onsis sau Maria Calas. Strada principala, care este langa tarm, ofera o priveliste deosebit de frumoasa catre mare si port, dar si nenumarate magazine, taverne si baruri. La doar trei kilometri se afla plaja Agiou Nikolaou.
Facilitati hotel
Hotelul, cu 53 de camere, complet renovat si modernizat, are receptie deschisa non-stop, lift, serviciu de concierge, camera de bagaje, seif, check-in/check-out express, lounge/camera comuna cu televizor, transfer aeroport (cost suplimentar), aer conditionat, incalzire, inchirieri auto, room-service, camere izolate fonic, camere de familie si pentru nefumatori. Fumatul este interzis in toate spatiile publice si private. De asemenea, are terasa si gradina, o sala pentru micul dejun si bar. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil in tot hotelul. Animalele de companie sunt acceptate. Cei care sosesc cu autoturismul au locuri de parcare (cost suplimentar). Personalul vorbeste greaca si engleza standard.
Facilitati camere
Camerele au balcon sau terasa mobilata, aer conditionat, incalzire, podea din gresie/marmura, garderoba sau dulap, televizor, telefon, frigider, seif, baie cu dus, uscator de par, porti de siguranta pentru cei mici, serviciu de trezire, acces gratuit la internet Wi-Fi. 

Website hotel: https://www.hotelartemision.gr/

Rezerva acum!