×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Stellina 2* - Vacanta 7 nopti in Skiathos, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Adresa: Skiathos Town, Skiathos 370 02, Grecia. Pozitionare GPS: 39.171162 N – 23.495726 E
Hotelul este situat pe coasta de sud-est a insulei, la cateva minute de centrul capitalei acesteia, Skiathos Town, intr-o zona linistita, la aproximativ 600 metri de cea mai apropiata plaja neamenajata, la aproximativ 300 metri de cel mai mare hipermarket al insulei si de cea mai apropiata statie de autobuz spre principalele plaje ale insulei. Principal punct de reper al insulei din arhipelagul Sporadelor, orasul Skiathos este construit in forma de amfiteatru, in jurul unui mic golf impartit in doua de peninsula Bourtzi, acoperita de o padure de pini, intr-o parte fiind portul vechi, iar in cealalta cel nou. Artera comerciala principala, Papadiamanti, si strazile adiacente acesteia adapostesc magazine, taverne si cafenele, dar si casa memoriala a prozatorului elen Alexandros Papadiamantis. Tot aici, in fiecare dimineata, ambarcatiunile ii asteapta pe turisti pentru o croaziera de o zi in jurul insulei, cu oprire inclusiv pe cea mai frumoasa si inaccesibila plaja a insulei, Lalaria, dar si catre alte doua insule din grupul Sporadelor de Nord, respectiv Skopelos si Alonissos (pentru detalii despre croaziere si program va recomandam sa discutati cu reprezentantul local al agentiei). In apropierea portului si la o distanta nu prea mare de acesta pot fi vazute bisericile Trei Ierarhi, Agia Triada si Fecioara Maria Limnaia, cea din urma avand ca reper un turn din piatra, sau fortareata medievala Bourtzi. Skiathos Town are o linie de autobuze care strabate insula pana in Koukounaries (cea mai cunoscuta plaja la nivel international), cu masini care sosesc, in cele 26 de statii, la fiecare sfert de ora (programul difera in functie de perioada).
Facilitati hotel: resortul, cu 75 de camere, are receptie deschisa non-stop, seif, serviciu de transport la si de la aeroport sau port (la cerere – cost suplimentar), lounge*, restaurant*, piscina exterioara*, sezlonguri* si umbrele la piscina*, gradina, cocktail bar*, caffe-bar*, centru Spa* (sauna, hamam si cada cu jacuzzi), acces la internet Wi-Fi, sala de gimnastica*, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, serviciu de inchiriere autoturisme, motociclete sau ambarcatiuni, organizare de excursii, room-service*, spalatorie*, parcare.
Facilitati camere: camerele au terasa sau balcon, pat dublu sau twin (specificati la rezervare ce fel de pat va doriti in camera), telefon, acces la internet Wi-Fi, televizor, frigider, seif (la receptie), baie cu dus, aer conditionat - 7 euro / camera / zi. Patutul pentru copii este oferit la cerere.
*Aceste facilitati sunt disponibile doar in anumite perioade si tin strict de hotel! Pentru disponibilitatea lor va rugam contactati receptia.
Website hotel: http://www.hotelstellina.gr

Rezerva acum!