FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Adriatic 2* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul se afla doar 50 de metri de plaja cu pietris in mijlocul unei paduri de pini din golful Lapad, la 4 km de centrul vechi al orasului Dubrovnik, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO. Hotelul este frecventat in special de oaspetii mai tineri, dornici sa exploreze ofertele acestei destinatii frumoase de vacanta, divertismentul zonei si atractiile culturale ale Peninsulei Lapad.
Facilitati hotel: Oaspetii pot savura mese tip bufet la restaurant si cocktailuri racoritoare la bar. Parcarea privata a hotelului (nu se pot efectua rezervari) este oferita la un cost suplimentar de 10 EUR pe zi. Nu sunt acceptate animalele de companie. Hotelul ofera un punct de internet pe care oaspetii il pot utiliza la un cost suplimentar.
Personalul amabil de la biroul de turism poate organiza oricand activitati si excursii personalizate in regiune.
Facilitati camere: Hotelul Adriatic dispune de 107 camere moderne si confortabile, amenajate intr-o cladire cu 3 etaje. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, telefon, baie proprie cu dus, articole de toaleta, WC, TV canale prin cablu sau satelit. Camerele au vedere la mare sau la padurea de pini. Camerele cu vedere la mare au balcon.
Website hotel: http://www.hoteladriaticdubrovnik.com/

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Bucuresti , Otopeni 15:00 – Dubrovnik 15:20
• Dubrovnik 16:05 – Bucuresti 18:25

Informatii utile

• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Croatia.
• Cetatenii romani pot intra si rezida pe teritoriul Republicii Croatia, pentru o perioada maxima de 90 de zile intr-un interval de 6 luni, in baza unui pasaport sau carte de identitate, aflate in curs de valabilitate.
• La data de 12 martie 2021, Autoritatea Nationala de Protectie Civila din Republica Croatia a prelungit, pana la 31 martie 2021, masura obligativitatii prezentarii la intrarea pe teritoriul Republicii Croatia, de catre cetatenii straini care sosesc din zone sau state cu risc epidemiologic ridicat, inclusiv Romania, a unui test molecular (PCR) cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 48 ore anterior intrarii sau de a efectua un test PCR dupa intrarea in Republica Croatia, pe cheltuiala proprie, cu obligatia de a intra in autoizolare pana la primirea unui rezultat negativ.
• Conditii plata: avans 10

Galerie foto

Rezerva acum!