FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Remisens Epidaurus 3* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 629 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Date plecareLoc in camera dubla
Tarif standard
18.06.2022 749 Euro
25.06.2022 799 Euro
02.07.2022 799 Euro
09.07.2022 769 Euro
16.07.2022 879 Euro
23.07.2022 879 Euro
30.07.2022 879 Euro
06.08.2022 879 Euro
13.08.2022 879 Euro
20.08.2022 899 Euro
27.08.2022 839 Euro
03.09.2022 799 Euro
10.09.2022 649 Euro
17.09.2022 629 Euro

Servicii incluse

• Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Dubrovnik -Bucuresti;
• 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana;
• Transfer aeroport - hotel - aeroport;
• Taxe de aeroport;
• Asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse

• Asigurari storno si asigurari medicale (vezi detalii);
• Taxa hoteliera (vezi detalii).
• Excursii optionale si intrarile la obiectivele turistice.

Despre hotel

Localizare: Hotel Remisens Epidaurus este situat pe plaja la aproximativ 1 km de centrul localitații Cavtat. Turistii pot ajunge la cele mai apropiate locuri de facut cumparaturi In aproximativ 1 km.
Facilitati hotel: Recepția din zona de primire este deschisa la orice ora. Facilitațile hotelului cuprind o camera de bagaje si un seif. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). Locul de cazare dispune de facilitați pentru persoanele In scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumparate la supermarket. In magazinele de suveniruri este posibil sa cumperi o mica amintire din concediu pentru acasa. Unitatea de cazare are o gradina frumoasa si un loc de joaca. Printre celelalte facilitați ale hotelului se numara un chiosc cu ziare, un spațiu cu televizor si o sala de jocuri. Cei ce calatoresc cu autoturismul propriu Il pot parca contra cost In parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se gasesc servicii de bona, asistența medicala, un serviciu de spalatorie si un coafor.
Piscina exterioara cu zona pentru copii se potriveste perfect pentru odihna activa si antrenament acvatic constant. Clienții Isi pot savura concediul pe terasa Insorita cu sezlonguri si umbrele. La barul piscinei sunt oferite bauturi racoritoare. Unitatea de cazare ofera un program cuprinzator de sport In aer liber cu tenis, boccia, volei de plaja, volei si tir cu arcul. Este disponibila o serie variata de sporturi, printre care sporturi acvatice ca plimbari cu scuterul acvatic si aqua-fitness, iar contra cost schi nautic, hidrobicicleta, plimbari cu banana si scufundari subacvatice. Hotelul le ofera iubitorilor de sport si multe activitați In interior, si anume o sala de fitness, tenis de masa, biliard, un joc de darts si aerobic. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, sauna, terapii prin masaj si solariu. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, muzica live, o discoteca, un miniclub si o minidiscoteca.
Exista diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant cu aer condiționat, o sala de mese, o sala pentru micul dejun, o cafenea si un bar. Unitatea de cazare ofera pentru masa demipensiune si regim all inclusive. Printre avantajele unei sederi all inclusive se numara nu doar o selecție de bauturi alcoolice si nealcoolice, ci si gustari. Un mic dejun delicios da energie pentru Intreaga zi, la prânz si cina clienții se servesc de la bufetul bogat.
Facilitati camere: Intr-o cladire principala cu 5 etaje si 5 cladiri auxiliare, clienții vor gasi 303 camere, 34 de apartamente, 12 camere single si 250 de camere duble. Aparatul de aer condiționat creeaza o atmosfera placuta In camere. De la balconul sau de pe terasa care se gasesc In majoritatea camerelor, clienții au vedere spre mare. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Echiparea este completata de acces la internet, un telefon cu apelare directa, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV si WiFi. Baia dotata cu un dus si o cada exista un uscator de par. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fara bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de family.
Website hotel: https://www.remisens.com/en/hotel-epidaurus

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Bucuresti , Otopeni 15:00 – Dubrovnik 15:20
• Dubrovnik 16:05 – Bucuresti 18:25

Informatii utile

Conditii de calatorie in Croatia- 10.12.2021
Cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru intrarea în Republica Croaţia.
Cetăţenii români pot intra şi rezida pe teritoriul Republicii Croaţia, pentru o perioadă maximă de 90 de zile într-un interval de 6 luni, în baza unui paşaport sau carte de identitate, aflate în curs de valabilitate.
 

Se solicita unul din documente:

- Certificat digital al Uniunii Europene privind COVID, care atestă vaccinarea, testarea sau vindecarea de Covid-19, eliberat în conformitate cu Regulamentul (UE) 2021/953 al Parlamentului European şi al Consiliului European din 14 iunie 2021 privind cadrul pentru eliberarea, verificarea şi acceptarea certificatelor interoperabile de vaccinare, testare şi vindecare de COVID-19, pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei de COVID-19.
- Un test molecular (PCR) cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, a cărui valabilitate să nu depășească 72 de ore de la momentul testării sau un test rapid antigen negativ (testele rapide antigen admise se regăsesc în Lista comună a testelor rapide antigen recunoscute reciproc de către statele membre ale Uniunii Europene, publicată de Comisia Europeană), efectuat cu maximum 48 ore anterior intrării în Croația.
*Persoanele care nu prezintă la intrarea pe teritoriul croat rezultatul negativ al unui test pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2 au posibilitatea de a efectua un test molecular tip PCR sau test rapid antigen, după intrarea în Republica Croaţia, pe cheltuială proprie, cu obligația de a intra în autoizolare până la primirea unui rezultat negativ, iar în cazul în care testarea nu este posibilă, acestea sunt supuse măsurii autoizolării pentru o perioadă de 10 zile.
- O adeverință de vaccinare împotriva COVID-19, eliberată în ultimele 365 zile anterior intrării în Republica Croația, prin care se demonstrează vaccinarea cu două doze, în cazul vaccinurilor agreate de UE ((Pfizer – Comirnaty, Moderna – Spikevax, AstraZeneca – Vaxzevria, Gamaleya – Sputnik, Sinopharm – BBIBP-CorV) și vaccinurilor aprobate de către Organizația Mondială a Sănătății pentru inoculare urgentă (Serum Institute of India – Covishield, Bharat Biotech – Covaxin, Sinovac – CoronaVac) sau cu doza unică, în cazul vaccinurilor care se administrează într-o singură doză (Janssen/Johnson&Johnson).
În cazul vaccinului care se administrează într-o singură doză (Janssen/Johnson&Johnson) este necesară trecerea a cel puțin 14 zile de la inocularea dozei unice.
* Persoanele care au fost vaccinate cu vaccinurile Pfizer, Moderna sau Gamaleya pot intra în Republica Croația în perioada începând de la a 22-a până la cel mai târziu a 42-a zi de la data primirii primei doze de vaccin Pfizer, Moderna sau Gamaleya, respectiv în perioada de la a 22-a până la cel mai târziu a 84-a zi de la data primirii primei doze de vaccin AstraZeneca.
- O adeverință/certificat medical care atestă faptul că s-au vindecat de COVID-19 şi au efectuat o doză de vaccin dintre cele agreate de UE (Pfizer – Comirnaty, Moderna – Spikevax, AstraZeneca – Vaxzevria, Gamaleya – Sputnik, Sinopharm – BBIBP-CorV) în interiorul perioadei de opt luni de la data infectării cu virusul SARS-CoV-2, cu condiția ca vaccinarea să se fi făcut cu mai puțin de 365 de zile până la data intrării în Croația.
- Un test tip PCR cu rezultat pozitiv sau un test rapid antigen (în conformitate cu Lista comună a testelor rapide antigen recunoscute reciproc de către statele membre ale Uniunii Europene, publicată de Comisia Europeană) prin care se confirmă de către un medic că persoana a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 și este vindecată, efectuate în ultimele 365 de zile anterioare intrării în Republica Croația și pentru care au trecut cel puțin 11 zile de la data confirmării până la intrarea pe teritoriul croat.
• Persoanele care s-au vindecat de COVID-19, dețin certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID sau o adeverință care atestă faptul că s-au vindecat de COVID-19 și au efectuat o doză de vaccin în interiorul perioadei de opt luni de la data infectării cu virusul SARS-CoV-2, sunt exceptate de la obligația de a prezenta un test molecular (PCR) cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 sau un test rapid antigen negativ ori de la obligația de a fi supuse măsurii de carantină, cu condiția ca vaccinarea să se fi făcut cu mai puțin de 12 luni până la data intrării în Croația.
• Copiii cu vârsta de până la doisprezece ani care călătoresc însoţiţi de părintele/tutorele lor sunt exceptați de la obligaţia de a prezenta un test negativ dacă părintele/tutorele prezintă certificatul digital UE privind COVID sau unul dintre următoarele documente: un test PCR negativ, test rapid antigen negativ, o adeverință de vindecare COVID-19, o adeverință de vaccinare împotriva COVID-19.
• Lista unităților care efectuează teste moleculare tip RT-PCR pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2 la intrarea în Republica Croația poate fi consultată pe pagina de internet: https://www.koronavirus.hr/svi-testni-centri-u-republici-hrvatskoj/763. Costul pentru efectuarea unui test variază între 70 și 200 euro.

Galerie foto

Rezerva acum!