×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Stella Village 4* - Vacanta 7 nopti Creta in Creta, Grecia 2020 - transport cu avionul

Tarife de la 606 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Date de plecareTARIFE STANDARD
Loc in camera dubla cu vedere la gradina
TARIFE OFERTA SPECIALA
Loc in camera dubla cu vedere la gradina
28.07.2020 948 694
04.08.2020 948 786
11.08.2020 949 750
18.08.2020 948 768
25.08.2020 948 768
01.09.2020 751 705
08.09.2020 755 712
15.09.2020 735 621
22.09.2020 732 606

*Pentru alte tipuri de camere, va rugam sa ne contactati.
*Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile si au character informativ. Preturile pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii). Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.

Servicii incluse

• Bilet avion cursa charter (zbor direct) Bucuresti - Creta (Heraklion) si retur, compania Aegean Airlines;
• Transfer aeroport - hotel - aeroport;
• 7 nopti cazare hotel 2*/ 3*/ 4*/5* sau vila turistica ;
• Masa conform oferta;
• Asistenta turistica.

Nu sunt incluse

• Taxele de aeroport: 95 Euro/persoana (obligatorii, se achita la agentie);
• Asigurari storno si asigurari medicale (vezi detalii);
• Taxa hoteliera (vezi detalii);
• Excursii optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte servicii decat cele mentionate la servicii incluse.

Despre hotel

Localizare: Adresa: Analipsi Hersonissos, Analipsi, Hersonissos, 70014, Grecia.  Pozitionare GPS: 35.336017 N , 25.338405 E
Situat la doar cinci sute de metri de frumosul sat de coasta Analipsi, localitate asezata intr-o vale fertila cu plantatii de maslini, la cateva minute distanta de Hersonissos si la 20 de kilometri de capitala insulei, Heraklion, hotelul are o micuta plaja privata, iar plaja publica se afla la si ea foarte aproape. Satul Analipsi si-a luat numele dupa cel al bisericii Inaltarii Domnului. Stapanit de turci la inceputul secolului XX, satul si terenurile apartinatoare au fost date, dupa eliberarea Cretei, pastorilor din Agios Georgios, de pe platoul Lasithi, pentru a-si aduce vitele la iernat. Asa se face ca descendentii acestora au proprietati mari, pe care au dezvoltat o adevarata industrie a ospitalitatii, cu hoteluri, restaurante, magazine si alte facilitati turistice. Aeroportul este la 20 de kilometri de hotel. In apropiere este o statie de autobuze.
Facilitati hotel: este un hotel de familie, cu receptie non-stop, camera de bagaje, fax/copiator, inchirieri auto, magazine - inclusiv de suveniruri, sala de conferinte, spalatorie (cost suplimentar), capela, asistenta medicala (la cerere – cost suplimentar), camere de familie, aer conditionat, doua piscine exterioare pentru adulti si trei pentru copii, bar principal si inca doua la piscine, centru Spa si wellness (cost suplimentar), sala de fitness (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), doua restaurante. Hotelul organizeaza divertisment de seara, seri tematice si spectacole live, competitii sportive, aerobic si aerobic in apa  si mai detine club pentru copii, club de noapte/DJ, mese de tenis, biliard, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, teren de tenis de camp, teren de baschet si de badminton. Resortul are un colt internet in cladirea principala (cost suplimentar), iar accesul la internet Wi-Fi este gratuit. Hotelul are plaja proprie mica, cu sezlonguri si umbrele, iar plaja publica este la 150 de metri. Cei care vin cu autoturismul au o parcare la o locatie din apropiere (cost suplimentar). Animalele de companie sunt acceptate in hotel, cu cerere prealabila. Personalul vorbeste germana, greaca, engleza standard si franceza.
Facilitati camere: camerele duble din oferta sunt spatioase, au balcon mobilat, aer conditionat, pardoseala de gresie/marmura, garderoba sau dulap, birou, frigider, televizor, minibar (la cerere, contra cost), baie cu cada sau dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Website hotel: https://www.stellavillage.gr/en

Orar de zbor

• BUCURESTI [OTP] 11:40 - HERAKLION [HER] 13:20
• HERAKLION[HER] 09:00 - BUCURESTI [OTP] 10:50
Compania: AEGEAN AIRLINES
*Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului, diferenta de 30% pana la termenul ofertei Early Booking si plata integrala (40%) cu 30 de zile inainte de date de calatorie.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru sejururile cu transport avion - Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei, agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa simasaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Rezerva acum!