×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Phoenicia Blue View Amfiteatru 4* - Vacanta in Olimp, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Complexul Phoenicia Blue View este amplasat pe malul marii in statiunea Olimp.
Facilitati hotel: Complexul este compus din 2 corpuri, Hotel Belvedere si Hotel Panoramic.
Facilitatile oferite de Complex sunt: plaja privata cu sezlonguri din lemn si umbrele de soare gratuite, patru piscine, doua pentru adulti si doua pentru copii, doua baruri in zona piscinelor, 2 baruri si o cafenea pe terasele hotelurilor,numeroase locuri de relaxare in zona de plaja, de tip sezlong, lounge sau leagan, locuri de joaca pentru copii.
Pachetele All Inclusive Light care includ micul dejun, masa de pranz si cina, servite sub forma bufetului suedez.
La mesele principale sunt incluse bauturile racoritoare, bauturile alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv). nu sunt incluse bauturile la beach-bar, pool bar si bauturi intre mese.
In ziua de cazare se va intra cu cina, si in ziua plecarii se va servi micul dejun si pranzul.
Facilitati camere: HOTEL BELVEDERE
Camera dubla standard - cuprinde o zona pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere la mare. Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 - 11 ani) sau 3 adulti
Camera dubla superioara - cuprinde o zona pentru dormit cu pat matrimonial, canapea extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon individual sau terasa comuna cu sezlonguri, vedere la mare.Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 - 11.99 ani) sau 3 adulti si un copil ( 1 an).
Family Room cu vedere la mare - cuprinde o zona pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin sau doua paturi, canapea extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere la mare. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 11 ani) sau 3 adulti si un copil ( 1 an).
Family Room vedere zona piscine - cuprinde o zona pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin sau doua paturi, canapea, extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere la mare. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 – 11 ani) sau 3 adulti si un copil ( 1 an).
Apartament 2 dormitoare Sunshine - cuprinde doua zone pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin si pat matrimonial/doua paturi, canapea extensibila sau fixa, 2 bai cu dus, terasa comuna cu sezlonguri, vedere la mare. Capacitate maxima: 4 adulti + 4 copii (0 - 11 ani) sau 6 adulti.
Apartament SunBreeze 1 living + 1 dormitor - cuprinde doua spatii deschise, 1 zona de living si o zona pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin, canapea extensibila sau fixa, 2 bai cu dus, terasa comuna cu sezlonguri. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 11 ani) sau 3 adulti si un copil ( 1 an).
HOTEL PANORAMIC
Camera dubla standard - cuprinde o zona pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere la mare. Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 - 11 ani) sau 3 adulti.
Camera dubla superioara - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 21,53 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial, canapea extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon individual sau terasa comuna cu sezlonguri, vedere la mare. Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 – 11 ani) sau 3 adulti si un copil ( 1 an).
Family Room vedere la mare - cuprinde o zona pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin sau doua paturi, canapea extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere la mare. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 11 ani) sau 3 adulti si un copil ( 1 an).
Family Room vedere zona piscine - cuprinde o zona pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin sau doua paturi, canapea, extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere la mare. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 – 11 ani) sau 3 adulti si un copil ( 1 an).
Toate camerele includ: Instalatie individuala de climatizare, Televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, safe in camera, telefon, minibar, cana electrica, cani, pahare, lingurite, uscator de par, prosoape, cosmetice hoteliere, baie cu dus, pat bebe la cerere, housekeeping zilnic, la cerere, masa de calcat si fier de calcat, la cerere.
Website hotel: https://phoeniciahotels.ro/ro/

Rezerva acum!