×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Golden Beach 2* - Vacanta 12 nopti in Skiathos, Grecia 2020 - transport cu autocarul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Adresa: Koukounaries, Koukounaries, 37002, Grecia. Pozitionare GPS: 39.151550 N – 23.397778 E
Hotelul este situat pe coasta de sud-vest a insulei, in zona Koukounaries, din golful Tzanerias, una dintre cele mai frumoase din Europa, langa un lac cu apa sarata, declarat rezervatie naturala si la aproximativ sapte kilometri ce capitala Skiathos Town. De la hotel se poate ajunge foarte usor la cinci dintre cele mai cunoscute plaje, respectiv Koukounaries – 350 de metri, Agia Eleni – 400 de metri, Banana – la zece minute de mers, Ambelakia – la un sfert de ora si Mandraki – traversand o padure de pin, este la aproximativ 20 de minute. In fata hotelului este statia de autobuz care face legatura cu capitala si unde, in sezon, masinile vin cam la un sfert de ora. De asemenea, langa hotel sunt doua supermarketuri. Zona Koukounaries este a doua cea mai populara zona a insulei dupa oras, turistii putand gasi numeroase taverne si baruri.
Facilitati hotel: resortul,cu o arhitectura traditionala mediteraneana si 40 de camere,are receptie,seif,camera de bagaje, fax/copiator, aer conditionat, incalzire, camere familiale, terasa la soare si gradina. De asemenea, hotelul are un restaurant-taverna, piscina cu sezlonguri, scaune si umbrele, cafebar, bar la piscina. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit in tot hotelul. Cei care vin cu masina beneficiaza de o parcare privata, fara rezervare prealabila. Animalele de companie nu sunt acceptate. Personalul vorbeste greaca si engleza standard.
Facilitati camere: camerele, decorate in stil rustic, au balcon, aer conditionat, incalzire, frigider, telefon, baie cu dus, uscator de par.
Website hotel: http://www.skiathosgoldenbeach.com/

Program

Ziua 1-2 Plecare pe traseul Bucuresti - Ruse - Sofia - Achillion - Skiathos. Traseu de noapte. Transfer cu ferry in Skiathos. Cazare.
Ziua 3-7 Plaja si programe optionale (croaziera, seara greceasca, turul insulei, etc.).
Ziua 8 Plecare din Skiathos in jurul orei 14.00. Transfer cu ferry pe continent. Continuarea drumului spre Romania. Traseu de noapte
Ziua 9 Sosirea in Bucuresti in jurul pranzului.
LocalitateOra de plecareOra de sosireLoc de imbarcare
Bucuresti 17:00 06:00 Calea Grivitei, nr. 193B - parcare Muzeul CFR, Vezi harta
Giurgiu 18:15 05:00 Benzinaria Rompetrol - vis a vis de Kaufland - Bulevardul Bucuresti 52, Giurgiu 080047 Vezi harta

Excursii optionale

Turul insulei Skiathos
27 euro/adult
Vaporul de croazieră, un vapor cu o capacitate de aproximativ 200 de persoane, va porni de la rasarit înspre apus, urmând lin, coasta estică a insulei, timp în care vă veţi putea delecta cu frumoasele peisaje ce au încântat ani de-a lungul timpului pe toţi cei care au trecut pe acolo, inclusiv Pestera Albastra cât şi peştera întunecoasă.
Prima oprire va fi pe o plajă neamenajată ce surprinde prin frumuseţea ei salbatică, a albastrului apei, dar si a formaţiunii Tripia Petra, sau Piatra Găurită, o arcadă plină de legendă formată într-o stâncă scăldată în mare. A doua oprire, nu departe de plaja Lalaria, este Kastro.
Kastro reprezintă fortăreaţa medievală a insulei, dar şi oraşul vechi al acesteia, fiind cel mai important loc de vizitat din punct de vedere istoric dar si peisagistic. Fortăreaţa a fost întemeiata în jurul anului 1350 şi a fost locuită până în 1830, fiind amplasată pe platoul unei stânci înalte. În interiorul cetăţii veţi găsi ruine ale cladirilor existente aici odinioară, biserici vechi ce încă pastrează pictura originală de o valoare inestimabilă, dar şi o moschee, dat fiind faptul că insula a fost sub ocupaţie otomană aproximativ 300 de ani.
Înaintând de la Miază-Noapte către Apus, observam în depărtare partea continentală grecească, dar si câteva dintre plajele mai retrase ale insulei Skiathos, în drum către un frumos popas, Plaja Megalos Aselinos.
Pe plajă există o tavernă tradiţională unde se poate lua masa, majoritatea legumelor servite aici provenind chiar din grădina din spatele tavernei. Tot aici vă puteţi bucura de unul dintre cele mai bune vinuri din insulă, adus de pe continent, de la celebra cramă de familie, Crama Vasdavanos. Plaja dispune de sezlonguri, toaletă si duş.
Excursia nu se opreşte aici, vaporul de croazieră continuându-şi periplul înapoi către Skiathos Town, în ritmuri de muzică grecească dar şi internaţională, cu peisaje de poveste, legănat de unduirea valurilor.
*Programul poate suferi modificări în funcţie de condiţiile de navigare*
Turul insulei Skopelos
35 euro/adult
În anul 2007, în insula Skiathos cât şi în insula Skopelos, s-a filmat pelicula Mamma Mia, un musical încântător, având în distribuţie actori celebri precum Meryl Streep sau Pierce Brosnan.
Vaporul de croazieră porneşte vioi către parte de Nord a insulei Skopelos, insulă dublă ca mărime faţă de Skiathos. Până la prima oprire, Biserica Agios Ioannis, în ritmul celebrelor piese ABBA, cântate de-a lungul filmului Mamma Mia, vă puteţi bucura de cele mai traditionale peisaje insulare, trecând şi pe lângă unul dintre cele mai vechi faruri din Grecia.
Primul obiectiv este Biserica Agios Ioannis, un obiectiv spectaculos nu numai datorită celor aproximativ 200 de trepte ce trebuie parcurse până la biserica din vârf de stâncă, dar si a peisajului impresionant, a apei de un albastru ireal, dar şi pentru că aici a fost filmată o scenă din musical-ul Mamma Mia, atunci când personajul interpretat de Meryl Streep aleargă până în vârful stâncii, cântând piesa The Winner Takes it All.
A doua oprire va fi in centrul oraşului principal al insulei Skopelos. Oraşul Skopelos este un oraş cosmopolit construit în trepte sub forma unui amfiteatru curpinzător. O plimbare pe străduţele întortochiate ale oraşului, a micuţelor magazine de suveniruri sau a legendelor întâlnite la tot pasul, poate crea poftă de mâncare, capitol la care insula stă foarte bine.
Recomandăm aici taverna KYRATSO, situată în partea dreaptă a portului, acolo unde puteţi încerca bucatele tradiţionale ale insulei, admirând totodată şi colecţia impresionantă a familiei, de clopote şi clopoţei, aranjaţi în oridinea notelor muzicale.
După cochetul orăşel Skopelos Town, capitală a insulei, vaporul se indreaptă către vest, urmând a intra în apele PARCUL NAŢIONAL MARITIM, cel mai mare parc de acest gen din Europa, ce găzduieşte câteva speci de delfini, numeroase specii de peşti, dar şi o specie de focă, foca călugăr sau Foca Monachus Monachus, care cu puţin ajutor din partea Zeului Poseidon, zeul mărilor si al oceanelor, îşi vor face apariţia spre încântarea privitorilor.
Plaja Millia, una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip ale insulei Skopelos, constituie ultimul obiectiv al croazierei. Plaja este dotată cu şezlonguri, bar pe plajă, duş, cabină de schimb, dar şi un centru pentru sporturi acvatice care poate fi distractiv indiferent de vârstă.
Pe plaja Millia a mai fost filmată una dintre scenele filmului Mamma Mia. Excursia se termină în ritmurile neuitatelor piese ale formaţiei ABBA, vaporul îndreptându-se uşor către Skiathos Town, în compania pescăruşilor care vor survola ambarcaţiunea în speranţa obţinerii…oarecăror beneficii.
* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking;
**Tarif special - plata integrala in momentul inscrierii, fara optiune de rambursare.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Rezerva acum!