INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Emerald 2* - Vacanta 6 nopti in Thassos, Grecia 2020 - transport cu autocarul

Tarife de la 179 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
TARIF/PERSOANA/SEJUR
DATA PLECARETarif standard
21.09.2020 469 Lei **
27.09.2020 449 Lei **

Observatii

• **Tarif special, cu plata integrala in momentul inscrierii, fara optiune de rambursare;
• Transferul catre Insula Thassos se face din portul Keramoti,  taxa ferry 6 eur/persoana/sens.
• Conditii tarife Early Booking: Anulare si modificare contract - penalizare 100%. - Oferta este inclusa in tarifele afisate.

Servicii incluse

• Transport cu autocar licentiat, a.c., audio-video, 2 soferi;
• Cazare 6 nopti;
• Masa in functie de hotelul ales;
• Asistenta turistica.

Nu sunt incluse

• Transfer ferry;
• Asigurari storno si asigurari medicale (vezi detalii);
• Excursii optionale;
• Taxa hoteliera (vezi detalii);

Reduceri / Suplimente

• supliment camera single la cerere.
• Transfer ferry/persoana/sens 6 euro.

Despre hotel

Localizare: hotelul este situat pe coasta de est a insulei, in centrul statiunii Golden Beach, numita de localnici Chrisi Ammoudia, unul dintre cele mai cautate locuri din Thassos,la numai trei sute de metri de plaja si la zece kilometri de capitala Limenas. Plaja, care are mai bine de un kilometru lungime si este destul de lata, se intinde intre satele Skala Potamia si Skala Panagia si a obtinut calificarea Blue Flag pentru calitatea nisipului, curatenie si grija pentru mediul inconjurator. Apele sunt mai tot timpul linistite si nu sunt adanci. Tot aici poti inchiria sezlonguri si umbrele sau poti practica sporturi acvatice. In lungul plajei sunt multe taverne si cafenele, agentii de inchiriat masini si motociclete, linia de autobuz si un supermarket. De aici, intr-o scurta excursie, se poate ajunge la pitorestile sate de munte Panagia si Theologos.
Facilitati hotel: hotelul are receptie, lobby, piscina si bar la piscina, televizor in spatiul comun, gradina, acces la internet Wi-Fi, parcare.
Facilitati camere: toate studiourile au balcon sau terasa cu vedere la mare, aer conditionat, chicineta, frigider, televizor, seif (la cerere), baie. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba la jumatatea sejurului.
Website hotel: http://www.emerald-hotel.com/

Program

Ziua 1 Plecare pe traseul Bucuresti - Ruse - Sofia - Promachonas - Keramoti sau pe ruta Bucuresti - Ruse - Sofia - Ormenio - Alexandropolis - Keramoti. Traseu de noapte. Transfer cu ferry in Thassos.
Ziua 2-7 Plaja si programe optionale (tur de insula, croaziera, seara greceasca, disco, etc.)
Ziua 8 Dimineata program liber (plaja, cumparaturi). Plecare din Potos in jurul pranzului. Continuarea drumului spre casa. Traseu de noapte.
Ziua 9 Sosirea in Bucuresti in cursul diminetii.

LocalitateOra de plecareOra de sosireLoc de imbarcare
Bucuresti 22:30 06:00 Calea Grivitei, nr. 193B - parcare Muzeul CFR, Vezi harta
Giurgiu 11:15 05:00 Benzinaria Rompetrol - vis a vis de Kaufland - Bulevardul Bucuresti 52, Giurgiu 080047 Vezi harta
LocalitateOra de plecare
la dus
Loc de imbarcareOra de plecare Bucuresti
la retur
Loc de imbarcareTarif transfer pe sens
Bacau 16:30 Autogara Massaro Trans Bacau 06:30 Autogara Obor 20 Euro
Braila 16:30 Catedrala Nasterii Domnului 06:30 Parcare Muzeul CFR - Grivita 20 Euro
Brasov 17:00 Str. Garii Nr.1 05:30 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 20 Euro
Buzau 17:59 Mc’ Donald’ S - KM 0 06:35 Parcare Muzeul CFR - Grivita 15 Euro
Campina 18:13 Casa Bucur DN1 Km 92+250 05:25 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 15 Euro
Constanta 18:30 Gara CFR - Extravacanta 06:15 Autog. GSM Trans (Baldovin Parcalabul) 30 Euro
Craiova 16:45 Autogara Pelendava, Str. Decebal Nr.3 05:45 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 25 Euro
Focsani 17:00 Lidl Focsani, Fosta Autogara 06:35 Parcare Muzeul CFR - Grivita 15 Euro
Galati 16:00 Mc’ Donald’ S 06:40 Parcare Muzeul CFR - Grivita 20 Euro
Iasi 13:00 Autogara Codreanu (Vis-A-Vis De Gara) 07:30 Autogara IDM Basarab Kennedy 30 Euro
Pitesti 19:25 Benzinaria OMV (Vama) 05:45 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 15 Euro
Ploiesti 18:45 Benzinaria Petrom Metro 05:25 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 10 Euro
Rm.Valcea 17:40 Autogara Antares Transport (1 Mai) 06:31 Autogara Militari 15 Euro
Sibiu 15:30 Autogara Transmixt 06:30 Autogara Militari 25 Euro
Sinaia 17:45 Gara Sinaia 05:27 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 15 Euro
Slatina 18:59 Benzinaria Rompetrol - Str. Pitesti 05:45 Autogara CDI - Str. Ritmului Nr.35 20 Euro
Suceava 13:30 Centru - statie McDonald’s 06:30 Autogara Obor 30 Euro

Excursii optionale

Croaziera in partea de sud a insulei Thassos
29 euro/pers
Turistii vor fi preluati cu autovehicule autorizate agentiei la care se face plata excursiei, in jurul orelor 08:00-09:00, depinde de distanta hotelului unde turistii vor fi cazati (Vranas, Aldebaran, Papageorgiou, Maria) , pana in portul din Potos unde va fi imbarcarea pe vasul de croaziera. Acolo, capitanul ne va intampina pentru a urca impreuna la bordul vasului Blue Sky, unde vom petrece o zi superba la soare, si ne vom relaxa pana la orele 16:00 dupa amiaza.
Capacitatea vasului are un volum de 100 persoane, si de asemenea este dotat cu bar aprovizionat cu bauturi racoritoare sau anumite gustari, (care nu sunt incluse in pret) si toalete separate pentru doamne/domni.
Vom trece pe langa piscina naturala Giola, vom opri in larg pentru poze si apoi ne continuam drumul spre Manastirea Arhanghelul Mihail, unde o vom putea observa de sus deoarece este construita pe o stanca, si putem surprinde cateva imagini superbe.
Urmeaza prima oprire in larg, la plaja Aliki, pentru pescuit, asa ca va dorim fir intins, deaorece pasionatii vor avea la bord toate ustensilele necesare pentru a da startul partidei de pescuit. Pentru cei care doresc sa faca plaja la Aliki este pusa la dispozitie o barca, unde capitanul va duce turistii la tarm pentru o ora, timp in care ceilalati pot ramane pe vapor pentru plaja sau inot.
Vaporul este acoperit in partea de mijloc, unde se poate sta si la umbra. Urmatoarea oprire in larg va fi o plaja sau golfulet la alegerea capitanului, depinzand de vremea respectiva din acea zi, la intoarcerea in portul Potos de unde am plecat. Va asteptam sa petrecem o zi superba alaturi de capitanul Hristos si echipajul Blue Sky!
Excursia nu se opreşte aici, vaporul de croazieră continuându-şi periplul înapoi către Skiathos Town, în ritmuri de muzică grecească dar şi internaţională, cu peisaje de poveste, legănat de unduirea valurilor.
*Programul poate suferi modificări în funcţie de condiţiile de navigare
Croaziera in partea de Nord a insulei Thassos
29 euro/pers
Croaziera in partea de nord a insulei se face exclusiv pentru turistii cazati la hotelul Emerald, iar plecarea se face din micul golf al pescarilor din Golden Beach la ora 10:00 a.m.
Prima oprire se face intr-un golfulet, ales de capitan, pentru pescuit, iar la bord veti gasi toate ustensilele necesare.
Continuam croaziera cu oprirea la plaja Marble Beach, una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula, iar cine doreste este tranferat la mal cu barcuta de catre capitan. Timp de o ora ne putem bucura aici de soare, plaja sau inot.
Urmatoarea oprire va fi in larg, la plaja Porto Vathi, pentru inot si sarituri. Ne indreptam apoi spre Kinira, unde este cea mai limpede si curata apa, de o culoare pura incredibil de frumoasa pentru ultima oprire de baie. De aici putem observa Plaja Golden Beach si satul Panaghia. Intoarcerea va fi in golful pescarilor, Golden Beach de unde am plecat dimineata, in jurul orei 16:00. Va asteptam alaturi de noi si capitanul Manolis pentru o zi superba la bordul vasului Zeus!
*Programul poate suferi modificări în funcţie de condiţiile de navigare
Turul insulei cu autocarul
30 euro/pers
Turul insulei Thassos ofera o combinație interesantă de istorie, tradiție și cultură, totul într-un cadru de poveste. In aceasta excursie turistii vor fi preluati cu autocarul de la fiecare unitate de cazare in parte, incepand cu ora 08:15 a.m (in partea de nord, hotel Emerald) si contiuand cu partea de sud.
Vom incepe turul de insula cu vizita la Manastirea Arhanghelul Mihail, amplasata pe stanci, deasupra marii, in care se pastreaza o bucata din cuiul folosit pentru rastignirea lui Isus Hristos.
Tinuta este una decenta asa ca la intrare ni se vor da fuste pentru doamne si pantaloni pentru domni pentru a le purta in interiorul manastirii pe toata durata sederii, timp de 30 minute.
Dupa aceasta oaza de liniste ne indreptam spre Aliki, unde se va vizita ruinele Bisericii Crestine, precum si cariera de marmura veche, intrarea fiind gratis.Aici vom servi o bautura racoritoare, la o terasa de pe plaja, si vom avea cea mai frumoasa priveliste din Aliki (bautura nu este inclua in pretul excursiei). Excursia continua cu vizita in satul Panagia, cel mai vechi sat si fosta capitala a insulei Thassos, plus cateva obiective turistice de aici.
Ajungand in Panagia nu ai cum sa nu observi frumusetea locului, casele mici si vechi, vopsite in alb, stradute inguste si localnicii bucurosi de oaspeti.
Aici vom vizita Biserica Albastra, unde se afla icoana Maicii Domnului facatoare de minuni, apoi ne indreptam spre Izvorul Iubirii, un izvor cu apa limpede si rece, unde legenda spune ca iti vei gasi sufletul pereche daca bei apa de acolo, continuam cu vizita la Fabrica de ulei Sotirelis, unde vom vedea si se va face o demonstratie, vom vedea cum se producea in secolul XIX uleiul de masline.
Vom putea cumpara produse naturale 100% precum masline, ulei de masline, bratari handmade sau cosmetice. De aici plecam spre taverna Platanas, cea mai buna din zona, unde vom servi masa de pranz (nu este inclus in pretul excursiei).
Fiecare turist isi comanda ce doreste, meniurile le vom gasi si in romana, iar mancarea este variata incepand cu pui, peste, miel la protap, fructe de mare, etc, desertul fiind din partea casei intotdeuna delicious. Asadar haideti sa petrecem impreuna o zi de neuitat in turul insulei Thassos!
Beach Safari
45 euro/pers
In excursia Beach Safari vom avea parte de o experienta frumoasa ,la cele mai superbe plaje ale insulei Thassos, vom fi preluati de la fiecare hotel in parte cu Jeepuri 4x4, iar plecarea propriu zisa va fi din Potos, de la hotel Alexandra Beach.
Vom pleca spre prima plaja, cea mai spectaculoasa piscina naturala, Giola, unde vom avea timp la dispozitie pentru inot, plaja si relaxare. Cea de-a doua plaja la care vom merge va fi Paradise Beach, dupa nume vom vedea ca este un adevarat paradis, deoarece este o plaja foarte mare, intinsa, cu nisip fin auriu, apa limpede, curata, cu o frumoasa priveliste asupra insulei Kinira.
Timp de o ora ne vom putea bronza la soare, face plaja, sau putem servi o bautura racoritoare la terasa dupa plaja.
Continuarea drumului spre ultima plaja, Marble Beach ( Plaja de Marmura), situata in partea de nord a insulei, va fi unul incredibil de frumos, deoarece vom putea admira din jeepuri peisajele mirifice ale insulei, cat si culmile muntoase cele mai inalte, si, de asemenea vom trece pe langa cariera de marmura alba din Thassos, unde o vom putea admira, fotografia in toata splendoarea.
Drumul spre Marble Beach este unul de munte, asadar vom avea parte de putina adrenalina pana vom ajunge la plaja si ne vom relaxa inca o ora acolo. Vom vedea aici o plaja diferita de toate celelalte, deoarece contrastul dintre albul imaculat al pietricelelor de marmura care formeaza plaja si apa de un turcoaz electric ne va oferi un adevarat colt de rai. Peisajul este format dintr-un mix spectaculos de mare, stanci, pini si verdeata.
Plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrele, si un bar de unde ne putem cumpara o bautura racoritoare. Excursia se va termina in jur de ora 17:00, asadar vom avea o zi intreaga la dispozitie pentru un adevarat Beach Safari!
Jeep Safari
45 euro/pers
Excursia Jeep Safari este o adevarata aventura pe culmile muntoase ale insulei Thassos, pentru ca vom ajunge pe cel mai inalt varf, Ipsarion, avand altitudinea de 1204 metri.
Plecarea va fi cu jepuri 4x4, conduse de soferii fimei cu care vom face excursia , fiecare turist fiind luat de la hotel , iar dar daca sunt doritori printre turisti se poate conduce unul din jeepuri fara probleme, singura conditie este sa detina permis de conducere categoria B.
Vom pleca din Potos, de la Hotel Alexandra Beach spre Kastro, unde vom vizita manastirea Panagouda, una din manastirile grecesti care se finanteaza numai din donatii, unde traieste un calugar care are grija de ea.
Aici, tinuta trebuie sa fie decenta, si pentru asta ne vor da la intrare fuste pentru doamne si pantaloni pentru domni. Vom intra in vechea manastire din lemn, construita in anul 1530, unde nu exista electricitate, ne vom ruga si vom bea apa sfintita de la paraul ce curge prin interiorul locului sfant.
Dupa o oaza de liniste plecam mai departe spre cariera de marmura aflata chiar in inima insulei Thassos, unde putem observa cum se produc blocurile de marmura, si ne continuam drumul prin padure spre varful Ipsarion, unde vom avea cea mai spectaculoasa priveliste a insulei, a statiunii Golden Beach si Skala Potamia. Pur si simplu ne va taia rasuflarea si vom dori sa stam aici ore in sir.
De aici, vom pleca spre Maries, unde vom vedea lacul Maries.
Ne vom opri si la o degustare de dulceturi, miere si alte produse locale, iar dupa aceea fiecare turist este dus la unitatea de cazare de unde a fost luat.
Seara greceasca
27 euro/pers
Va invitam sa petrecem impreuna, o seara greceasca ,de neuitat in insula Thassos.
Locatia este una de poveste, chiar pe plaja restaurantului Sunray, in Statiunea Limenaria, la doar cateva minute de mers pe jos de unitatile de cazare ale fiecarui turist, (Aldebaran, Papageorgiou).
Ne vor incanta privirile o trupa de dansatori, imbracati in port traditional, si ne vom distra si dansa impreuna pe ritmuri grecesti. Mancarea este de tip buffet suedez, este variata si inclusa in pretul de 27 euro.
Petrecerea va incepe la ora 20:00 si va dura in jur de 3-4 ore. Ne vom incanta cu muzica live, langa piscina restaurantului in aer liber unde vom petrece o seara plina de voie buna!
* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking;
**Tarif special - plata integrala in momentul inscrierii, fara optiune de rambursare.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Rezerva acum!