×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Idei pentru vacanta de Paste: Destinatii pentru toate buzunarele

Vacanta de Paste este un moment prielnic pentru a descoperi locuri si traditii noi, cu vreme frumoasa pentru vizitat si explorat si cu oferte foarte bune pentru destinatii potrivite pentru toate gusturile. Profita de aceasta ocazie speciala pentru vizite spirituale la biserici si manastiri cu poveste, unde sa descoperi obiceiurile pascale ale altor culturi si bunatatile pregatite cu multa dragoste de gospodinele locului.

Sejur in Bulgaria (Nisipurile de Aur) - de la 143 euro

Una dintre cele mai apreciate statiuni de vacanta de la vecinii bulgari, Nisipurile de Aur, te asteapta cu o priveliste la fel de spectaculoasa precum o spune si numele, o fasie lunga si cu o latime buna cu nisip fin moale, auriu, ce margineste apele cristaline ale Marii Negre. Peisajul pitoresc completeaza foarte bine un complex de vacanta modern, plin de atractii, de la centre comerciale la parcuri acvatice, galerii de arta si muzee, parcuri pline de verdeata si o sumedenie de taverne traditionale, cafenele si restaurante. Vei gasi aici si cateva biserici de unde vei putea lua Lumina Sfanta si unde vei putea participa la slujba de Inviere, printre care se numara Biserica Sf. Nikola, Biserica Sf. Petka si Biserica Sf. Georgi. Profita de cea mai buna oferta pentru o vacanta minunata de Paste impreuna cu familia sau prietenii aproape de casa si de obiceiurile noastre, dar cu o priveliste splendida asupra marii.

paste_bulgaria
(Sursa foto: Pixabay)

Circuit in Insula Corfu - 219 euro/persoana

Una dintre cele mai interesante experiente de care te vei putea bucura cu ocazia vacantei de Paste este un circuit in Insula Corfu, ce iti poarta pasii spre locuri spirituale deosebite, precum impresionanta Meteora, complexul uimitor de manastiri ce se gasesc aproape de vazduhul cerului, pe stancile Vaii Tessaliei, al doilea ca importanta dupa Muntele Athos. Descopera in acest circuit Manastirea Sfantul Ivan din Rila, cel mai mare complex monahal ortodox din Bulgaria si un adevarat monument arhitectural, cultural si istoric din Europa de Sud. Idilicul oras Kalambaka te asteapta in apropiere de Meteora, iar in Corfu te vei delecta cu o vizita interesanta in capitala cu iz venetian, unde vei putea admira atat fortaretele, cat si Biserica Sfantului Spiridon. Vei putea participa la slujba de Inviere la frumoasa biserica din Gouvia, o statiune dintr-o laguna naturala splendida. Descopera cele mai interesante obiceiuri locale si delecteaza-te cu delicioasele preparate traditionale in cadrul serii speciale de Paste, ce include masa festiva, precum si muzica si dansuri folclorice. In plus, vei ave aocazia sa descoperi atat cele mai importante statiuni din Corfu, precum Paleokastritsa, Sidari sau Benitses, cat si Salonicul, al doilea oras ca marime din Grecia, ce adaposteste Catedrala Sf. Dumitru. Porneste intr-un circuit complex si plin de locuri spectaculoase de vizitat, unde se amesteca minunat privelistile spectaculoase ale naturii cu atractiile religioase, istorice si culturale: oferta aici.

paste_corfu
(Sursa foto: Pixabay)

Circuit in Egipt - de la 749 euro

O vacanta in Egipt este o experienta magica, de care trebuie sa te bucuri cel putin o data in viata, pentru a fi martorul a peste 7000 de ani de istorie, patrimoniu si cultura legendara, prezente in atractii uluitoare pe care numai aici le vei putea intalni. Printre cele mai importante simboluri ale locului, asociate dintr-un singur gand Egiptului, se numara Piramidele, Sfinxul si Nilul, acesta din urma completand aceasta vacanta printr-o croaziera care te va fermeca prin frumusetile din imprejurimi. Unul dintre cele mai mari temple antice din Egipt poate fi descoperit in frumosul oras Luxor, un adevarat muzeu in aer liber, pentru ca in apropiere sa vizitezi Valea Regilor, ce adaposteste faimosul Mormant al lui Tutankhamon. Manastirea Sf. Ecaterina, cunoscuta si sub denumirea de Manastirea Sacra a Muntelui Sinai, te asteapta sa ii admiri frumoasa arhitectura, dar si sa descoperi legendele despre Ecaterina din Alexandria, martirizata dupa ce a fost decapitata. Descopera MareleSfinx de la Giza, una dintre cele mai populare atractii ale Egiptului, precum si alte locuri impresionante, precum Cairo, capitala tarii si cel mai mare oras din Africa, vechiul sat pescaresc Hurghada, de pe tarmul Marii Rosii, sau Alexandria, al doilea ca marime, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu. Un circuit spectaculos in Egipt este una dintre cele mai interesante experiente de care te pot ibucura in orice moment al anului si cu atat mai mult in vacanta de Paste, cand ti se vor descoperi numeroase atractii pline de spiritualitate, liniste si frumusete, printr-o incursiune in alta lume: oferta aici.

paste_egipt
(Sursa foto: Pixabay)


Rezerva acum!