×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Idei de vacanta pentru 2019: Aventura de iarna in Egipt, Tinutul Faraonilor

Iti propunem un circuit exotic desavarsit in Egipt, care iti va umple zilele cu aventuri si descoperiri uimitoare, precum si croaziere uluitoare. Profita acum de cele mai bune oferte, pentru a te bucura si de excursiile optionale bonus la Alexandria, Muzeul de Egiptologie si Valea Regilor.

Atractii unice in lume

Egiptul te asteapta cu cateva dintre cele mai interesante atractii turistice din lume, in special cele care alcatuiesc Egiptul Antic, monumente legendare care i-au adus renumele de Tinut al Faraonilor. Descopera Marele Sfinx de la Giza si celelalte piramide faimoase, Keops sau Kefren, dar si Templul Reginei Hatchepsut din Valea Regilor, singura femeie faraon din istoria tarii. Acesta este cel mai potrivit loc ce comemoreaza faraonii egipteni care conduceau odinioara acest pamant stravechi. Muzeul de Egiptologie, situat chiar in inima orasului Cairo, este considerat a fi unul dintre cele mai importante atractii turistice din tara africana. In prezent, aici sunt gazduite aproximativ 120.000 de artefacte egiptene care documenteaza istoria faraonilor, multe dintre ele recuperate din Valea Regilor din Luxor. O zona foarte populara printre turisti este camera cu mumii, unde sunt gazduite 27 de astfel de exponate.

egipt
(Giza - Sursa foto: Shutterstock)

La o distanta de doar 2.5 km de Luxor, considerat a fi cel mai mare muzeu in aer liber din lume, te asteapta o alta atractie de seama a Egiptului. Templul Karnak, ce reprezinta in esenta ruinele unui oras-templu antic, este cel mai mare loc de cult descoperit vreodata, construit de-a lungul a sute de ani. Aici, odata cu lasarea serii, se organizeaza spectacole de sunete si lumina, care iti vor oferi o imagine spectaculoasa a imprejurimilor uimitoare.

Experiente inedite in Egipt

Vei avea ocazia in cadrul acestui circuit sa vizitezi si Hurgada, un oras-statiune de la Marea Rosie care in ultimii ani a devenit din ce in ce mai popular, in special in randul celor pasionati de scufundari si surfing. In plus, aceasta este o destinatie foarte potrivita pentru familii, oferind o gama larga de activitati distractive, precum calaritul pe plaja. De asemenea, oportunitatile de shopping si viata de noapte vibranta iti vor umple cu amintiri de neuitat momentele petrecute aici.

egipt
(Marea de Corali - Sursa foto:  Shutterstock)

Una dintre cele mai frumoase excursii optionale este aceea la Insula Gifton, pentru a surprinde o minunata lume a coralilor, atragatoare indeosebi pentru iubitorii de snorkeling. O alta oportunitate speciala de neratat este aceea de Jeep Safari prin desert, care se incheie cu o cina traditionala intr-un cord beduin, unde poti participa la un show folcloric local. De asemenea, Alexandria, al doilea oras ca marime dupa Cairo, port la Marea Mediterana, este o destinatie incarcata de semnificatii istorice. Printre atractiile sale de seama se numara Muzeul National, noua Biblioteca ce gazduieste galerii de arta de clasa mondiala, Amfiteatrul Roman sau Gradinile Montazah. Inscrie-te aici, pentru un circuit in Egipt, in prima luna a noului an: http://bit.ly/egipt-ianuarie

Rezerva acum!