×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

A inceput targul! Europa Travel lanseaza doua noi destinatii grecesti!

A inceput Targul de Turism al Romaniei, iar Europa Travel a pregatit iubitorilor de vacanta doua noi destinatii grecesti: Kamena Vourla si Amoudia. Pe langa acestea, agentia a relansat vacante de la 1 euro, dar si celebrele oferte „Plateste unul, merg doi” si „Vacante cu 50% reducere”. Inca de la primele ore ale diminetii, turistii au putut beneficia de reduceri si sejururi la preturi mici. Daca nu ai fost pana acum la Romexpo, trebuie neaparat sa o faci! Avem un nou stand, un nou look si noi oportunitati de vacanta pentru toate buzunarele. Da, asa cum te-am obisnuit, avem noi surprize care sa-ti apropie concediul! Asadar, nu sta mult pe ganduri si bucura-te de organizarea vacantei de Craciun, de Revelion, de Paste sau a celei din vara 2015, alaturi de echipa Europa Travel.

Doua noi destinatii grecesti
Fata de anii precedenti, agentia a marit numarul destinatiilor cu vacante la 1 euro. Astfel ca, acum, poti alege sejururi in Asprovalta, Paralia, Olimpic Beach, Nei Pori, Skiathos, Kamena Vourla si Amoudia - doua destinatii noi pe harta Europa Travel - Zakynthos, Kefalonia, Lefkada, Amoudia, Parga si Corfu. Iar ofertele nu se opresc aici. Pe langa acestea, Europa Travel are pachete turistice cu 50% reducere in Turcia si la schi in Romania.

De asemenea, ai circuite de Revelion - cu 25 euro reducere, vacante in Bulgaria cu 30% reducere, transport gratuit in Bulgaria pentru 2015 si, nu in ultimul rand, promotii la circuite low-cost „Europa prin Europa Travel” 2015. Asadar, nu te intrista daca nu prinzi o vacanta la 1 euro. Ai o multime de oferte din care poti alege. Bineinteles, toate sunt in limita stocului disponibil, asa ca grabeste-te daca vrei sa o prinzi pe cea mai ieftina. Noi te asteptam in cadrul centrului Expozitional Romexpo din Bucuresti, Pavilion C1, standurile 24-25-26, cu un look care sa-ti trezeasca cheful de vacanta.

Rezerva acum!