×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Avantajele unei vacante low-cost

Atunci cand ne facem planurile de vacanta, avem un buget in care trebuie sa ne incadram. Evident, ne-ar placea sa vedem cat mai multe locuri frumoase si sa platim cat mai putin, desi exista multi care nu au o parere tocmai buna despre vacantele low cost si le considera o experienta ingrozitoare. Dar nu este asa!

Hai sa vedem care ar fi avantajele unei vacante cu buget redus. In primul rand, pretul. Economisesti o suma importanta pe care o poti folosi pentru distractii, excursii sau sa cumperi suveniruri. Spre deosebire de zborurile low cost pentru city break-uri, cand aeroporturile folosite de aceste companii sunt la mare distanta de orasul de destinatie, pachetele turistice pentru destinatii de vara includ zboruri cu aterizare in capitale si cazare in statiuni renumitecare ofera tot confortul.

Cand pleci in vacanta vrei sa te plimbi, sa te relaxezi, nu sa stai in camera de hotel. Asa ca nu e musai sa stai intr-un hotel luxos, cu un pret pe masura. O camera modesta cu lenjerie curata si dus este suficienta pentru putinul timp pe care-l petreci in interior.

Poti gasi si pachete turistice low-cost care includ regim de masa All Inclusive, astfel incat nu trebuie sa mai cheltui nimic pe mancare si bauturi. Printre destinatiile cu aceste servicii se numara Bodrum, Marmaris, Kusadasi pentru care poti alege si transportul cu autocarul, iar tot sejurul nu te costa mai mult de 200 Euro/pers.

Alege destinatia si lasa profesionistii sa se ocupe de restul, ei au mai multe informatii in domeniu si obtin discounturi semnificative de la furnizorii de servicii. Agentia de turism iti va gasi cea mai buna oferta si poti avea surpriza placuta sa poti pleca in vacanta cu mai putini bani decat iti planificasesi.

Exista promotii pentru cazare, dar si reduceri pentru familii. Mai mult, agentia iti poate furniza informatii pretioase: ce hotel este recomandat familiilor cu copii, daca exista facilitati pentru persoanele cu dizabilitati sau daca sunt acceptate animalele de companie.

Rezerva acum!