×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Aventuri de neuitat: Hai cu noi in marele tur al Spaniei!

De la monumentele antice ale maurilor la castelele medievale, de la satele idilice ale Andaluziei la orasele vibrante Barcelona sau Madrid, Spania te asteapta cu o sumedenie de atractii uluitoare, pe care sa le explorezi pe indelete in Marele Tur al Spaniei. Tara din Peninsula Iberica adaposteste peisaje variate, mangaiate de soarele bland, de la estuarele de un verde luxuriant din Galicia la deserturile din Almeria sau muntii din Sierra Nevada.

La pas prin frumoasele orase ale Spaniei

Stradutele labirintice ale Barcelonei iti poarta pasii spre cele mai importante piete ale sale, Piata Spaniei si Piata Cataloniei. Porneste agale pe faimoasa La Rambla, printre muzee si artisti locali, viziteaza cel mai de seama simbol al orasului, magnifica Sagrada Familia. Casele lui Gaudi, pe care le poti recunoaste oriunde, iar Parcul Guell este un adevarat muzeu in aer liber.

marele_tur_al_spaniei
(Barcelona - Sursa foto: Freepik)

Relaxeaza-te in Madrid, pe faimoasa Gran Via, unde poti savura o delicioasa cafea in timp ce admiri trecatorii si imprejurimile. La ceas de seara, de asemenea, de poti delecta in zona cu preparate traditionale la barurile de tapas. Inima capitalei este Piata Puerta del Sol, care te asteapta cu diverse festivaluri si concerte, precum si cu numerosi artisti locali, care isi etaleaza operele.

madrid
(Madrid - Sursa foto: Freepik)

La aproximativ 45 km de Madrid, vei descoperi San Lorenzo de El Escorial, fosta resedinta de vara a regilor spanioli. Astazi, imensul complex include palatal regal, mausoleul, o biserica, o manastire si un muzeu inconjurate de gradini luxuriante. Al treile aoras ca marime din Spania, Valencia este o asezare portuara fermecatoare, ce iti ofera un cadru natural linistit si relaxant. Razele blande ale soarelui mediteranean te urmaresc in plimbarile agale pe faleza, oferindu-ti privelisti de poveste. Pietele orasului, pline de viata, cu turisti si localnici ce roiesc in toate directiile, adapostesc alte atractii. Admira bisericile sclipitoare cu ale lor domuri colorate si descopera magnifice atractii istorice, precum Palatului Marchizului de Don Aguaz.

valencia
(Valencia - Sursa foto: Pixabay)

Cele mai de seama monumente istorice ale Spaniei

La poalele muntelui Sierra Nevada, in regiunea Andaluzia, sta semet superbul oras Granada. In afara de privelistile de poveste, asezarea se mandreste si cu un Palat Regal uimitor, un adevarat simbol al culturii si civilizatiei in Evul Mediu European. Complexul Alhambra include mai multe cladiri, turnuri impresionante, gradini colorate si o moschee, imprejmuite de sculpturi deosebite.


(Andaluzia - Sursa foto: Pixabay)

Un alt oras idilic al Andaluziei este si Cordoba, al carui centru istoric a fost inclus in Patrimoniul Mondial al UNESCO inca din anul 1984. Aici vei putea admira una dintre cele mai mari moschee din lume, Mezquita, care este si unul dintre cele mai fine exemplare de arhitectura maura. Al patrulea oras ca marime din Spania, Sevilla, reuneste un trio magnific de atractii turistice, ce includ Turnul La Giralda, Catedrala si grandiosul Palat Alcazar. Tot aici vei avea ocazia sa vizitezi si mormantul lui Cristofor Columb. Porneste cu noi in Marele Tur al Spaniei, care iti descopera inca si mai multe frumuseti desavarsite, de la Cadiz la Sevilla si Gibraltar: vezi oferta aici.

Rezerva acum!