×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Bagaj de vacanta. Ce sa porti in Bulgaria

E mijlocul lunii iunie iar vacantele la plaja sunt in topul dorintelor noastre. Destinatia verii: Grecia, bineinteles. Insa, daca ne aflam printre nefericitii care nu au parte de concediu in plina vara, gandurile ne zboara la cea mai apropiata destinatie noua: Bulgaria. O tara prietenoasa, cu un litoral frumos si numeroase hoteluri all inclusive in care sa te tot rasfeti. Baruri sunt cu duiumul, restaurante pe faleza la fel, iar distractia nocturna este mai ademenitoare ca oricand. Te visezi deja pe plaja? Ei bine, inainte de toate, afla ce sa impachetezi pentru un sejur in Bulgaria, pe timp de vara.

Ce sa porti in Bulgaria: incaltaminte

Bulgaria este o destinatie confortabila, in care sa te bucuri ziua de relaxare si noaptea de petreceri nebune… sau jocuri de societate la o terasa. Asadar, aici, stilul trebuie sa mearga mana in mana cu confortul. Ziua, ia-ti o pereche de sandale cu talpa joasa - vei pasi pe multe strazi pietruite. Pe seara, incalta sandale cu talpa ortopedica sau niste flip-flopi veseli. Astfel, din club, poti merge direct pe plaja. Pentru barbati, recomandam sandale sau flip-flop cu stil (pentru cluburile de noapte). Rar sa se uite cineva la picioarele voastre…

Ce sa porti in Bulgaria: imbracaminte

Cateva bijuterii bine alese transforma o tinuta banala intr-una cu stil. de costume vor transforma orice tinuta. De aseemenea, impacheteaza un sal/esarfa pashmina. Este o piesa versatila care iti va „imbraca” orice tinua. Pentru vizita la situri religioase, asigura-te ca ai ceva cu care sa-ti acoperi umerii si picioarele goale. Pashmina trebuie sa iti fie la indemana. Pastreaza pantalonii scurti, rochitele si fustele scurte pentru plaja. Daca le vei purta in late zone, vei fi etichetata ca un turist fara experienta si vei atrage o atentie nedorita. Pentru barbati, lucrurile sunt ceva mai simple. O tinuta casual prin oras: pantaloni lungi de vara, sandale si un tricou sau o camasa care sa-ti lase pielea sa respire. Pastreaza bermudele si bustul gol pentru plaja.

Ce sa porti in Bulgaria: o pata de culoare

Cat despre culori, e vara! Bucura-te de toate, insa nu impreuna. Incearca sa folosesti o singura piesa vestimentara tipatoare. Astfel, te vei evidentia intr-un mod placut. Ca pont, rochiile cameleon au devenit un trend si te pot salva de la schimbarea tinutei. Alege una simpla, care sa poata fi purtata ziua, dar care sa devina sclipitoare noaptea, la simpla ta atingere. Nu stim pretul uneia, insa te ajutam sa economisesti din buget, cu o serie de oferte de vacante ieftine. Enjoy summer!

Rezerva acum!