INFORMARI PENTRU CALATORIE

Bulgaria 2020: Care sunt perioadele optime pentru o vacanta aici

Bulgaria este o destinatie de calatorie surprinzatoare, cu locuri de o frumusete naturala uimitoare, bogata in istorie, cultura si exista multe motive pentru a alege o vacanta Bulgaria 2020.

Plaje superbe, mancare delicioasa si viata de noapte excelenta - Bulgaria atrage cu usurinta turisti de pretutindeni datorita preturilor sale imbatabile si frumusetii naturale uimitoare. Ai auzit deja despre bauturile ieftine, nisipul fin, petrecerile fantastice iar ofertele pentru Bulgaria 2020 sunt nenumarate.

Pentru turistii care intentioneaza sa viziteze tara, vremea in Bulgaria este poate unul dintre cei mai importanti factori.

Perioadele optime pentru vacanta in Bulgaria 2020

La fel ca si Romania, Bulgaria are un climat continental, cu veri destul de lungi, calduroase, uscate si ierni racoroase. Bulgaria poate oferi turistilor experiente interesante in orice moment al anului. Totusi, cele mai cautate oferte Bulgaria 2020 sunt cele pentru vacanta de vara. Coasta Marii Negre a tarii se afla sub influenta climatului mediteranean.

Litoralul bulgaresc: din mai pana in septembrie

Sezonul de plaja incepe la sfarsitul lunii mai, cand temperatura apei se incalzeste pana la 20 ° C. La inceputul lunii iunie, temperatura apei in mare creste la aproximativ 20-22 ° C. Pe de alta parte, temperatura aerului atinge 25-27 ° C, iar la jumatatea lunii iulie sezonul de plaja atinge apogeul.

Daca esti in cautarea unei vacante pentru a merge la plaja, atunci trebuie sa iti rezervi vacanta in Bulgaria 2020 si o poti face incepand cu finalul lunii mai pana in septembrie cand vremea este superba.

Cu toate acestea, daca iubesti caldura poti sa alegi sa mergi in vacanta Bulgaria 2020 in iulie sau august. Temperaturile din timpul zilei pot trece cu usurinta de 30-35 de grade.

Oferte Bulgaria 2020: mai si septembrie

Adevarul este ca in Bulgaria sezonul incepe inca din luna mai si majoritatea hotelurilor se deschid pana la jumatatea lunii, asa ca, daca esti foarte dornii sa mergi in vacanta poti cauta oferte Bulgaria 2020 pentru acea perioada. Vremea este si mai blanda si nu este atat de aglomerat ca in sezonul de varf.

In luna septembrie poti gasi multe oferte Bulgaria 2020 la preturi mici deoarece este sfarsit de sezon. Statiunile devin mai linistite, iar vremea este minunata, deoarece nu este la fel de cald ca in august, ceea ce o face perfecta pentru persoanele care nu sunt fani ai caldurii. Majoritatea hotelurilor raman deschise pana in octombrie. In aceasta perioada, caldura se mentine, in timp ce vremea ramane senina, iar apa marii este calda inca.

Sezonul de iarna in Bulgaria

Daca esti pasionat de schi, atunci este mai bine sa vizitezi Bulgaria la inceputul lunii decembrie.

In ultima perioada Bulgaria a intrat in topul celor mai ieftine locuri pentru o vacanta la schi in Europa, astfel gasesti oferte Bulgaria 2020 la preturi rezonabile pentru schi si snowboard.

bulgaria 2020
Sursa foto: Shutterstock

Minunatele statiuni de schi din Bansko, Borovets, Pamporovo si nu numai au multe hoteluri excelente de 4 si 5* care dispun de SPA, dar poti gasi si oferte pentru apartamente si hoteluri de 3 stele.

In functie de statiunea de schi specifica, deschiderea sezonului are loc in diferite momente. Rezerva-ti vacanta de schi ieftina in Bulgaria in orice moment intre decembrie si martie. Sezonul de schi se incheie in martie, cand temperatura aerului devine din ce in ce mai favorabila si zapada incepe treptat sa se topeasca.


Rezerva acum!